(07-05-2020, 01:38 PM)Mekenzi Пише: Да је ово урадио у Француској у објекту који обезбеђује Француска војска или легија странаца био би изрешетан чим би се приближио огради а камоли да је ушао у круг и дивљао...
Ти мора да ниси исти онај Макензи с којим сам раније причао: ем пишеш ћирилицом, ем си очигледно тек открио интернет. Па месецима ако не и годинама круже интернетом снимци како поступа по Европи полиција, војска, народ кад на њих насрну илегалци и нема ништа од тога. Чак за време атентата у новембру 2015-е, војници су се нашли у близини концертну "Батаклан" халу, где су исламисти побили око 100 људи калашљиковима чекали су узалуд наређења да интеревнишу и наравно нису.
Ево да ти ставим недавно 4ог априла, док је народ позатваран по кућама, "мигрант" из Судана, који је имао уредну дозволу за боравак, непознат полицији, ушао у касапницу у малом градићу у провинцији, зграбио касапски нож убио 2 и ранио 5 случајних пролазника, левица каже "ментално пошизео од мере затварања", а јасно је био одан "исламској држави", чак је једну потенцијалну жртву питао "јели муслиман" па га поштедео јер је потврдно одговорио. Само га ухапсили, те ће за који месец бити на слободи.
Пре неки дан, у предграђу Париза, сличан профил у сличним околностима када је народ завторен, намерно колима "гађао" на двојицу полицајаца на мотору и исто само био ухапшен, а тужилаштво "не фаворизује писту исламског тероризма" упркос оданости "исламској држави" коју су нашли написмено у његовом стану.
Слично се дешавало и са војницима, а убијен је терориста у самоодбрани тек када је неког ранио или убио.
(07-05-2020, 01:38 PM)Mekenzi Пише: Овај није Србин него надрогирани мајмун ако погледаш његове профиле видећеш о каквом се болеснику ради.
Погледао сам само снимак и не занима ме да претражујем његову биографију, поента је да се види да није имао намеру да згази војнике и да оно што је изговорио ће исто натерати све више дешавати по Европи ако се настави са насељавањем илегалаца из исламског света. Па довољно је видети како је у Грчој која је прва на удару.