Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Papagaji su ptice koje žive u svim tropskim i suptropskim područjima.

Većina papagaja imaju spsobnost da imitiraju ljudski glas, štoi ih činim popularnim kućnim ljubmicima.

E pitate se otkud papagaji? Da li ste primetili da u SNS-u Vučić nešto izjavi onda njegovi kućni ljubmici deset dana jedno te isto ponavljaju. Na primer huligani, Deset dana papagaju kao što su Stefanovića onaj ministra pravde ponavljaju huligani, hiuligani. Vučić kaže Kosovo onda redom svi papagaji ponavljaju Kosovo, Kosovo. Pa Vučić kaže mere vlade a papagaji svi redom mere vlade. Pa Vučić kaže Korupcija, papagaji nauče reč korupcija koju ponavljaju narednih deset dana i tako u nedogled.

Da li je to moguće, da su toliko ljudi uplašeni u tom SNS-u da ne smeju da iznesu svoj stav. Ja nikada do sada nisam čuo da je neko iz SNS-a nešto javno rekao ili važno samostalno a da pre toga Vučić nije rekao. Ti ljudi nemaju stav, tu samo zbog funkcije. Taj SNS ima tog Vučića i to je sav kadar ove vlasti.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-11-2013, 08:50 PM)Mekenzi Пише:  Da li je to moguće, da su toliko ljudi uplašeni u tom SNS-u da ne smeju da iznesu svoj stav. Ja nikada do sada nisam čuo da je neko iz SNS-a nešto javno rekao ili važno samostalno a da pre toga Vučić nije rekao.

И ја исто нисам чуо да је неко из ДС нешто јавно рекао или важно самостално а да се то коси са оним што је рекао председник ДС.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Pravš se lud.
Da li su čuo da je Boris Tadić izjavio juće da bi pravio koaliciju sa SNS-om zadnja njegova izjava, da ne pričam koliko je kroz istoriju DS-a ljudi iznoslio različita mišljenja u vezi stranke.Da svaki glavni odbor prođe u debati različitih mišljenja.

Još nešto iz DS-a je rođeno najjviše stranaka u istoriji srpskog parlamentarizma. Na srpskoj političkoj sceni ne postoijitakva stranka.

Kaži mi ko to drugačije misli ili govori drugačije u SNS od Vučića. I navedi me nekog takvog..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ти се правиш луд, тачније правио си се све ове године док нису пали твоји с власти.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним