Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Владика Игнатије добио отказ на факултету

како каже Борба за вечеру Владика добио отказ јер није отпустио мајмунолога Smile Владику Максима него му дао две године неплаћеног. Па је онда Патријарх полудео и дао отказ своме ученику Игнатију комe је дао благослав да се упише на факултет док је јо[ био Владика нишки.
Ово није добро иако је добро за БТФ да се рачисти од мајмунологије јер показује да се Вартоломејева екипа у СПЦ неће предати тек тако и да ће бити још чистки.
Сада су кренули на Синод као раније Артемије Smile
Жао ме је ипак за Владику Игнатија што није стао на страну добра тј уз Патријарха, имао је добре ствари у својој теологији, није у свему био у праву, али далеко од тога да је јеретик како га оптужују неки јадници. Ипак пао је на Саборности о којој је писао много и како не може Сабор тек тако да буде изнад епископа који је икона Христа и како је у њему јединство а не у Сабору. А онда се слизао са папском теологијом Вароломеја за кога су епископи чиновници и окренуо леђа свему о чему је писао. Ја мислим да је на једном месту рекао да Цркви ни не треба први на Васељенском нивоу.
Молимо се Богу да се ови миљеници Цариграда у СПЦ опамете и врате на Светосавски пут.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним