Поруке: 505
Теме: 0
Придружен: Mar 2020
Углед:
9
Однос према краљу Александру је данас од суштинске важности. Одвратне лажи се шире о њему, а све у циљу величања комуниста.
Поруке: 911
Теме: 1
Придружен: Aug 2013
Углед:
129
Дакле доказ је комад папира а не онако како је стварно било? Баш све строго по закону?
Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Поруке: 275
Теме: 15
Придружен: Apr 2022
(11-12-2019, 02:17 PM)ХраброСрце Пише: Нападати Александра за стварање Југославије и недаће које су Србима десиле касније (и још га оптужити за Јасеновац!) равно је као оптужити цара Душана што је државу ширио на југ дје су живели Грци, а не на сјевер гдје су били Срби, па на основу тога још извући му кривицу за пад под Турке. Идеалан наслов: "Отац пропасти српског царства - цар Душан".

Храбро примећено. Браво!
и даље мислим да су велике силе пре свих ЛОНДОН одиграо одлучујућу улогу у идеји и стварању Југославије да се анулирале победе Краљевине Србије у Балканским ратовима и Великом рату то данас најбоље видимо, остали смо без Косова и Метохије и без Старе (Вардарске Србије) и Војводина је мања него што је била 1918 када је као Војводство Србија ушла у састав Краљевине Србије, Црна Гора је постала несрпска држава (додуше захваљујући) комунистима. али Краљевина СХС је ништа мање трагична или врло мало од Брозове Југославије по Србију и Српски народ генерално.
Поруке: 155
Живео Краљ, смрт комуњарама свих национализама и обреновићизама.
Пад Русије под исток пад Србије под исток, ослобођење Русије ослобођење Србије,
успон Русије успон Србије, нестанак Русије настанак ссср нестанак Србије настанак ју, пад Русије под запад пад Србије под запад, васкрс Русије васкрс Србије
Поруке: 14,440
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
876
(21-03-2023, 11:01 PM)НЕБОЈША БГ Пише: и даље мислим да су велике силе пре свих ЛОНДОН одиграо одлучујућу улогу у идеји и стварању Југославије да се анулирале победе Краљевине Србије у Балканским ратовима и Великом рату то данас најбоље видимо, остали смо без Косова и Метохије и без Старе (Вардарске Србије) и Војводина је мања него што је била 1918 када је као Војводство Србија ушла у састав Краљевине Србије, Црна Гора је постала несрпска држава (додуше захваљујући) комунистима. али Краљевина СХС је ништа мање трагична или врло мало од Брозове Југославије по Србију и Српски народ генерално.
Што оно кажу: "Мислит' и срат' није исто" да простиш.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 155
(22-03-2023, 09:20 PM)НЕБОЈША БГ Пише: (22-03-2023, 09:24 AM)Djoleat Пише: и обреновићизама.
Види се да си упознат са историјом Србије за време Обреновића 
Па живео сам 2000-2012 у обреновићском пашалуку, знам вас ко папа собарицу