Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Аустралија

[Слика: Screenshot-20200106-125239-Samsung-Internet.jpg]

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Брате ретко ко учествује на овој теми па и ја изгубим вољу да пишем. Видео сам ово још за нову годину на euronews када сам пустио да видим како је било у Сиднеју,пошто код њих стиже нова година раније. Каква бизарност, невероватно, они у Сиднеју славе а овамо пола државе бежи на све стране. Јадни људи. Надам се да ће ово престати да могу мирно да се врате својим домовима и да санирају шта се може санирати. Животиње као недужна бића могу само да замислим шта су преживела и шта преживљавају.Јер мој брате Смедеревац,ово више није свет и више нема цивилизације, све је ово једна имитација свега.Ко се трудио да све изгуби смисао,успео је, али само на један мали период.
Одговори

(06-01-2020, 07:06 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Брате ретко ко учествује на овој теми па и ја изгубим вољу да пишем. Видео сам ово још за нову годину на euronews када сам пустио да видим како је било у Сиднеју,пошто код њих стиже нова година раније. Каква бизарност, невероватно, они у Сиднеју славе а овамо пола државе бежи на све стране. Јадни људи. Надам се да ће ово престати да могу мирно да се врате својим домовима и да санирају шта се може санирати. Животиње као недужна бића могу само да замислим шта су преживела и шта преживљавају.Јер мој брате Смедеревац,ово више није свет и више нема цивилизације, све је ово једна имитација свега.Ко се трудио да све изгуби смисао,успео је, али само на један мали период.

Христос се роди!
Ужасно стање.Кажу да је изгорело око 500 милиона животиња...
Овај пожар осетиће цео свет.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(07-01-2020, 06:47 AM)смедерево Пише:  Христос се роди!
Ужасно стање.Кажу да је изгорело око 500 милиона животиња...
Овај пожар осетиће цео свет.

Ваистину се Христос роди!

Претпостављам да оне абориџинске групе и не броје? И овако су најистребљенија групација од стране Британаца.После овога...колико ће их тек остати...
Одговори

Ужассс...

Клима постаје све суровија и суровија.

Не знам како ће угасити ове пожаре јуче су се два велика спојила у један и то сад је огромно...Сцене су као из апокалипсе...

Аустралија је спржена земља.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шта мислите, да ли је пожар случајност... Или?
Одговори

(13-01-2020, 01:39 AM)ХраброСрце Пише:  Шта мислите, да ли је пожар случајност... Или?

Све што см старији,све мање верујем у случајности.
Одговори

Премијер и цела влада Аустралије велики противници теорије о "глобалном загревању". Теорија која треба да уништи најмање 80% постојеће светске привреде.
А ови наши медији, као по команди, "пожари у Аустралији су одличан пример куда нас води глобално загревање".
Одговори

Зар неки дан не јавише да су ухватили неколико помагача пожара?
Одговори

(13-01-2020, 08:00 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(13-01-2020, 01:39 AM)ХраброСрце Пише:  Шта мислите, да ли је пожар случајност... Или?

Упознах ћерку једног исламског проповједника, доселили из Сарајева за ЦГ. Каже добио неко провиђење, тек онако, помаже људима, пацифизам и слично. Доселили онако у ЦГ. Мени било чудно. Послије од муслимана, такође, сазнам да је на црној листи за тероризам и да се ту, такође, налази један од центара вехабизма.

К'о што кажеш, што сам старији све мање вјерујем у случајности. Кез
Одговори

(13-01-2020, 08:00 PM)ЈВуО-КГ Пише:  

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним