Поруке: 5,825
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,522
Александар Берчек глуми удбаша, тако сам схватио. И контролише путеве дроге
Поруке: 964
Теме: 18
Придружен: Jul 2013
Углед:
256
(13-04-2020, 06:40 PM)Mitic Пише: Александар Берчек глуми удбаша, тако сам схватио. И контролише путеве дроге
Ја мислим да је прави "Црвени" умро пре неки дан . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
(15-04-2020, 02:38 PM)ХраброСрце Пише: (15-04-2020, 02:17 PM)Бранке Пише: (13-04-2020, 06:40 PM)Mitic Пише: Александар Берчек глуми удбаша, тако сам схватио. И контролише путеве дроге
Ја мислим да је прави "Црвени" умро пре неки дан . . . 
Космајац?
Да,да . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Углед:
1,522
Поука филма: Удбашка деца и даље владају, пошто се испоставило да је Мараш дете удбаша који је био колега са Црвеним.
Тако каже Црвени (парафразирам): "Раније смо правили војнике, сад их скупљамо са улице, а једном листам фасцикле кад угледам Мараша".
А Црвени контролише сад и шиптарску нарко-мафију
Поруке: 14,504
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
Ремек-дело глуме у извођењу Љубе Бандовића, који тумачи улогу Ваја Ђурашиновића, у последњој епизоди серије "Јужни ветар". Нарочито у дугој сцени у којој на крају Вајо буде убијен. Такав прелаз осећања безбрижности, опуштености и среће, преко надобудности и безобзирности, до страха за живот, који кулминира паником, ретко се виђа и код највећих светских глумаца. Браво за изузетног Љубу, који је већ годинама један од најбољих српских глумаца.
Углед:
1,522
Добро је то одглумио, ту сцену смрти. Добар глумац. И серија је баш добра
А невезано за њега, има неке сцене које су ме изнервирале. Не знам која беше епизода, али то је сцена када насред улице у по бела дана изрешетају оне чиновнике из Министарства привреде. Значи, они прелазе улице, договарају се око ручка, а онда наиђу двојица на мотоциклу и изрешетају их.
Све је у реду око ове сцене, него ме изнервирало време када полиција врши увиђај, а то је већ ноћ. Убиство се десило у Немањиној улици док је још био дан, а полицајци долазе на место злочина кад је мркли мрак. То ми се није допало
Поруке: 2,490
Теме: 19
Углед:
950
Мислим да ће серија само повећати степен криминалитета као што је то својевремено урадио филм "До Коске".
Поруке: 14,504
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
Динчићу, зар Ти заиста верујеш да филмови повећавају степен криминалитета?
Поруке: 2,490
Теме: 19
Углед:
950
Наравно. Само се то вешто крије.