Оцена Теме:
  • 60 Гласов(а) - 4.42 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НАЈЛЕПШЕ ЧЕТНИЧКЕ СЛИКЕ

(23-01-2018, 10:04 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(23-01-2018, 09:13 PM)Бенито Пише:  Да ли има тачно место рођења поручника Мојсиловића? Ко га је наследио на месту команданта Гледићког четничког одреда?
Рођен је у Крагујевцу.

Ха,ха,ха... КидањеКидање Немаш појма. Тачно сам знао да је пореклом из Забојнице.
Одговори

(23-01-2018, 10:42 PM)Бенито Пише:  
(23-01-2018, 09:13 PM)Бенито Пише:  Да ли има тачно место рођења поручника Мојсиловића? Ко га је наследио на месту команданта Гледићког четничког одреда?
Рођен је у Крагујевцу.

Ха,ха,ха... КидањеКидање Немаш појма. Тачно сам знао да је пореклом из Забојнице.
Из те фамилије :
власник Рушкине кафане,
власник Агро маркета.
Одговори

Ко је власник Рушкине кафане?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(23-01-2018, 11:26 PM)Громовник Пише:  Ко је власник Рушкине кафане?

Рушка је из Корићана, умрла је прошле године. По њој се звала кафана. Рушка је била удата за Банета Мојсиловића из Драгобраће .Бане је давно умро, а Рушка је наставила да ради са кафаном.
Одговори

(23-01-2018, 10:42 PM)Бенито Пише:  
Рођен је у Крагујевцу.

Драгобраћа спада под Крагујевац. Smile
Одговори

Официри Млавског корпуса са народом.
Извор:Аца Гера Животић
[Слика: Jan17_03.jpg]
Одговори

Како се звао човек што клечи други с лева до Кочовића,држи шмајсер у рукама?
Извор:фејсбук страница-Историја Чачка.
[Слика: 27021606_195424177859682_6613009056790407643_o.jpg]
Одговори

Ђукановић, Раковићев пратилац.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Хвала!Ако може његово пуно име и презиме и чин?
Одговори

Гојко, ако се нисам зезнуо. Наредник.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Николај-најбољи Администратор!Smile
Одговори

Николај је у праву : вазд.наредник Гојко М. Ђукановић
Одговори

Четници Косјерићке бригаде за време борбе.
Извор:Др.Милош
[Слика: untitled23.png]
Одговори

За митраљезом рез. поручник (ако се не варам) Драго Ђукановић, командант батаљона у Косјерићкој бригади.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 22 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним