Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона вирус: Како и зашто?

(23-12-2020, 08:16 PM)Бенито Пише:  Француска ће бити прва земља која ће увести "зелене пасоше", који ће имати биометријски код као доказ да особа која га поседује је примила вакцину против ковида 19. Ко не буде имао овај пасош неће моћи да уђе у банку, дућан, градски превоз, авион, а о музеју и архиву да и не говоримо.
Невероватно је колико је мало времена прошло од политичке синтагме "слободан проток људи, роба и капитала" до овако озбиљног ограничења кретања већег дела становништва, јер је познато да најмање 55% становника Француске не жели да прими вакцину против ковида 19 ни у једном случају.
Претпостављам да ће и друге западноевропске и северноамеричке државе кренути за француским примером.
Пошто знамо да Просветар ни у ком случају неће примити вакцину против ковида 19, време је да се опростимо јер нам више неће гостовати. Јок
Заборављаш да је Просветар шприцан ође, и то јако.БајаБајаБаја
Одговори

(23-12-2020, 08:40 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(23-12-2020, 08:16 PM)Бенито Пише:  Француска ће бити прва земља која ће увести "зелене пасоше", који ће имати биометријски код као доказ да особа која га поседује је примила вакцину против ковида 19. Ко не буде имао овај пасош неће моћи да уђе у банку, дућан, градски превоз, авион, а о музеју и архиву да и не говоримо.
Невероватно је колико је мало времена прошло од политичке синтагме "слободан проток људи, роба и капитала" до овако озбиљног ограничења кретања већег дела становништва, јер је познато да најмање 55% становника Француске не жели да прими вакцину против ковида 19 ни у једном случају.
Претпостављам да ће и друге западноевропске и северноамеричке државе кренути за француским примером.
Пошто знамо да Просветар ни у ком случају неће примити вакцину против ковида 19, време је да се опростимо јер нам више неће гостовати. Јок
Заборављаш да је Просветар шприцан ође, и то јако.БајаБајаБаја

Oh, ноу....Сад иде један текст од пар страна болдованим словима Smile

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-12-2020, 08:16 PM)Бенито Пише:  Невероватно је колико је мало времена прошло од политичке синтагме "слободан проток људи, роба и капитала" до овако озбиљног ограничења кретања већег дела становништва, јер је познато да најмање 55% становника Француске не жели да прими вакцину против ковида 19 ни у једном случају.

(18-12-2020, 08:34 PM)Александар Динчић Пише:  Све то, али да се медији ОВОЛИКО окрену - не могу никако да схватим. Малтене, само што Трампа не шамарају.

А нами никако није јасно одкуд оволико ИШЧУЂАВАЊЕ и то од стране историчара!

Па људи...ми заборављамо да је такође веома мало времена прошло од рецимо било које политичке синтагме у Православној Русији до више него озбиљног ограничења кретања већег дела становништва, и да је само кретање....

ТАКО СВЕ КОМУНО-САТАНИСТИЧКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ ПОЧИЊУ, ОД КРОМВЕЛОВСКЕ ПРЕКО ЈУДЕО-МАСОНСКЕ ФРАНЦУСКЕ ПА ДО ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКЕ, АМА ВРЛО БРЗО ДОЛАЗИ ДО ПРОМЕНА, ПА ТАКО И КОД ОВЕ ЈУДЕО-БАЈДЕНОВСКЕ!

Погледајмо само брзину промена од уласка Совјета, тј. пресвучених блгара и за њима партизана у Београд с'јесени '44-е, па до првих стрељања и наравно, "ограничења кретања већег дела становништва"!

Такође чуђење што су чифут-медији ОВОЛИКО окренути против Трампа, нами исто чуђење не иде у главу јербо сви, сви, сви...историчари ваљда знају да има неких 200 година одкако су гуштери добили право на "само" две ситнице, штампање пара и...медије!

