Поруке: 9,112
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Iskreno mnogo nedostaju ljudi sa starih diskusija pogleda, sa kojima sam voleo da razmenjujem mišljenja. Ovaj forum je nekako mrtav. Jedino malo gde mrda je forum o Četnicima. Forum Politika je mrtav. Nekad je bilo bar 10 članova na forumu politika. Sada ostali Monarhista, Lepi bora i neki put se još neko javi ali vrlo retko.
Gde su nestali ti ljudi?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
У праву си Кизо, заиста је празнина без форумаша који су били присутни на старом форуму.
Но, тако је било и пре девет година када смо прешли на нови, односно, сад већ стари форум. Многи су једноставно одустали од увођења новина, али и због архивирања старих тема. Тако је и сада.
Ипак, хоћу да верујем како ће пдф политика поново оживети и да ће бити вербалних двобоја ко ономад.
Поруке: 356
Теме: 2
Придружен: Aug 2013
Углед:
53
Ili su se jednostavno zamorili od dnevne politike u zemlji u kojoj se nista kvalitetno ne mijenja,pa se uhvatili istorije.
Jedanaest godina skoro svakodnevno otvaram Poglede i stvarno je bilo zadovoljstvo citati mnoge pametne postove i diskutovati sa ucesnicima.Sjetite se sjajnih likova Dimceta,Rasa,Sunchasera itd.ali i Milutina.
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
И мени недостаје, дуго сам се двоумио да се региструјем на нови форум, али сам се одлучио, ето и мене
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
Ма и ми учествујемо, учествујемо, ма не постизавамо!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!