Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Данас се први,од инфлацијских времена, десило да радници Застава Оружја не приме плату.Директор фабрике, сестрић Драгице сељанчице,помера рекорде својих комуњарских колега из Милошевићевог времена. Само се ви жути радикали зајебавајте.Не познајете ви српски народ,кад будете вирили из мишјих рупа питаћу вас онда. Говно је на Давосу и вероватно ће да смисли неку лаж како није знао ништа о томе. Ова говна из БИА,пошто припадају цивилном сектору, нека склањају Томислава,Драгицу и све дебиле Николиће јер ће народу да прекипи.Наравно, са све овим директором фабрике који је претходно упропастио Крушик.
Стоко,радикалско жутаћка мутирана,ова држава није створена да се ви зајебавате са њом.Немојте само да се заиграте много, може јебено да буде.
Мрш!
Поруке: 14,435
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
.
Си ти луд ил' ти ноге смрде? Ове КОМУЊАРЕ нудиш?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,488
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,032
Шта те то чуди? УДБА је серијски производила овакве.
Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Шта је комунизам направио од неких генерација на овим просторима најбоље показује пример секташа Петровић Мирољуба,Вучићевог ректалног алпинисте.Исприча Теша како је дошло до разлаза између њих и полупаног Мирољуба.Тако што овом смета слобода говора и пљувачина по Вучићу,покушао да им утиче на уређивачку политику и да се пишмани на њих што зову оне који су против Вучића и зашто не зову Мишу Чашу Вацића.Изгледа да је и Мирољуб љубитељ транвестита као и поменути Вацић.То је тај његов чувени морал, са друге стране Миломир Марић у госте позива педофила из КГ и представља га као чувеног композитора. Ради се о сељачини из Гривца званом Бетула,серијском силоватељу малолетних девојчица.Нисам ја џабе отворио ову тему јер Србија је комуњарска много више него што сам ја првобитно мислио.
Углед:
875
(14-04-2020, 05:24 PM)ЈВуО-КГ Пише: Шта је комунизам направио од неких генерација на овим просторима најбоље показује пример секташа Петровић Мирољуба,Вучићевог ректалног алпинисте.Исприча Теша како је дошло до разлаза између њих и полупаног Мирољуба.Тако што овом смета слобода говора и пљувачина по Вучићу,покушао да им утиче на уређивачку политику и да се пишмани на њих што зову оне који су против Вучића и зашто не зову Мишу Чашу Вацића.Изгледа да је и Мирољуб љубитељ транвестита као и поменути Вацић.То је тај његов чувени морал, са друге стране Миломир Марић у госте позива педофила из КГ и представља га као чувеног композитора. Ради се о сељачини из Гривца званом Бетула,серијском силоватељу малолетних девојчица.Нисам ја џабе отворио ову тему јер Србија је комуњарска много више него што сам ја првобитно мислио.
Немо' комшо тако ти Аллаха! Само се погледај у огледало и видећеш неизлечивог удбаша.

.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
А ту си!
Ту си, наравно, да ништа Нормала не напишеш...
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Углед:
875
(15-04-2020, 08:28 AM)херцеговац Пише: А ту си!
Ту си, наравно, да ништа Нормала не напишеш...
Даклем, Србија никад не би била комуњарска да је нису населили босанско-ерцеговачки и косовски комунистички националисти. Некад клицали Тилу, послен Цобету а сада овом Бугојнцу. Узгред чапљизгају по свим медијима против династије Карађорђевић.
Мора да их полагачко очетничимо, нема друге!

.
Д М
Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Хахахаха...
Ово си копи пејст од Биљане Србљановић?
Убоди коју паметну, није све да се препише и налијепи...
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 911
Теме: 1
Придружен: Aug 2013
Углед:
129
(12-08-2019, 07:16 PM)ЈВуО-КГ Пише: Двоумио сам се да ли на пдф политика отворити ову тему или на пдф историја отворити тему о Шумадијској дивизији у ПСР. Одлучио сам се за ово прво, јер Шумадинце из ПСР,сем нас њихових потомака, не памти нико више, нити је било коме стало до тога. На крају крајева, већина предака становника ове авнојевске наказе која се зове Србија или Сатрапија, свеједно,ратовало је управо против мојих предака и предака других људи који потичу из ових крајева. Отуд наслов овакав , јер Србија не припада нама већ комунистима, цепаничарско балванској екипи из западних крајева који су били посматрачи тог рата или директни пуцачи на наше моје претке,шкартовском потомству као и свим олошима и хохштаплерима којих се намножило толико да не могу да се преброје.Српски историчари некако увек забораве да напомену да је најгори злочинац у Мачви 1914. године управо био један Србин са Баније. Трпали су тамо и Амброзија и ове и оне, али они који владају некако свог земљака злочинца и крвника бацише на маргину. Једини човек који се усудио да ово каже управо је са Баније и Србин је и зове се Ратко Дмитровић.
Па каква сте ви онда кукавељ и слабићи ако вам таки заповједају и не дају вам живити?

Све и да је тако, а није! Друга ствар, ми смо Титине слике поразбијали још 1990-1991, ја кад сам дошао у Србију 1996. на све стране кипови и идоли.
Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
(Последња измена: 16-04-2020, 02:12 AM од
мунгос.)