(09-03-2020, 11:28 AM)Mekenzi Пише: У суштини мигранти су јако мало опасни по Србију него Срби. Мигрантинису никога убили, силовали итд...
Ово ти је баш јако глупо упоређење. Нормално је да у свакој држави становништво ког има далеко више од илегалних имиграната чини више ствари и добре и лоше. тиме ниси доказао ништа. Поента ове приче је да човек или више њих који ни близу није домаћој култури, језику, обичајима, свести о статусу мушког и женског, деце, итд... који илегално, дакле без дозволе долази код нас са јединим циљем да наметне своје домаћем становништву пре 40 година било где у Европи би био хапшен само због тога и депортован, а далеко било да је одговоран најмање кривично дело/злочин. А данас полиција је наводно "немоћна", па је природно да се народ побуни и ако се настави са задржавањем тих илегалаца по Србији, односно на штету домаћих Срба власт подрже те илегалце, бојим се да ће летети главе, јер ће неко изгубити стрпљење. Ево у Француској недавно неки сељак у Нормандији 40 пута му је домаћинство опљачкано, четрдесет први пут затекао крадљивца узео двоцевку опалио и лопов погинуо. Данас се њему суди. А таквих случајева је редовно и све више.
(09-03-2020, 11:28 AM)Mekenzi Пише: тетовиран преко целих леђа крст, острог, орао, мрзи мигранте, шиптаре навија за комунистичке фудбалске клубове са Дедиња, породица му у Немачкој на западу.
Е то је Србин данас...
То је злонамерна карикатура. Наравно да, на жалост, има таквих али свакако не чине већину Срба. Где се крећем ја такве не виђам било у Србију или овде у Паризу. Углавном буду нормални и честити људи.
Иначе, занимљиво по питању шиптара да сам недавно наишао на декласификован документ из ЦИА од пре 70ак година где оперативац правећи краћи историјат Албаније наводи да су да парафразирам "Албанци као најверније и најпослушније слуге Отоманске империје једино сложни у мржњи према Србима, Грцима, Бугарима у окружењу"
(09-03-2020, 11:28 AM)Mekenzi Пише: Србима мигранти сметају што су мало "чађави" и онда хајде нас 20-30 са обријаним главама и капуљачама на њима да претимо мигрантима, женама, да их бијемо, силујемо у изласку да се побијемо, да премлатимо оног на семафору....итд...
Велики је бес и агресија у српском народу...
Не млати Кандићеву испражњену сламу. Срамно је то што радиш: лепиш етикете насилника и прозиваш садистичке намере оним клинцима, не знајући ништа о њима конкретно.
А кад су тако "ОК и добри" ти "мигранти" илегалци, ајде ми појасни зашто ово:
https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1293745/M...-kuci.html
Цитат:"Preporuka policije: Deca da ne idu sama kući zbog migranata"
Roditeljima čija deca pohađaju OŠ "Isidora Sekulić" u centru Beograda danas je stiglo obaveštenje da deca ne bi trebalo sama da se vraćaju kući iz škole zbog migranata.
А мене сад посебно занима: чему то олакшавање запошљавање странаца у Србију и то у исто време када се у Немачкој олакшава запошљавање држављана Србије? Да ли и најглупљи човек који за то сазна не види шта се крије иза тога?
Заборавих друго што ме посебно занима: као из Грчке нам долазе илегалци из Африке и средњег Истока а посебно из Авганистана, Пакистана, сад ено су на граници са Турском и покушавају да пробију уз помоћ Турске полиције Грчке границе. Е, занима ме куда су ти Авганистанци и Пакистанци тако исцрпљени од бежања од ратова могли да прођу да су уочени само кад стигну у Европу? Ко угледа мапу види да су морали да прођу преко Ирана да би стиглу у Турску. Како то да нико није тамо приметио - а пажљиво гледају ко крши америчке санкције са Ираном - тих колона од десетине хиљаде људи који улазе у Иран? И како то да се нису упутили ка Садијској Арабији, Катару или где већ које су богате земље ако није нешто намерно припремана инвазија Европе?
Ево о доброти "мигрната" и о чувању реда и мира органа државе Србије
https://twitter.com/CrniSinke1/status/12...8223337474