Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Вакцина за ковид 19

Нема разлике ко направи. Сви су у истим глибала организацијама.

Ајде што шума дрпчина левати причу...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Нисам сигуран да су сви у истом лонцу, али сам сигуран да Кон и Кисићка неће тражити обавезну вакцинацију против ковид 19, уколико се та вакцина појави из Русије.
Одговори

Главни и одговорни вирусолог за производњу вакцине у Русији је високо позициониран у Гејтсовој организацији за свјетску имунизацију.

Па Путин је показао у овој ситуацији да је дио те екипе.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Једино 'луди комуњара' Лукашенко ван тока!?

Или је необавјештен...

Одговори

На крају ће бити Лукашенко најпаметнији - пусти вирус да циркулише, он ослаби и код њих не буде другог таласа.

Док се остатак лудог света опет затвара на јесен. хихихи
Одговори

(29-04-2020, 12:37 PM)Уставобранитељ Пише:  На крају ће бити Лукашенко најпаметнији - пусти вирус да циркулише, он ослаби и код њих не буде другог таласа.

Док се остатак лудог света опет затвара на јесен. хихихи
Француски доктор Дидије Рау каже јуче на свом тивтеру да је бесмислено мислити да треба 70% становништва да се зарази да би створио имунитет, и да је у нашем појасу земље умерене климе сем у изузетним случајевима (као Шпански грип) нема другог таласа на јесен. Каже да се из слабо познатих разлога у науци вируси појављују
доживе врхунац и сами замру.

Слобода или Смрт!
Одговори

Зависи од болести. Код Слинавке и шапа имунитет треба да буде преко 90%, код других мањи, али за таласасте заразе никада испод 75%.

Одговори

Доктор Рау каже да је сама та идеја о проценту становништва који треба да се зарази бесмислена и да се други талас појављивао само са ограниченим бројем вируса у историји (као Шпански грип, једино што сам запамтио). Али ја нисам лекар нити истраживач у природним наукама, па не могу да утврдим где је истина.

Слобода или Смрт!
Одговори

Мене фасцинира домаћа тзв. струка која у оквиру свог стручног тима (претпоставка је да разговарају, што је неки минимум), има једног који тврди да другог таласа сигурно неће бити и једног који тврди да је други талас сигуран. Стручно, као на вашару. Smile
Одговори

То нико не зна.

Зараза нагло стаје, као што избија.

Да ли ће бити смиривања кроз таласе то нико не зна.

Одговори

Управо то. Зато би било пожељно да кажу на тај начин, не да се фрљају свакога дана проценама као кладионичари.
Одговори

(29-04-2020, 05:41 PM)Коста Пише:  Доктор Рау каже да је сама та идеја о проценту становништва који треба да се зарази бесмислена и да се други талас појављивао само са ограниченим бројем вируса у историји (као Шпански грип, једино што сам запамтио). Али ја нисам лекар нити истраживач у природним наукама, па не могу да утврдим где је истина.

Мора да постоји имунолошки баријера, тако да то што каже не стоји.

Одговори

(29-04-2020, 06:21 PM)херцеговац Пише:  Мора да постоји имунолошки баријера, тако да то што каже не стоји.
Па не знам, човек је директор имунолошког института који лечи заражене од короне. Нисам упућен у те ствари да бих знао ко каже истину, зато и пратим из далека, али одслушаћу поново шта је јуче изјавио, можда сам погрешно разумео.

Слобода или Смрт!
Одговори

Шта имаш да слушаш.

То је основна закономјерност код епизоотија...

Шири се док има пријемчивих јединки. Када се постигне одређен степен имунитета у популацији вирус више нема гдје да циркулише и пропада.

Просто као пасуљ.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним