(14-06-2022, 09:27 AM)Шумадинац Пише: (13-06-2022, 08:14 PM)Mekenzi Пише: (13-06-2022, 06:34 PM)Mitic Пише: Крлета не пратим. Једино, ако некад пустим "Идоле" да слушам.
А Крле се доказао као безвезњаковић у политици кад га је Јово Бакић поклопио у једној емисији у "Времену".
Не беше ли Басара из Бајине Баште?
А што пита Киза, Београдски синдикат је у последњих десет година објављивао само синглове.
Тако је Митићу људино.
Само синглове.
За време тадићеве власти избацили су 5 или 6 студијских албума.
И то су ударали жестоко по ржтадашњем режиму.
За време ове власти која Већ улази у другу деценију издали су 10-ак синглова.
Интересантно да нити један једини сингл није против власти. Можда да кажемо једино да је синг " Систем те лаже" као непто против али то је против "система" целог не Вучићеве власти.
Синовац, пусти људе нека певају патриотске песме...
Живела Србија слава России
Догодине у Призрену!
Неамо ми ништа против родољубибих песама и ми их редовно слушамо.
Колико слушамо БС ми не чујемо родољубље већ песме против система власти. Где неколико гилиптера под "шишом" који скачу млате рукама и ватају се за гениталије (Ко мандриле, бабуни и оругантани прим. Просветар, бог да му душу прости)
Ми имамо проблем са комунистичко београдским патрииииооотизмомм и родољубљем које каналише удба да не прелију код правих родољуба и патриота и имамо проблем са местом ђе се одржавају ти концерти..
Лепо је певати у центру Београди ту у кругу комунистичке двојке, ај у Лепосавић, Звечан, Косовску Митровицу ако не могу на КиМ ту су Рашка, Краљево, Крушевац, Ниш, Лесковац....ал јбга нема спонзора и кеша...
Оно што још замерам овом концерту ако већ неће да изађу из круга двојке могли су да скупе неку хуманитарну помоћ за Србе на КиМ а не све хонораре да ставе у џеп.
Друго тај банд се зовеее "беооооооггггррррадскииии" не српски синдикат .
Да резимирамо концерт на Ташу и нећемо се оглашавати по тој теми:
Служба већ 50 година контролише и каналоше музику у Србији.
Да је дошао било ко на ТАШ и да запева "пожутела слика стара" "Шта се оно на Динари сјаји" добио би салву звиждука..
Мислим да јако мали број београђана зна четнички репертоар песама.
Београдски патриотизам је нека унапређена верзија Комунизма. Поштујемо све тековине комуниста тога се не одричемо али сад смо мало и као оно ипак и за Косово и све то алииии не одричемо се тековина НОБ-а.
Оно ставићемо слику ђенерала испред крваве петокраке клуба који се зове црррвенннаа звезде и прозваћемо се "четници север"!!!
Служба контролише певаче и бендове. Од Лепе Брене, Цеце, до Боре Чорбе па до БС.
Важна ствар када набуја патриотизам ред је да се испусти а то се тако ради што служба организује концерт цеце и\или БС, Боре Чорбе итсл.
Занимљива чињеница да се ти ",паттиотски" концерти увек и искључиво одржавају у Београду никако Ван њега.