Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 4.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Milunka Savić

"Na današnji dan 1971. godine žene u Švajcarskoj su referendumom dobile pravo glasa.
..............
Švajcarska je jedna od najbogatijih zemalja na svetu, ujedno je i zemlja u kojoj je stepen demokratije na najvišem nivou. Međutim, sve do 1991. godine, neke žene u Švajcarskoj i dalje nisu imale pravo glasa. Dok su žene 14. juna 1991. marširale za svoja prava, Federalni Vrhovni sud prinudio je jedini preostali kanton gde su samo muškarci imali pravo glasa, da promeni pravila."

Pa mnogo smo mi Srbi pametni. Tek su 1991. sve zene u Svici dobile pravo glasa.

https://www.telegraf.rs/zanimljivosti/za...e-na-ulice

A mi smo njih odavno uvrstili u ravnpopravne. Gde je Svica, gde mi, jasno je.

Ja metem nesto ispred ordinacije, neka devojka dovozi majku, i gleda me i smeska se, verovatno vidi musko mete. Mislim se je...ga...mi Srbi smo uvek napredni....Smile
Ili dovodim dete iz americke skole a Amer mi kaze: Mister mom.
Ja se smejem....je...ga isto.
Ili usisavam ordinaciju i nailzai crnkinja, p ame gled ai smeska se i za malo nesto d apita, al se uzdrzala....sta ces.....Smile

Ako i dalje ne verujete ovo za Amere, pa zena u Americi, ne samo u manjim eemstima nego i u vecim cuva decu dugo. Neke znaju i do 35 godina da cuvaju decu(dobro vi se tad udajete u Srbiji, ovde do tih godina imaju bar 2 braka i 4 deteta), onda krenu na faks.

Al vas RTS, Nova, Pink., Politika informisu....zato vam sve bolje, naroda sve manje, .....

Sto bi neki rekli: Cega se pametan stidi, time se budala ponosi.

Pogledajte Politikne tekstove na temu Moj zuivot u inostranstvu.

Мирис књига у улици Ридо уочи Божића (politika.rs)
Селфи са магнолијом (politika.rs)
Напустите метро, имамо дојаву о бомби (politika.rs)
Господар прокоцканих шанси (politika.rs)

Kao u srednjoj pismeni iz srpskog, pa ko ima lepsi stil. A tema ZIVOT U ISNOSTRANSTVU. Strahota.

Pa d avam bude bolje, oce....al juce.

Ko ne kapira sta sam hteoi reci Politkom...sve nebitne, krajnje trivijalne stvari vam se nude, ono pravo se zaobilazi. A i to pravo da vam ponude...vi cete da izabere ono najmanje dobro.

Fora je da buducnost sporo trosite. Ali ne, vi u Srbiji ne da je trosite, nego gori ko slama.

Da vam dovedem Amera od 40 godina i da mu se pohvalite Milunkom Savic, on ce se cudi i krsti...koje su ovo budale....

A mogu da zamislim da dodje neki Evropljanin, a vi mu kazete: Sta pravo zena, glej mi sta smo imali u to vreme, a vi?
On ce da kaze: Svaka vam cast!
Vi ponosni, on posao zavrsio.

Pravoslavcuui uopste nisu konzervativni.
Dodje Amerikanka, katolkinja na pregled.... Na pregledu kaze nevina, 20 i nesto godina. Zavrsi se pregled, mojoj zeni sumnjivo, pita sestre: Rekla mi d anevina...?
Sestre: Znamo mi nju, ona je katolkinja, ne laze, nema odnose pre braka.

Mislim se nase pravsolavke se pustqaju u promet...pa idu abortusi kao dobar dan.
Одговори

[video=youtube]https://www.youtube.com/watc
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним