Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

U ime naroda represija u Srbiji 44-53

(01-11-2014, 12:46 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(31-10-2014, 07:43 PM)Ратко Пише:  Како није, има текстуална најава пре него што је почео да говори...
Зато нисам приметио (што је пре).
Свеједно, оцена је непролазна. Нису испоштована основна правила. Нема шпице, онакви уводи се не раде. Пријатан женски глас за хорор причу је концепсијски промашај )или нечији погодак). Нема хорор музике, нити драмске радње. Монотоно је сувише, а један саговорник да прича 17 минута у филму... просто не разумем. И 2-3 минута у старој шеми РТС-а су превише. На Хисторију је око 17 секунди једна изјава, а ово је 17 минута.
Да, технички је лоше, али боље овако него да није приказано.
Зато је добро одрађен филм ''Бог да прости''.
Одговори

Чуо сам за то, где може да се види тај филм?
Одговори

(01-11-2014, 06:51 PM)Милослав Самарџић Пише:  Чуо сам за то, где може да се види тај филм?
Нема га још на интернету.

https://www.youtube.com/watch?v=Vq2_YaloUUc
Одговори

Јуче на РТС1 емисија "Око" је била посвећена С.П. "Крцуну". Водитељ Горисла Папић довео госте се "леве" и "десне стране". Нажалост, нисам успео да упамтим име Крцунове саборкиње ( и само тога ? ), незаобилазни рехабилататор НОП-а историчар Венцеслав Глишић, бивши? члан Демократске странке социолог Слободан Гавриловић и сарадници Института за савремену историју др Коста Николић и проф. др Предраг Марковић.
Ако је još неко гледао нека подели утиске са форумом.
Одговори

(11-11-2014, 08:51 AM)Борко Радовић Пише:  Јуче на РТС1 емисија "Око" је била посвећена С.П. "Крцуну".

Гледао сам. Крцун је био највећи партиота, залагао се да Дража има добар третман у затвору, било му је жао Драже јер га је поштовао као антифашисту и он га лично не би осудио, ал ето није смјео да се противи власти.. Касније се противио (Због АП Војводине и АП Косова) и због тога су га убили. Волио је да слуша Марш на Дрину (та је пјесма одржала морал бораца Сутјесци), волио је Синђелића, Велику Србију, Бога Оца...треба му подићи споменик поред Карађорђа на Врачару. Такав би ја утисак стекао као просјечан Србин који не зна историју.
Одговори

(11-11-2014, 03:18 PM)Романија1 Пише:  
(11-11-2014, 08:51 AM)Борко Радовић Пише:  Јуче на РТС1 емисија "Око" је била посвећена С.П. "Крцуну".

Гледао сам. Крцун је био највећи партиота, залагао се да Дража има добар третман у затвору, било му је жао Драже јер га је поштовао као антифашисту и он га лично не би осудио, ал ето није смјео да се противи власти.. Касније се противио (Због АП Војводине и АП Косова) и због тога су га убили. Волио је да слуша Марш на Дрину (та је пјесма одржала морал бораца Сутјесци), волио је Синђелића, Велику Србију, Бога Оца...треба му подићи споменик поред Карађорђа на Врачару. Такав би ја утисак стекао као просјечан Србин који не зна историју.
Они су се одрекли само Тита - па и то не потпуно - а цела прича остаје.
Одговори

Господине Самарџићу, који то "они су се одрекли Тита" ?
Одговори

Мислио сам на власт и на званичну историју, од катедри до наставника по основним школама.
Нпр. на паради нису помињали Тита, а нису чини ми се ни у Сава центру, оно што је радио Бјелогрлић.
Одговори

Јован Пејин: Премијер и "жртве" у Бачкој

Под утицејем Европске уније став о одговрности Немачке и сателита за ратне злочине је промењен и разматра се могућност да се изврши рехабилитација осуђених ратних злочинаца. Рехабилитацијом би се правно и историјски променио њихов статус, а у Србији би ратни злочинци Мађари, Немци, Хрвати, Арбанаси, Бугари и други постали жртве српског терора! Рад судова би се прогласио за нелегалан а кажњавање ратних злочинаца за правни и историјски злочин...

http://www.pogledi.rs/jovan-pejin-premij...-u-backoj/

Ово се већ десило на изложби, јер су побројани увршћени под жртве (невино страдали), уместо под страдале.
Одговори

Тито цртао границе по жељама Хрвата

извор: Вечерње Новости, специјални додатак, Југославија највећа српска грешка или пропуштена прилика, 1. децембар 2014.

[Слика: image.jpg]

Из ове наше победе, рађа се сунце слободе!
Одговори

Изложба “У име народа“ у Крагујевцу: Разонода за пензионере Субнора

Изложба је прилика за субноровце и негдашње ударнике, сада пензионере, да шетњу кроз шумарички парк прекрате пријатним подсећањем на идоле своје младости. Оно што доминира на изложби – то је за њих афирмативно:

http://www.pogledi.rs/izlozba-u-ime-naro...e-subnora/
Одговори

(11-12-2014, 06:55 PM)Милослав Самарџић Пише:  Изложба “У име народа“ у Крагујевцу: Разонода за пензионере Субнора

IZLOŽBA U IME NARODA!- KRAGUJEVAC! KO JE PRAVU MILOSLAV SAMARDZIĆ, SUBNOR ILI NEKO TREĆI?
PROVERITE VEĆ DANAS NEMOJTE DA VAM OVAKO PREPRICAVAJU:
17 ČASOVA: VODJENJE dr SRĐAN CVETKOVIĆ
18 ČASOVA: TRIBINA REVOLUCIONARNI TEROR U ŠUMADIJI 1944-1945.
BEZ CENZURE!

Smile
Одговори

Не могу да верујем позвали су и Радоша Бајића:
https://www.facebook.com/pages/U-ime-nar...18?fref=ts
Smile
Да, заиста су ме звали, али... Smile
Одговори

Још хвале ТВ серију ''Равна Гора''...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)