(23-12-2020, 08:16 PM)Бенито Пише:  Пошто знамо да Просветар ни у ком случају неће примити вакцину против ковида 19, време је да се опростимо јер нам више неће гостовати. Јок

Што се тиче вакционисање ми из нашег THE FREEMAN MOVEMENT, OR SOVEREIGN CITIZENS, већ имамо против-вакцину у облику пушаках за крупну дивљач са дум-дум мецима који остављају рупу од које спаса не има на хируршком столу, а има се и САМОСТРЕЛ, оружје убојито, тако да, што се нашег познанија руковања ватреним оружијем тиче, част ни је обавестити вас да ми имађасмо ође 6 (и словима ШЕСТ) пушаках, три продадосмо а ове три нит' су захрђале нит седе у шифоњеру но су доообро подмазане и спремне за употребу, нед'о Бог душманину да ође залута, јербо ми ође живимо у ПРАВОЈ вуко*јебини а не у виртујелној, к'о Кизо овдашњи!

'Номад одосмо на пецање без пушке ну кад се смрче и кад почеше вуци около да завијају ми се заветовсамо да никад више изкуће не изљегнемо а да није пуна пушка орамо окачена па тако и би до дан-дањи!!!

Међутим!

Ми се уздамо у чињеницу да се ођекаре све, све, све....рачуња по принципу дал'треба и кол'ко ће да кошта, тако да нас шаку сиромаха и наше исписнике сигурно не да дирају кад виде да у пикапу дуга цијев вири, ама нас само брине како то око авионске карте ако дође време да се убјежи одавде!

Ну отом-потом!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Па и није Ти нека паралела. Ово што си навео, биле су револуције. Али у овом данашњем случају имамо континуирану владавину људи истих политичких канона. Дакле, они који су пре 30 година тврдили да ЕУ оснивају због "слободног протока робе, људи и капитала", што је иначе била и главна парадигма те творевине, сада раде нешто управо супротно. Не би ме чудило, а управо ће то и учинити, да "зелене пасоше" оправдају заправо тиме да је то једини начин да се обезбеде темељи ЕУ, односно "слободан проток људи, робе и капитала".
Шта је, заправо, ту занимљиво???
Више не постоје расне или националне границе или нетрпељивости. Сви грађани ЕУ било које националности су људи са истим правима и обавезама. Али, унутрашњи непријатељ у свакој држави, па тако и у ЕУ, мора да постоји. И као у свакој државној творевини то су они који се до краја не повинују свим постулатима те државе. Како такве изоловати? Треба наћи оправдање у некој догми која је довољно општеприхваћена, а то је у рационализованим друштвима која су апсолутно доминантна у Европи оне догме на којима је постављено рационализовано друштво. Те догме су управо супростављене старим и традиционалним религијским вредностима, или догмама како они тумаче. Дакле, наука је ту на првом и примарном месту. Пошто је државни или парадржавни утицај на науку огроман, онда је најлакше преко научне догме поставити стандарде који држави или парадржави одговарају.
Тако ћемо добити најрадикалнији облик подељеног друштва: на оне који поштују постулате државе или парадржаве, а у ствари слугерањају из овог или оног разлога, и оне који не желе да пристану на све што им држава или парадржава намећу. Оно што је убедљиво најзанимљивије је да и ова опозитна страна своје ставове, у највећем проценту, брани са рационалистичког становишта, тј и они се позивају управо на науку.
Е, то је оно што разликује сукоб унутар оваквог концепта у односу на све досадашње сукобе.
Мислим да су владари ЕУ у једној ствари сигурно успели, а то је да међунационалне супротности унутар ЕУ гурну у сасвим други план. Чак ако се и то буде помињало биће у контексту оне прве поделе, а не ван тог наратива.
Одговори

(23-12-2020, 10:17 PM)Бенито Пише:  Па и није Ти нека паралела. Ово што си навео, биле су револуције. Али у овом данашњем случају имамо континуирану владавину људи истих политичких канона.

Ама који су то "исти политички канони"? Ми говоримо о ПРАВИМ ВЛАДАРИМА а не о неким лутанима и луткицама као што је онај матори алкос Јункер или баба Меркл која је јуче прогласила да "људске расе не постоје", еј бре...?!

Кидање

То ни орангутан не би прогутао да му се каже да су он и макака мајмун исто, ал'европски двоножац гута, зашто!

Па зато што ГУШТЕРИ-ВЛАДАРИ преко ноћи

Р Е В О Л У Ц И О Н А Р Н О

поништавају старе и васпостављају нове "европске вредности"!

Ко је сањао неких 70-их кад смо ми крстарили Европом, да ће ПОРОДИЦА да се уништава, да се мења кримокатоличка Библија, ево папо дозвољава бракове мужеложника а та квази-црква се претворила у ругло једно и грдобу, карикатуру коју само још Шумадрипац овдашњи мож'да прогута!

Неки дан пишемо неки озбиљан текст на француском ама компјутер ми непрестано мења РОД речи, ја пишем "радник" оно преправља "радница", "професор-професорка, полицајац-полицајка"...рек'о шта је бре ово у ПМ...

Кад оно видимо примедбу, овај докуменат је подложан ФЕМИНИЗАЦИЈИ ЈЕЗИКА!

Да се прекрстиш и левом и десном...

ПА АКО ОВО НИЈЕ РЕВОЛУЦИЈА ОНДА ШТА ЈЕ?

Не заборавимо...све јудео-револуције које смо набројали припремане су дуго, подмићивало се, улазило у ребра годинама..ал'кад почне онда настаје УБРЗАЊЕ као у физици!

Иначе твоје питање КОНТРАДИКТОРНИХ НАРЕЂЕЊА ОЗГО, па то су удбашке методе одавно познате, онај кога иследник пси'ићки малтретира стално се доводи у ситуацију да МОРА да се повинује контрадикторним захтевима иследника, тако се личност ломи!

Ми смо дали леп пример на оној-онамо теми где онај Белгијанац који је убјежао у Квебек (превари се-уједе га гуја) на тенане објашњава овај метод.

Уосталом сетимо се титића без покрића који је наивно питао оног америчког чиву да му дају написмено њихове захтеве а онај му одговорио, парафраза:

Цитат:-Ви не разумете...МИ ОД ВАС ОЧЕКУЈЕМО ДА У СВАКОМ ТРЕНУТКУ ИСПУНИТЕ СВЕ, СВЕ, СВЕ...НАШЕ ЗАХТЕВЕ У БИЛО КОМ МОМЕНТУ!

Даклем у Европи ми смо УСРЕД ЈУДЕО-ЕВРОПСКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ, а

Н Е Н А О Р У Ж А Н И!

Једина надежда остају нам:

1.
Руси да уљегну, ушта сумњамо јер у Југославији (коју зову Србија) нема ни 4% Срба, а од тога ни пола нису про-Руски настројени, а Русима није ни на крај памети да жандаришу било кога!

или

2.
Бата Доналд да надбије, што је јако близу јер су се гуштери овај пут заиграли због похлепе...ОВАЈ ПУТ ВОЈСКА И

НАОРУЖАНИ НАРОД

СУ НА СТРАНИ ВЛАДАРА!


Даклем "политички канони" ВЛАДАРА ЕУ су они коју иду на УНИШТАВАЊЕ ЕВРОПСКИХ ВРЕДНОСТИ!

Морамо нешта да обавимо, враћам се!

EX ORIENTE LUX!

ПС

Видех да је Кизо туна па морамо хитно у нужник!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Цитат:ПРОСВЕТАР

Једина надежда остају нам:

1.
Руси да уљегну, ушта сумњамо јер у Југославији (коју зову Србија) нема ни 4% Срба, а од тога ни пола нису про-Руски настројени, а Русима није ни на крај памети да жандаришу било кога!


То нам кажи да Руси неће да уљегну и да жандаришу.

Љепе вести од тебе.


Ми ође сад мирно можемо да спавамо...


Цар преко Црнг Мора и Карпата нећ ударит.

Цитат:ПРОСВЕТАР

а ове три нит' су захрђале нит седе у шифоњеру но су доообро подмазане и спремне за употребу, нед'о Бог душманину да ође залута, јербо ми ође живимо у ПРАВОЈ вуко*јебини а не у виртујелној, к'о Кизо овдашњи!
Кукуу црни Милораде. Ако цар пошаље извидиницу у ту вукојебину и наиђу у твоју комуну и уџерицама ђе да извиде и да се мало угрију окрепе одоше у ваздух још кад видиш крваву петокраку јадне баћушке....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

.
Морамо нешта да обавимо, са'ћу ја ама виђех да је Кизо туна па морамо хитно у нужник, опет и опет...!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Просвето, ја стварно не знам у ком си Ти свету живео. Ако је Митеран као социјалиста правио ЕУ, онда је Оланд као социјалиста подржавао, па до овог Макрона који је такође неки Мондо интернационалац то је, ваљда, политика континуитета.
Каква Ти је то Револуција?
Оћеш то да поредиш са Русијом у којој су бољшевици убили и протерали неколико милиона људи само и време Лењина, да не рачунамо оно касније...
Дакле, није ово никаква револуција него су фрајери пребацили игрицу на виши ниво, али исти Матрикс је у питању.
Одговори

(23-12-2020, 08:16 PM)Бенито Пише:  Француска ће бити прва земља која ће увести "зелене пасоше", који ће имати биометријски код као доказ да особа која га поседује је примила вакцину против ковида 19. Ко не буде имао овај пасош неће моћи да уђе у банку, дућан, градски превоз, авион, а о музеју и архиву да и не говоримо.

У Швајцарској је већ покренута КОЛЕКТИВНА КРИВИЧНА ПРИЈАВА против свих Влада, за почетак у франкофонским земљама али већ иде превод на енглески, немачки...против свих Влада свих земаља дакле, које покрећу зелене пасоше!

https://www.youtube.com/watch?v=U6rCJgIq...e=youtu.be

Нека одслуша бар Коста ну ми већ знамо да се у Новосрбу, тј. Југославији (коју зову Србија) као и на овом форуму, мало ко интересује за догађања на Гњилежном која испадају из оквира дозвољеног, ну свако ћера своју неку причу!

Тако и онај Зарковић, био у Чемерици, све пропратио ама ништа није схватио но еве га код Теше прича неку своју причу о ономе шта се тамо ради!

Шта'ш...то нам је ваљда једино заједничко што нам је остало од Србства!

Тужан

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(24-12-2020, 04:15 AM)Бенито Пише:  Просвето, ја стварно не знам у ком си Ти свету живео. Ако је Митеран као социјалиста правио ЕУ, онда је Оланд као социјалиста подржавао, па до овог Макрона који је такође неки Мондо интернационалац то је, ваљда, политика континуитета.

Каква Ти је то Револуција?

Оћеш то да поредиш са Русијом у којој су бољшевици убили и протерали неколико милиона људи само и време Лењина, да не рачунамо оно касније...

Дакле, није ово никаква револуција него су фрајери пребацили игрицу на виши ниво, али исти Матрикс је у питању.

Пааа у последњој реченици си потврдио наше ставове и уствари негирао све што си написао изнад рекавши да су "фрајери пребацили игрицу на виши ниво, али исти Матрикс је у питању", а "исти матрикс" јесу

РЕВОЛУЦИОНАРНЕ ПРОМЕНЕ !!!

Рецимо у Русији је извршена БОНАПАРТИСТИЧКА КОНТРА-РЕВОЛУЦИЈА ПОД БРКОМ, па данас имамо парадоксалну ситуацију да је Русија последња линија одбране традиционалних вредности наше расе, па и европске какве-такве хришћанске цивилизације!

Ми се дакле слажемо са Кизом да су земље бившег СССР-а "данас много богатије него за време када их је Русија угњетавала" јер Киза као ДОЂОШ, ВОЈВОЂАНЕР СА ПСИХОМ ПАОРА КОЈИ СЕ ДНЕВНО КЛАЊА ЛИКУ И ДЕЛУ ЈОСИПА ФРАЊЕ И ЈОСИПА БРОЗА, мери квалитет сваке власти према "усе, насе, и подасе" тј. ЧРЕВОПОДОБИЈУ, тј. количини ића и пића која се може поп'ти и ујутру испиш*ати!

То је због утицаја на његову психу песме оног ПАНОНСКОГ ГОВ*НАРА "АЛ'СЕ НЕКАД ДОБРО ЈЕЛО....БАШ", а са оним језивим војвођанерским "Ш" због кога здрав Србин одма'трчи у нужник, а у којој исти призива СИДУ на Србе!


Међутим!

Речене земље су во времја "када их је Русија угњетавала", имале само два (и словима ДВА) "џендера", да се изразимо на "србишу" да нас Кизо боље разумео, даклем "џендер" МУШКИ и ЖЕНСКИ!

Међутим!

Одкако их је РЕВОЛУЦИОНАРНИ Гњилежни Запад узео под своје речене земље имају још најмање по 50 (и словима: ПЕДЕСЕТ) "џендера"!

Математика је туна неумољива, 50 је веће од 2!

БОГАТСТВО БРАЛЕ, ИЗОБИЉЕ!

Тужан

Даклем у надежди смо да је сад јасно да појам

Р Е В О Л У Ц И Ј А

не значи само бруталну физичку промену да РЕВОЛУЦИОНАРИ "убију и протерају неколико милиона људи" него и тиху а ипак РЕВОЛУЦИОНАРНУ промену свих, свих, свих....вредности тако да задрже тело ама УБИЈУ БОГА У ЊЕМУ!

Рецимо у Енглеској после Кромвеловске РЕВОЛУЦИЈЕ И КРАЉЕУБИСТВА, дошло је до ПУЗАЈУЋЕ РЕВОЛУЦИЈЕ јер гуштера упустише у Енглеску после 300 (и словима ТРИ СТОТИНЕ) година, тако да данас уместо класичне Западне Монархије у Енглеској, која је најславнија (ал'по чему?) "монархија" на Гњилежном Западу, данас имамо "монархију" која је миц по миц, прешла са мушког на женски принцип и свела улогу Монарха на једну бакицу са цветним шешуаром која ту и тамо пресеца неке врпце док се здрав и прав легитимни наследник Престола бави акварелима и пресовањем биља у хербаријуме.

Добро је рекао ономад Срђа Трифковић: "овај данашњи Запад у поређењу са Западом наше младости личе један на другог к'о што вампир личи на жива човека", па исто важи и за Монархију некадашњу и ову данас са којом би данашњи ерзац "монархисти" да усреће Србију.

ПА ЗАР ПРЕЛАЗ ОД ЖИВОГ ЧОВЕКА У ВАМПИРА НИЈЕ РЕВОЛУЦИЈА?!

А?!


Међутим!

За они праву, крваву РЕВОЛУЦИЈУ на коју ти мислиш, још није касно, чек'само да видиш кад се пучина побуни против зелених пасоша и осталог па кад систем који су гуштери и пекинези разрадили улети....нед'о Бог ал'све иде у том правцу ако Бата Доналд не надбије гуштера!

Дакле за разлику од веровања да се у привидном сукобу између РЕВОЛУЦИОНАРНОГ КОМУНО-САТАНИЗМА и РЕВОЛУЦИОНАРНЕ ДЕМОНО-КРАТИЈЕ ради о ДВА, један другом супротстављена система, мислећи Православни Срби знају да је у питању један те исти систем који се манифестује у две варијанте, даклем, к'о што ти лепо рече ИСТИ МАТРИКС-ДРУГИ ПАКТРИКС, ИСТО СР*АЊЕ-ДРУГО ПАКОВАЊЕ!

Наиме Велики Владар у сенци или ИНТЕРНАЦИОНАЛАН ЛИХВАРСКА ХИДРА, је за наиву осмислио бајаги ДВА ПУТА, која оба воде КА ИСТОМ БЕЗДАНУ!

Све је почело СВАЂОМ У ПОРОДИЦИ између две групе јудејских банкара, од којих су једни лансирали доктрину да омрзнутим гојама треба силом (Револуцијом у смислу који ти подразумеваш) одузети целокупну имовину и упрегнути их у полу-робовски систем ђе има сви да раде под чизмом, кнутом и претњом смрћу и гулазима због најмање непослушности!

Међутим!

За робовласнике, били би отворени специјални центри ђе би само чланови робовласничке олигархије могли да се снабдевају.

Наравно, сви су препознали пелцер за изворни ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКИ КОМУНО-САТАНИЗАМ, како су га гробари Руског Православног Царства замислили!

Зна се такође да је у постреволуционарном Совјетском Савезу број чланова комунистичке партије одговарао скоро стопосто броју чифута који су такође скоро сто-посто чинили јудео-бољшевичку окупациону Владу!

Остали су били „безпартијни”!

Тај изворни комуно-сатанизам био је у ствари и први Нови Светски Поредак, чија је основна цељ била глобално ширење пре свега!

Овај систем је делимично скренуо са зацртане трасе лукави Брка, Џуга-швили-Стаљин, који је као Осетин осетио своју шансу за прављење личне губерније уместо да се жртвује за „више циљеве” међународне лихве која је зацртала план за "светску револуцију" за коју се ваља борити ДО ПОСЛЕДЊЕГ РУСА!

Џуга-швили је дакле преузео кормило власти и послао њујоршког чиву Бронштајна-Троцког у вечна ловишта и тиме изазвао велику љутњу код Бронштајнове сабраће на Вол стриту као и потоњи „хладни рат”!

Да се вратимо на онај други под-систем јудејских банкара са истог Вол-стрита!

Ови су тврдили да омрзнуте гоје не треба силом подјармити нити их треба сводити у полу-робовско стање!

Њихов главни аргумент је био да роб под присилом не'да ради како треба, да врда, забушава организује се, лаје на влас', прави кришом „самиздат”, једном речи подрива „кољективное” идеју и систем Великог Владара у сенци и тиме на дуге стазе систем постаје НЕЕФИКАСАН и штетан за интересе робовласника!

Они су изашли са потпуно другачијим концептом друштвеног уређења, који се углавном састоји у овоме:

1.
Одузети омрзнутим гојама средства масовних медија, штампу, радио, телевизију.

2.
Одвојити Цркву од Државе.

3.
Освојити унутрашњим пучем без револуције и крви, контролу над емитовањем новца и вештачким креирањем „дугова”.

4.
Освојити контролу над образовним системом свих младих омрзнутих гоја, док би се ђеца робвласника образовала у специјалним установама.

5.
Освојити контролу над прехранбеним производима, тако да омрзнуте гоје могу да се хране само и једино са специјално генетски модификованом храном коју контролишу робовласници. Под изговором потреба везаних за верске ритуале, робовласници би за себе и своју ђецу имали на располагању специјално припремљене прехранбене производе под називом „кошер”.

6.
Постепено елиминисати традиционални систем Породице код омрзнутих гоја увођењем обавезног рада за оба брачна партнера, тако да одгој и васпитање гојске ђеце буде препуштено Великом Владару. У исто време ђеца робовласника била би одгајена на строго традиционални начин, чврсто у оквиру Породице и верске заједнице, са забраном гледања телевизије, филмова и осталог отрова који је искључиво резервисан за омрзнуте гоје и њихове нараштаје.

7.
Применом масовних абортуса и промоцијом болести мужеложништва и лезбијства постепено смањивати број омрзнутих гоја, доводећи га на меру унапред планирану сходно потребама издржавања робовласника. У исто време јачати Породице робовласника, које би имале по троје и четворо ђеце.

8.
Под контролом масовних медија утицати на морал код омрзнутих гоја постепеним уништавањем осећаја мере и стида у међусобном општењу. Такође брисати разлике међу половима јачањем феминизма и прогањањем такозваног мушког „мачоизма” и на тај начин спроводити идеју система о „хомосексуалним браковима између мушкарца и жене”!

9.
На крају, организовати потрошачки систем и потребан рад за задовољење потрошачке глади, као и радно време, на тај начин да се омрзнути гоји сами подвргавају најцрњој робовласничкој експлоатацији, радећи целог живота као марва, која не само да се не опире газдама него сама жуди за што потпунијом експлоатацијом у жељи да дође до добара која су у великој мери савршено непотребна за живот здравих и нормалних бића.

ОВА ГРУПА БАНКАРА ЈЕ ДАКЛЕ ПОКАЗАЛА И ДОКАЗАЛА ВИСОКОМ СИНДОРИОНУ ВЕЛИКОГ ВЛАДАРА ДА ЈЕ ДАЛЕКО ЕФИКАСНИЈА ОД ПРВЕ ГРУПЕ ЧИЈИ СМО СИСТЕМ ОПИСАЛИ ГОРЕ.

ВЕЛИКИ ВЛАДАР ЈЕ ДАКЛЕ ОДЛУЧИО ДА ЈЕ ПОТОЊИ СИСТЕМ БОЉИ, ПА ЈЕ ТАКО РЕШЕНО ДА СЕ ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКИ КОМУНО-САТАНИЗАМ ЕЛИМИНИШЕ!

РЕЧЕНО-УЧИЊЕНО!

ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКИ КОМУНО-САТАНИЗАМ НЕСТАДЕ ПРЕКО НОЋИ К'О ДА ГА НИКАД НИЈЕ НИ БИЛО!

Међутим!

Велики Владар и даље нуди незадовољним омрзнутим гојама избор!

Ко неће једним путем-па има онај други!

ОБА ПУТА СУ ПОД КОНТРОЛОМ ВЕЛИКОГ ВЛАДАРА И ОБА ВОДЕ КА ИСТОМ БЕЗДАНУ!

Међутим!

За Србина постоји само ЈЕДАН пут, радије УСКА СТАЗА!

ПУТ СВЕТОСАВСКИ!

НЕ КРЕНЕМО ЛИ ОВИМ ОТАЧКИМ ПУТЕМ ПРОПАШЋЕМО!

ГОСПОД ЦАРСТВУЈЕ!

ЉУБИТЕ ПРАВОСЛАВЉЕ!

ЉУБИТЕ СРБСТВО!

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

ЖИВЕЛА СРБСКА КРАЉЕВСКА СТАЛЕШКА И УСТАВОТВОРНА СКУПШТИНА!

ЖИВЕЛО СРБСКО КРАЉЕВСКО НАМЕСНИШТВО!

С' ВЕРОМ У БОГА ЗА СРБСКОГ КРАЉА И СРБСКО ОТАЧАСТВО!


НА МНОГАЈА ЉЕТА!

Здрава Душа Србског Народа знала је и зна да нема живота ни реда ни среће без Бога, без Краља и без Дома!!!

Србији не треба ни Краљ-лутка ни Краљ-тиранин, већ Краљ-Домаћин, који би одговарао староме Сенекиноме опису Владара:

Rex est qui est nihil metuit - Краљ је онај, који се ничега не боји!

Без Бога - ни преко прага!

Без Краља - ништа не ваља!

Без Дома - судба содома!

Свети Николај СРБСКИ, Охридски и Жички!


Вріеме є да се окупимо!

Вріеме є да што углавимо!

ВО ИМЯ ОТЦА И СЫНА И СВЯТОГО ДУХА!

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !

ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !


Нека буде борба непрестана!

Нека буде што быти неможе!

Поколеня дела суде, што є чіе, даю свема!


EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Аха, Ти хоћеш да кажеш да је то од Бонапарте једна перманентна револуција која траје. Добро, сад је јасније.
Одговори

Данас су први држављани Србије примили вакцину. Фајзерову. Нека је са срећом, ако разумете шта хоћу да кажем. Smile
Неки су нам обећали да ће нам набавити све вакцине, па ћемо моћи да бирамо. Ево свих вакцина: https://www.raps.org/news-and-articles/n...ne-tracker.
Не знам колико је овај сајт релевантан и како се ажурира, али Србије нема на списку ауторизације за Фајзерову вакцину. Али авај, ако коза лаже - вакцина не лаже.
Не знам за вас, али ја ћу примити кинеску вакцину под редним бројем 3. Из простог разлога што је производи Синовац.

"Правићемо нови Севастопољ,
браниће нас булава и топољ!"
Одговори

Да ли се у револуцију рачуна и оно што је урадио Петар Велики Русији и Јосиф Други у Аустрији?
Одговори

Е, Пек, немој, к'о Бога Те молим....
Што би рек'о Мекензи сад ће образложење у три тома и седам издања... Ваистину!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним