Поруке: 14,504
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
За неке је необично, а за малобројне очекивано:
Одмах по завршетку "силовања са прећутним пристанком", уследила је елементарна непогода првог реда у низу срезова у Србији који су се некада дичили највећим јунацима у 20 веку: Љубовија, Крупањ, Косјерић, Драгачево, Ивањица....
Да ли је ово само упозорење?
Поруке: 14,439
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Ма то нам госн Бенито или Путин или Амери пушћају кишу овамонак. Неки HAARP јесте
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 1,273
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
299
У рађевачком, азбуковачком, јадарском и тамнавском крају од јуче ујутру катастрофа.
Углед:
3,044
Где год су комунисти убијали Србе, а ми за 75 година нисмо прекрстили и обележили, ту плави и потапа.
Ово пишем за најмање 6-7 локација за које знам.
Па, ви видите...
Поруке: 14,439
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
(23-06-2020, 03:05 PM)Бенито Пише: Где год су комунисти убијали Србе, а ми за 75 година нисмо прекрстили и обележили, ту плави и потапа.
Ово пишем за најмање 6-7 локација за које знам.
Па, ви видите...
Подсети ме на Блаженопочившег Патријарха Павла који је једном рекао да... "Нашем народу неће кренути на боље док год се на костима српских жртава буде играо фудбал."
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 23-06-2020, 03:51 PM од
Шумадинац.)
Углед:
3,044
У Ивањици је катастрофа.
Пукла је брана и онда је Моравица носила све пред собом до Ариља, у којем је сада незапамћена поплава.
Чачкали су мечку око те бране пре десетак-петнаест година, а ови кад су дошли на власт су наставили да експериментишу.
Штете су ненормално високе и тешко ће неко сабрати шта је све уништено.