Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Поплаве 2020

За неке је необично, а за малобројне очекивано:
Одмах по завршетку "силовања са прећутним пристанком", уследила је елементарна непогода првог реда у низу срезова у Србији који су се некада дичили највећим јунацима у 20 веку: Љубовија, Крупањ, Косјерић, Драгачево, Ивањица....
Да ли је ово само упозорење?
Одговори

Ма то нам госн Бенито или Путин или Амери пушћају кишу овамонак. Неки HAARP јесте Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

У рађевачком, азбуковачком, јадарском и тамнавском крају од јуче ујутру катастрофа.
Одговори

У Ивањици су пали сви мостови који су направљени за време Броза. Јок
А таман јуче Субнор из Ивањице напао један текст Младомира Ћурчића како "руши тековине титоизма" ( револуцију одавно не помињу), и како је све што је направљено за време другова постојано, "а ви не можете да окречите"...
Ето им сад, па нека крече. Тужан
Одговори

То је нама наша борба дала...

Ништа, враћамо се на скеле и 19. век. Јок
Одговори

Што на скеле? 5+5
Стоје сви мостови који су направљени за време Краљевине, нису тенули нигде. Smile
Одговори

Љубовиђа однела и мост на магистралном путу Љубовија - Бајина Башта, тик на улазу у Љубовију.

Стари камени мост код Доње Оровице и даље стоји к'о нов. Кез
Одговори

Где год су комунисти убијали Србе, а ми за 75 година нисмо прекрстили и обележили, ту плави и потапа.
Ово пишем за најмање 6-7 локација за које знам.
Па, ви видите...
Одговори

Пут који није реконструисан 90 година

Bačka Topola i Mali Iđoš su još pre 90 godina imali sreće da budu povezani betonskim drumom, bio je to put za ponos, važna deonica koja se nalazila na putu koji je spajao Budimpeštu, Novi Sad i Beograd.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/foto-u...ze/7nt4283
Одговори

(23-06-2020, 03:05 PM)Бенито Пише:  Где год су комунисти убијали Србе, а ми за 75 година нисмо прекрстили и обележили, ту плави и потапа.
Ово пишем за најмање 6-7 локација за које знам.
Па, ви видите...

Подсети ме на Блаженопочившег Патријарха Павла који је једном рекао да... "Нашем народу неће кренути на боље док год се на костима српских жртава буде играо фудбал."

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

У Ивањици је катастрофа.
Пукла је брана и онда је Моравица носила све пред собом до Ариља, у којем је сада незапамћена поплава.
Чачкали су мечку око те бране пре десетак-петнаест година, а ови кад су дошли на власт су наставили да експериментишу.
Штете су ненормално високе и тешко ће неко сабрати шта је све уништено.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним