Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Брате ретко ко учествује на овој теми па и ја изгубим вољу да пишем. Видео сам ово још за нову годину на euronews када сам пустио да видим како је било у Сиднеју,пошто код њих стиже нова година раније. Каква бизарност, невероватно, они у Сиднеју славе а овамо пола државе бежи на све стране. Јадни људи. Надам се да ће ово престати да могу мирно да се врате својим домовима и да санирају шта се може санирати. Животиње као недужна бића могу само да замислим шта су преживела и шта преживљавају.Јер мој брате Смедеревац,ово више није свет и више нема цивилизације, све је ово једна имитација свега.Ко се трудио да све изгуби смисао,успео је, али само на један мали период.
Углед:
364
(06-01-2020, 07:06 PM)ЈВуО-КГ Пише: Брате ретко ко учествује на овој теми па и ја изгубим вољу да пишем. Видео сам ово још за нову годину на euronews када сам пустио да видим како је било у Сиднеју,пошто код њих стиже нова година раније. Каква бизарност, невероватно, они у Сиднеју славе а овамо пола државе бежи на све стране. Јадни људи. Надам се да ће ово престати да могу мирно да се врате својим домовима и да санирају шта се може санирати. Животиње као недужна бића могу само да замислим шта су преживела и шта преживљавају.Јер мој брате Смедеревац,ово више није свет и више нема цивилизације, све је ово једна имитација свега.Ко се трудио да све изгуби смисао,успео је, али само на један мали период.
Христос се роди!
Ужасно стање.Кажу да је изгорело око 500 милиона животиња...
Овај пожар осетиће цео свет.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 9,119
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Ужассс...
Клима постаје све суровија и суровија.
Не знам како ће угасити ове пожаре јуче су се два велика спојила у један и то сад је огромно...Сцене су као из апокалипсе...
Аустралија је спржена земља.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 1,472
Теме: 8
Углед:
309
Шта мислите, да ли је пожар случајност... Или?
Поруке: 14,503
Теме: 307
Углед:
3,042
Премијер и цела влада Аустралије велики противници теорије о "глобалном загревању". Теорија која треба да уништи најмање 80% постојеће светске привреде.
А ови наши медији, као по команди, "пожари у Аустралији су одличан пример куда нас води глобално загревање".
Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Зар неки дан не јавише да су ухватили неколико помагача пожара?
Углед:
364
(13-01-2020, 08:00 PM)ЈВуО-КГ Пише: (13-01-2020, 01:39 AM)ХраброСрце Пише: Шта мислите, да ли је пожар случајност... Или?
Све што см старији,све мање верујем у случајности.