Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Бранислав Лечић

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Никада ником нисам пријавио пост па нећу ни теби. Обратио сам се једном модератору са питањем да ли "такав" неко може да има тему на овом форуму. Пошто је теби ово сеоска доколичарница на којој можеш да продајеш зунзарлуке "преко тарабе" има оних којима то није.Ово је брукање форума. А ти си један од оних који ради исто што и Ђилас,обесмишљава и огађује народу сваки вид побуне против Вучића.Да сам ја модератор ти од данас не би више био члан овог форума.
Одговори

(12-03-2019, 08:34 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Никада ником нисам пријавио пост па нећу ни теби.

Ми пријављујемо да је Пост почео од јуче!

Ваистину!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(12-03-2019, 08:34 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Никада ником нисам пријавио пост па нећу ни теби. Обратио сам се једном модератору са питањем да ли "такав" неко може да има тему на овом форуму. Пошто је теби ово сеоска доколичарница на којој можеш да продајеш зунзарлуке "преко тарабе" има оних којима то није.Ово је брукање форума. А ти си један од оних који ради исто што и Ђилас,обесмишљава и огађује народу сваки вид побуне против Вучића.Да сам ја модератор ти од данас не би више био члан овог форума.

Шумадинац се треба послати на једно две недеље одсуства са форума.

Лик се напије и Онда брља овде по форуму.

Качи као неке "смешне" слике и клипове...

Ал пошто нема модератора форума тако да овде он и Просветар којима је овде доколица цео дан блеје на форуму. Како која вест и клип изађу одмах се ова двојица јављају..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(12-03-2019, 09:45 PM)Mekenzi Пише:  Ал пошто нема модератора форума тако да овде он и Просветар којима је овде доколица цео дан блеје на форуму. Како која вест и клип изађу одмах се ова двојица јављају..

Ја....а ти који цео дан НЕ блејиш на форуму некако одма' видиш ко цео дан блеји на форуму!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(13-03-2019, 05:33 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(12-03-2019, 09:45 PM)Mekenzi Пише:  Ал пошто нема модератора форума тако да овде он и Просветар којима је овде доколица цео дан блеје на форуму. Како која вест и клип изађу одмах се ова двојица јављају..

Ја....а ти који цео дан НЕ блејиш на форуму некако одма' видиш ко цео дан блеји на форуму!

Јок

Нами је посао да блејимо у монитор и зато смо плаћени од тамо неке ИТ фирме.

Него у тим годинама не ваља бити поред компјутера цели дан, ваља бити што чешће на свежем канадском планинском зраку.

Треба шетати, ићи у канадске спа, уживати у благодетима дивне велике Канаде која је све обезбедила..

А не се сикирати око Србије и протестаната..

Ваљда си убјежао тамо да ти глава не бучи од наше политике ође...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

У емисији се још говорило и о стварању демократије у Србији, српском менталитету и ауторитативним личностима у српској политици, препороду српског националног бића и Зорану Ђинђићу, односу режима према народу, партијској држави и страначком запошљавању, Министарству култури и улози културе у препороду Србије, режимском говору мржње и односу председника Србије према опозицији (00:01:00);

о српским медијима и грађанској свести, демократској контроли власти, режимском застрашивању гласача и изборним крађама, пословнику у Скупштини Србије, терору већине над опозицијом у Скупштини Србије и изборном систему (00:10:30);

о децентрализацији Србије и сеператизму, либералном капитализму, корупцији у Србији, уласку у Владу Србије коју је водио Зоран Ђинђић, Србима на Западу и судбина Срба у урођеним друштвима (00:20:30);

као и о просвећеном апсолутизму и еволуцији српског друштва ка уређеној држави, нестајању српског народа и одласку младих из Србије (00:31:00).

Такође било је речи о потреби промене односа Срба према држави, властима и својим елитама, корупцији у култури, влади Зорана Ђинђића,и ДОС-у. лустрацији, Србији као балканска Швајцарска, карактеру људи око Александра Вучића,(00:36:00);

о страном мешању, када је у питању избор власти у Србију, Западном извозу демократије, русофилству, Владимиру Путину и утицају Русије на политичке прилике у Србији, принципима вођења државе у Русији и Србији, и поданичкој српској власти (00:42:30);

као и какав однос треба да има Србија према Западу и Истоку, како вратити српско расејање у Србију и о Вучићу и СНС, након што оду са власти (00:49:30).

На крају емисије Бранислав Лечић је изнео став о упаду опозиције у РТС, СНС диктатури у унутрашности Србије, демократским европским стандардима, уласку Србије у ЕУ и односу ЕУ према САД, Русији и Кини, породичним вредности и радикалном феминизму у српским државним институцијама (00:52:30);

као и о опозиционим протестима Савеза за Србију и режимским скуповима у оквиру кампање „Будућност Србије”, односима између левих и десних снага у оквиру Савеза за Србију, прорежимским медијима, могућим немирима због сукоба режима са опозицијом (01:03:30),

односно о поновном уједињењу Демократске странке, прелетачима из ДС у СНС, сарадњи са Зораном Ђинђићем и политици Ђинђића према Косову, свом и Ђинђићевом национализму и како треба решити косовски проблем. (01:10:00),

Д М
Одговори

(13-03-2019, 12:26 PM)Mekenzi Пише:  
(13-03-2019, 05:33 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Јок
Нами је посао да блејимо у монитор и зато смо плаћени....

Да си

П Л А Ћ Е Н И К

да, као

Д О Ђ О Ш

бијеш битку за:

VOJVODINA REPUBLJIK,
VOJVOĐANERSKA LISNICA U VOJVOĐANERSKOM DŽEPU,
VOJVOĐANERSKA PUŠKA O VOJVOĐANERSKOM RAMENU

и

SRIJEM HRVATSKOJ !!!

то смо знали ама имаш ли јошт нешта да признаш

П Р Е

него што Ђенерал преузме власт, после не вреди....или, као што кажу твоји "NAKON онијех ствари-нема кајања"!

табаџија табаџија табаџија

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним