Поруке: 8,882
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
Генерално два су проблема:
1. Села више нема ко да брани јер су опустела.
Свако српско село пре другог св.рата је имало минимум 100 становника па било и села по 500, 1000 људи.
У таквим селима ови што стављају реке у цеви неби смели ни да приђу реки, јер би их Геџе отерале.
02.Нема бунта и озбиљних демонстрација јер имаш милион покрета који сваа суботе и недеље протестуу са милион идеја. Од жмиграната до Косова, педера ит итд, сви ће они срушити Вучића и доћи на влас'а при томе ни рођена фамилија не гласа та њих. Мало се труби и бучи и то је то, звижди на,спомен имена Вучића и то је све.
Више нико и никад неће скупити масу као 9.3.91 године да дође 100 200 хиљада људи.
Сад на озбиљан опозициони митинг да имаш среће доћи ће око 5-6 хиљада људи...
Искрено Београд и Беогаџане заболе онс ствар за Србију и национална питања у Србији.
Београд је држава у Србији они имају све и за све се питају.
Београд заболе она ствар што су етнички сва села око Бујановца очишћена, Ђе Срба нема више, као и 94 села око Куршумлије која су празна и где Албанци нелегално секу шуму.
Албанци су етнички већина од 50км од административне линије са Косовом унутар Србије и иду даље, масовно купују српска имања у Србији.
Србија ако мисли да опстане под хитно јој треба ДЕЦАНТРАЛИЗАЦИЈА.Београд треба да буде свој а остали региони да имају аутономију одлучивања. Не може Београдимати 60% веће плате од остатка Србије.
Ако студент из Врања дође у Београд на студије,заврши студије неће се сигурно враћати у Врање где је плата са високом спремом 50 хиљада а у Београду 80--100хиљада.
Економки рзвој Београда ће уништити остатак Србије. Усисаће. Нико жив неће живети у Куршумлији на Косову или Прешеву, Бујановцу.
Неће. Србија је Београд данас.
Србију нема ко да брани ни од цеви,ни од илегалне сече шума, ни од продаје бања ни од Албанаца и окићених aлбанских села са албанским заставама.
Нема ко.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 20-05-2021, 02:18 PM од
Mekenzi.)
Углед:
378
Поред тога што смо изумрли као народ и где ћемо бити као Чејени племе, Србија нестаје и постаје еколошки уништена разорена држава.
Две највеће реке Дунав и Сава пливају у фекалијама и радиоактивном отпаду. Ја не знам како још увек живи свет опстаје у тим рекама.
Морава плива у смећу и ђубрету као и у фекалним водама.
Мале планинске речице смо дозволили да се ставе у цеви и тиме уништили рибљи фонд као и животињски који се напајао од тих речица а биљни јер све те јеле, борови су уништени јер нису навикли на толику количину влаге које праве језера мхе.
Златибор и Тару смо направили како кажу Златибор на води. Кад одете тамо осећате се као да сте у Београрадским блоковима, свуда около ничу бетонске зграде са 5+ спратова.Нигде урбанистичког плана.
Бор, Зајечар и Мајданпек, Смедерево, Зрењанин и Панчево- тамо живе "светлећи људи". Кинез не јебу никога, пиче отрове у ваздух само тако, без филтера без ичега, ја не знам како у тим местима људски род опстаје од оноликог загађења и зрачења.
Нелегална сеча шуме. Целом Србијом се нелегално сече шума. Поготово у напуштеним планинским селима и на граници са Косовом у околини Куршумлије где и Срби и Албанци масовно илегално секу шуме, читава брда су нелегално посечена. Никада нико није одговарао за нелегално сечење шума.
Србија еколошки нестаје, уништена. Ваздух, воду, земљу све је загађено до неба, поставља се питање какву ћемо земљу оставити будућим покољењима и какву ће воду пити и какав ће ваздух удисати.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
378
Ко се сећа деведесетих видеа из аута новинара који су снимали стотине спаљених, срушених српских кућа широм Крајине, Славоније и Косова, е ево понавља се и љета господњег 2021 године.
Е, то Вам је исто Србија 2021 године, само што сада стани фашиста и непријатељ откупљује српска имања, руши све до темеља, спаљује и затире траг свега што је српско на српској земљи, такође тровањем ће на овој лепој природној лепотици побити бар још једно 100-не хиљада срба...
И, где је сад опозиционар удбаш Бошко, инстаграм звезда Патријарх било ко да оде до Јадра и види овај геноцид а касније и еко геноцид...
Људи ово је геноцид, истребљење једног народа од једне стране компаније!!!
Ово нико нормалан у свету не ради.
Погледајте те куће ту лепоту, та дворишта.
Живећемо сви ко голубови у Београдским голубарницима.
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 12-08-2021, 04:36 PM од
Mekenzi.)
Углед:
378
Свака част за еко устанак.
Иначе, испратили смо до краја.
Утисак протеста су:
Ова госпођа и ова млада људина са шајкачом, брадом, чутуром и пастирским штабом где пише српски пастир, здравицом, српским погледом и јасним речима.
Устоличити га за Председника ОДМАХ, САДА,ТУ.
Времени ЊЕТ.
Оваких Срба нема више.
Госпођу за Премијерку.
Иначе обоје су из Прањана. Споменули су да су из четничких породица и Дражу су споменули.
Власти им одузела аутобус, стопом дошли до Београда.
Размишљам нешто,која је разлика у Србима Ван Београда и буђавим београџанима. Ова људина изгледа здраво за петорицу Београџана.
ПРОСВЕТАР.
Углед:
378
Aко несрећни Рио Тинто отвори рудник литијума у околини Лознице, то ће бити највећи егзодус и етничко чишћење Срба после 1999 године.
Преко 20 хиљада а неке процене говоре и до 40 хиљада Срба из околине Лознице биће принудно расељено или ће сами доживети етничко чишћење и постати избеглице јер неће имати воду, ваздух, земљу.....
Србе су расељавали Турци, Угари, Швабе, Усташе, Шиптари данас то неки Рио Тинто...
РИО ТИНТО МАРШ ИЗ СРБИЈЕ!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 16-11-2021, 12:11 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
Пита ме човек ономад:" Да ли је могуће да Ти ниси био на протестима? Био си на свим протестима од јуна 1990. године,а на овим најважнијим ниси?"
Одговорио сам му, па да пренесем и овде:
" Пре две деценије добио сам исто питање: био си на свим протестима само ниси на најважнијем 05. октобра 2000. године? Пријатељу, не учествујем на протестима где највише протестују највећи лицемери. Пола ДОС-а је било целог живота корисник буџетских и парабуџетских средстава, и 6 месеци или годину дана пред 5.октобар се нагло досетили ко је Слободан Милошевић и СПС. Уосталом, њихове одлуке од 06. октобра па надаље су тачно показале да ли сам био у праву.
Данас, када је Овај већ скоро деценију на власти, када је учинио све ово до сада, људи који су ћутали више од пола периода његове владавине, и били корисници његових мрвица које им је као кучићима са стола бацао, нагло су се досетили да треба да демонстрирају против њега. И који је повод? Рудник Рио Тинто, који још није ни почео да ради. А за то време, годинама удишемо заоставштину братства са комунистичком Кином, односно лепоту коју нам доноси Зи Ђинг, Линг Лонг и онај трећи, не могу да ломим језик. Србија, а поготово њен северни део, је најзагађенија земља у Европи, без конкуренције. Па, што нису активисти зелених, странке и вође опозиције, београдски глумци отишли испред Борског рудника или блокирали саобраћај у Србији, док се не реши питање загађења које годинама чине ови уништитељи. Зашто нам стално расте број оболелих од малигних болести? Због Смедерева и Бора, или због НАТО-а? Србија је, пријатељу мој, земља подељена на два пункта: једно је удба, а друго је оно што се плаши удбе. Страх од власти код нас Срба је усађен страховладом озне и удбе. То што ми Срби нешто демонстрирамо, поготово ако је масовно, најбољи је показатељ шта УДБ-и смета. Она управља овим веселим народом као са овцама. Преко политичара, који су сви одреда, увезани у тај систем вредности. Ко год је из тог муља покушао да провири, остао је без главе. И сви то знају и сви се праве луди да живе у нормалној земљи. Е, са таквим лицемерима сигурно нећу ићи на протесте. А што се тиче рудника, Срби да имају политичаре одлучне, самосвојне и мудре, одавно су требали да донесу мораторијум на коришћење било ког рудника на територији Србије у следећих 100 година. Па ће ваљда, генерације Срба које нас буду наследиле боље знати шта са том ђедовином да чине. Ове бургије "не може Рио Тинто, загадиће нам ваздух", у тренутку док нас Бор и Смедерево сатреше... Хвала лепо."
(Последња измена: 07-12-2021, 01:18 AM од
Бенито.)
Углед:
3,491
Али, то није све:
Стиже нам његово величанство:
ЦИЈАНИД!!!!
Мултикулти компани Dandee previcios metals је при крају договора са Овај и Чалетом да крене у експлоатацију налазишта руде на Хомољским планинама.
У здравље, Србијо!!!
Углед:
3,491
Мекензи, биће откључана тема ускоро. Дошло је до грешке.
Углед:
378
У понедељак 3.1.2022 биће блокада саобраћаја од 3 сата на путу Ваљево-Шабац у околини Недељица.
ПРОСВЕТАР.
Углед:
3,491
Стварно је невероватно шта је РТС постао.
Станојевић као бот Рио Тинта вечерас....
Поруке: 435
Теме: 10
Придружен: Oct 2021
Углед:
282
На локалној телевизији у Шапцу троје новинара је добило отказ јер нису хтели да извештавају о Рио Тинту. Свештенство шабачке епархије здушно се залаже за Рио Тинто. Један од свештеника има кафану на Церу. На све начине покушава да насупрот споменика на Текеришу подигне комплекс. Огроман крст на чијем врху планира ресторан. Међутим захваљујући Ани Павловић, водичу за планину Цер за сада је то обустављено. Целу причу гура и Никола Селаковић
Цитирам Ану Павловић
Kada sam 19. avgusta na obeležavanju godišnjice Cerske bitke u Tekerišu, zaustavila Nikolu Selakovića sa sve njegovom svitom, da ga pitam kako misle da grade Memorijalni centar u zaštićenom području, pošto će biti uzurpirano 50ha šumskog zemljišta u II režimu zaštite? Da Vam ne prepričavam ceo razgovor sažeću njegov odgovor u jednu rečenicu "Gradićemo!", taj odgovor je bio propraćen ledenim osmehom i pogledom punim pretnje ... Nisam mu ostala dužna u neverbalnoj komunikaciji ?
Odmah posle toga tražila sam kao IJZ od MGSI status predmeta Prostornog plana i Memorijalnog centra na Ceru. Pošto sam bila na poslovnom putu nisam mogla da otvorim e-mail da vidim odgovor ministarstva , ali evo danas videh.
Suma summarum: Nećeš Selakoviću graditi, ni ti ni tvoji pajtosi pa da ste još toliki.
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић