(27-12-2019, 11:14 PM)ЈВуО-КГ Пише: Добро сам погледао британски линк и знам одлично енглески.Разумем те,тешко је признати грешку или сопствену лаж,нарочито онима који само лажи и изговарају.Претпостављам да је тако јер нисам један од тих.
Упис који си навео као цитат је писан 21.12. међутим на линку који показујеш то је учињено дан после што ја нисам видео или нисам обратио пажњу.
22-12-2019, 04:26 AM (Последња измена: 22-12-2019 05:15 AM од ПРОСВЕТАР.)
На линку који си окачио пише.
Цитат:The SK statement confirmed earlier media reports that Manyurov was aged 39 and had lived just outside Moscow. The motive for his attack remains unclear.
Цитат:Russian media, quoting unnamed police investigators, described him as a loner and gun enthusiast. He lived in Podolsk, about 40km (25 miles) south of Moscow.
'Islamic State-type slogans' тј. класично новинарско обавештајно претрпавање информацијама у циљу сакривања истине.
Цитат:He was single and practised shooting regularly at a gun club, which was a passion for him, his mother is quoted as saying.
She also said she had heard him speaking English on the phone with some "Arabs", who had started calling him since he had lost his security job.
When he opened fire, Manyurov "was shouting slogans typical of Islamic State", the daily Kommersant reports. It says the information came from a security source, who quoted witnesses questioned by police.
Арапи почели да га зову баш кад је изгубио посао.Док је пуцао узвикивао пароле исламистичког типа,а све у сведочењу Комерсанта највећег антипутиновског медија.
Цитат:Fatikh Manyurov, the gunman's father, gave more details to Russia's Telegram 112 news channel. His son had told him he was working as a security guard at a foreign embassy, he said. That has not been confirmed, however.
His son was "morose" and dreamt of becoming a "master of sport" in shooting, said Fatikh, who is separated from Yevgeny's mother. He said he had rarely spoken to his son.
Изузев што му је отац муслиман,а не знамо је ли само номинални или је верник заиста,нема никаквих индиција сем ових врло непрецизних дезинформација Комерсанта да је повезан са било каквом терористичком групом.Није ратовао ни у Сирији нити у Украјини.Ако има неко војно искуство то је,вероватно,само оно из Војске Руске Федерације са редовног служења војног рока.У истом линку се наводи изјава његовог тренера из стрељане који тврди да је овај био никакав пуцач.
Знају сами Руси најбоље шта је било.А колико је ситуација незгодна говори и то да они медији који се баве Intelligence причама и које су им једини и примарни посао,некако су прескочили ову вест.Већина њих!Као да се није ни десило. Али су ипак решили да се баве неким вестима из Русије од прошле недеље па тако уместо приче о нападу на ФСБ добисмо причу о одавању поште и вечној захвалности "групи са Кембриџа".
Цитат:The intelligence service of Russia has openly honored two British members of the so-called Cambridge Five spy ring, who caused great controversy during the Cold War by defecting to Moscow. The intelligence services of the Soviet Union recruited five Enlishmen, H.A.R. ‘Kim’ Philby, John Cairncross, Donald Maclean, Anthony Blunt, as well as an unnamed fifth person, to spy for them in the 1930s. All five were recruited while they were promising young students at Britain’s elite Cambridge University, and entered the diplomatic and security services in order to supply Moscow with classified information about Britain and its allies.
In 1951, shortly before they were detained by British authorities on suspicion of espionage, Burgess and Maclean defected to the Soviet Union. They both lived there under new identities and, according to official histories, as staunch supporters of Soviet communism. Some biographers, however, have suggested that the two Englishmen grew disillusioned with communism while living in the Soviet Union, and were never truly trusted by the authorities Moscow. When they died, however, in 1963 (Burgess) and 1983 (Maclean), the Soviet intelligence services celebrated them as heroes.
On Friday, the Soviet state recognized the two defectors in an official ceremony in the Siberian city of Samara, where they lived for a number of years, until the authorities relocated them to Moscow. Kuibyshev, as the city was known during Soviet times, was technically a vast classified facility where much of the research for the country’s space program took place. While in Kuibyshev, Burgess and Maclean stayed at a Soviet intelligence ‘safe house’, where they were debriefed and frequently interrogated, until their handlers were convinced that they were indeed genuine defectors.
At Friday’s ceremony, officials unveiled a memorial plaque at the entrance to the building where Burgess and Maclean lived. According to the Reuters news agency, the plaque reads: “In this building, from 1952-1955, lived Soviet intelligence officers, members of the ‘Cambridge Five’, Guy Francis Burgess and Donald Maclean”. On the same day, a letter written by Sergei Naryshkin, head of Russia’s Foreign Intelligence Service (SVR), one of the institutional descendants of the Soviet-era KGB, appeared online. In the letter, Naryshkin said that Burgess and Maclean had made “a significant contribution to the victory over fascism [during World War II], the protection of [the USSR’s] strategic interests, and ensuring the safety” of the Soviet Union and Russia.
Last year, Russian officials named a busy intersection in Moscow after Harold Adrian Russell Philby. Known as ‘Kim’ to his friends, Philby was a leading member of the Cambridge spies. He followed Burgess and Maclean to the USSR in 1963, where he defected after a long career with the British Secret Intelligence Service (MI6).
Агенција Ројтерс је известила о овоме а еминентни intel сајтови пренели вест.
https://www.theguardian.com/world/2019/d...nce-agency
The Lubyanka has previously been the target of attacks, including a suicide bombing by Islamist terrorists on the nearby metro station.
https://www.themoscowtimes.com/2019/12/2...far-a68690
— Manyurov’s father told the 112 Telegram channel that his son might have been “zombified.” According to his father, Manyurov spent time working as a security guard at the United Arab Emirates' Embassy, where he reportedly started to develop an “eastern” accent.
(27-12-2019, 11:14 PM)ЈВуО-КГ Пише: Добро сам погледао британски линк и знам одлично енглески.Разумем те,тешко је признати грешку или сопствену лаж,нарочито онима који само лажи и изговарају.Претпостављам да је тако јер нисам један од тих.
Теби опет није добро...не разумем о каквој "лажи" опет причаш....све што видимо с'твоје стране јесте да си препричао текст који сам поставио изнад, а поента је у следећем:
1.
Тип је нестабилан а ту је и фотка....хм...као да сам видо тај лик на форуму ође!
2.
Родитељи разведени, бабо муслиман....
3.
Радио као чувар у амбасади Емирата!
Какве везе има што је неку од вести поставио 'Комерсант'?
Као противници Путина они би једва дочекали (
КАО И ГЊИЛЕЖНИ ЗАПАД И СВИ ЊИХОВИ БОТОВИ ПО СРБИЈИ, ОД ДАРКА ТРИФУНОВИЋА ДО НЕКИХ ЦЕЊЕНИХ УЧЕСНИКА ОВОГ ФОРУМА) да рашире причу о неком сензационалном сукобу између руских тајних служби!
Међутим!
Пошто је исламски тероризам општа појава данас у свету-такве вести не трају више од 2 дана! Редовно купујем 'Фајнанашал Тајмс'(Лондон) који би тоже једва дочекао да извуче из овога нешто против Путина али....ништааааа...осим да је Лубјанка на километар ипо од места где је Путин држао конференцију...'биг дил'!
ЗАКЉУЧАК:
!.
Ја сам био у праву, осим што није био Чечен у питању ама неки су побегли па и туна бих могао бити у праву!
2.
Ти и Киза сте били у криваку, погледај ваше прилоге!
Међутим!
Савршено ме не интерсује да се надгорњавам с'тобом, видим да ти је сујета повређена, смири се, Пост је!
Нисам неко ко је претрерано обавештен о збивањима у свету али...ово је толико очигледно....поставио сам и текст на француском (Гугл, преведи) где се говори о
ИДЕНТИЧНОМ ДОГАЂАЈУ ОВДЕ!
У Европи, Француска Њемачка, Шведска....исламски терориста индоктриниран од рођака или у џамији, који пуца по граду...више и није вест, а доказ је да више нико о томе не пише!
У неким земљама чак
НЕ СМЕЈУ ни да напишу да се ради о перигузу, обично ка'е "сисар пуцао по граду"!
Према томе-дабоме!
ПС
Не разумем везу са чланком о пензионисаним шпијонима који си поставио.
Ах да....лик ме подсећа на овога ама ипак...у мало благороднијем издању: