Поруке: 892
Теме: 3
Придружен: Nov 2018
Углед:
6
Inace najgora Sariceva emisija, najlosije se i spremi(cita ono gore i to lose), cemu price o pravim epidemiajam,. to i vrapci znaju. Glupo je porediti posledice PRAVIH epidemiaj i ove sada, jer niej prava. Ova sigurno nece imati slicne posledice kao prava epidemija. Jedino prva 2 miinuta interesantno sto prica ko mu napomenuo da ce nesto da se desi veliko.
Ne znas prosvetar ni da proberes.
Углед:
6
Ti ces prosvetar pre da se slozis sa jednom Amerikankjom ovde nego sa mnom...niej pravoslavac, al neka religija jeste.
I ona pita moju zenu koje smo religije, niko nas niej pitao do sada, ona prva.
Kaze moja zena ortodox...
Jel to ovo istocno, pita ona?
Jeste.
Kao Grci, Rusi, dodaje?
Jeste, veli moja zena.
E to je prava religija, kaze ona.
I meni to zena prica, mislim se...u p... materinu sto je prava, vasi straze pare zvanicno, nas nezvanicno, voze audije, fordove, dzipoove, dele ordenje mafiji....
Al necu joj kazem....ovde ti je bolej da budes bilo koej religije nego nikakve.
(Последња измена: 01-12-2021, 05:10 PM од
zstoja.)
Углед:
6
Pricam sa Amerom ima privatnu ordinaciju do nas, dosao iz NY, tu nase godiste. I kaze salecu ga ovi da ga ubace u crkvu, a on je katolik. Ovde katolik ko da si rekao da si antihrist, nije toliko, ali tako otprilike. I dodaje kako oni na njih gledaju kao neke koji se klanjaju nekoj statui, predmetu....
Nisam mu reko, al niej bilo ni potrebe, nece da ide kod njih, inace 10% od plate bi davao, a na to on nema sanse da pristane. On vernik ovako kao ja...tu smo negde, mozda je malo veci, al nije mnogo.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
НАМЕРНО уништавање глобалне економије, вештачко изазивање несташице хране!
Сетимо
ТРЕЋЕ КОМУНИСТИЧКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ, сетимо се претње Краљевској Круни Уједињеног Краљевства од стране банкарске олигархије у Лондону, тј. да ће у случају да Круна одржи обећање гостопримства дато Светој Царској Породици Романова, да ће у том случају
ЦЕЛОКУПНА ЕКОНОМИЈА УЈЕДИЊЕНОГ КРАЉЕВСТВА БИТИ....УНИШТЕНА!
Да ли
ЧЕТВРТА КОМУНИСТИЧКА РЕВОЛУЦИЈА због нечега (чега?) остварује ову претњу данас?!
ДА ЛИ ЈЕ ПОЧЕЛО!!!
СПАСИ ГОСПОДИ ЉУДИ ТВОЈА И БЛАГОСЛОВИ ДОСТОЈАНИЈЕ ТВОЈЕ!
А и симпатизерима добардан....шта'ш....
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
6
Sta je tu novo sto unistavaju namerno ekonomiju po svetu. Al ti niej bilo dosadno ovog da slusas?
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(01-12-2021, 09:14 PM)zaostoja Пише: Sta je tu novo sto unistavaju namerno ekonomiju po svetu. Al ti niej bilo dosadno ovog da slusas?
niej, niej....
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
6
Opet ce plecka da radi kod popova, pare nece znace nista.
Поруке: 14,446
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Zstoja, успешно разобличаваш Љотићевца из Канаде и његово булaжњење.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
6
Ел ти се више свиђа кад овако пишем?
(Последња измена: 01-12-2021, 09:46 PM од
zstoja.)
Углед:
6
Искрено да ти кажем мени је ово много лчепо д аовако пишем, труковано….шаренно, лепо на глед. А шта пише, боже мој, битно да је шарено.
(Последња измена: 01-12-2021, 09:50 PM од
zstoja.)