24-07-2020, 08:47 PM
Научни скуп у Бања Луци – О српском идентитету, циљевима и вођи српског народа
http://www.pogledi.rs/%d0%bd%d0%b0%d1%83...%b5%d0%bd/
http://www.pogledi.rs/%d0%bd%d0%b0%d1%83...%b5%d0%bd/
(25-07-2020, 08:11 AM)ПРОСВЕТАР Пише: И, наравно, ПЕРСОНАЛНА УНИЈА СА РУСИЈОМ (никва Евроазисјка Унија), тј. директно по командној линији преко Шојгуа до Путина, а попут НЕЗАВИСНЕ КОЗАЧКЕ ДРЖАВЕ У РУСИЈИ или КРАЈИШКЕ ДРЖАВЕ унас, нажалост под командом погрешног Императора!
(27-07-2020, 09:45 PM)ПРОСВЕТАР Пише:
Капетане погледајде ти мало ово па јави шта мислиш, не ваља да ја, деда од 77 година који чак није служио у јањичаре у СФР Шугославији, тебе војника учим војним стварима.
EX ORIENTE LUX!
(27-07-2020, 10:44 PM)Mekenzi Пише: Гледамо и подржавамо...
(28-07-2020, 05:28 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Море у Кизе су од детињства развијени ти аустроугарски страхови од РусаДа, једино разумно објашњење што не може да разликује Русе од Совјета. А какав ће онда бити сутра кад пођу Турци ка овамо а Руси их спрече зато што им то не одговара:
(25-07-2020, 06:32 PM)Капетан Пише:(25-07-2020, 08:11 AM)ПРОСВЕТАР Пише: И, наравно, ПЕРСОНАЛНА УНИЈА СА РУСИЈОМ (никва Евроазисјка Унија), тј. директно по командној линији преко Шојгуа до Путина, а попут НЕЗАВИСНЕ КОЗАЧКЕ ДРЖАВЕ У РУСИЈИ или КРАЈИШКЕ ДРЖАВЕ унас, нажалост под командом погрешног Императора!
Vama i Branislav Nušić bi pozavideo i šta pričate narodu. NATO je gotov, Zapad propada Ruski car sleće među Srbe i vraća Kosovo. O Bože svašta o čemu vi pričate smao što se Zapad nije raspao i NATO propao. A svuda NATO oko nas kako propada tako raste članstvo.
Vi koji idete po gradovima i selima i pričate takve priče i lažete ovaj narod treba-STRELJATI ODMAH! Gori ste od NATO!
Srbima servirate neku drugu realnost koje nema samo u vašim očima i srcu!
Je l' ste svesni da smo okruženi zemljama NATO??? Sever, Jug, Istok, Zapad, svuda NATO trupe i dvizije.
Je l' smo spremni da kao narod jedemo kosti u slučaju sankcija zapaad kao Rumuni u prodavnicima 80 tih godina??? Koliko smo spremni da se žrtvujemo???
Ne treba nam Karađorđe ni Draža nije vreme treba nam Carica Milica, Knez Ivo Ivo od Semberije, Milan Nedić.
Bolje da raspišemo konkurs za novog Milana Nedića i kažemo narodu šta nas čeka.
Mrzim NATO ratovao sam sa njima, tigar od papira, ali ni Srbi nisu ono što smo bili, mi mišića, ni mase, ni atletike, ni pameti.
Jedna generacija je skinula ponos američke avijacije 117 F, ovi danas ni jabuku na drvetu ne mogu da skinu.
Samo možemo da se molimo da Rusija i NATO ne uđu u sukob pregaziće nas kao plitak potok!
Crkva izdala!
Političari izdali!
Narod nam truo!
Mi smo Srbi na papiru!
(25-07-2020, 06:32 PM)Капетан Пише:(25-07-2020, 08:11 AM)ПРОСВЕТАР Пише: И, наравно, ПЕРСОНАЛНА УНИЈА СА РУСИЈОМ (никва Евроазисјка Унија), тј. директно по командној линији преко Шојгуа до Путина, а попут НЕЗАВИСНЕ КОЗАЧКЕ ДРЖАВЕ У РУСИЈИ или КРАЈИШКЕ ДРЖАВЕ унас, нажалост под командом погрешног Императора!
Vama i Branislav Nušić bi pozavideo i šta pričate narodu. NATO je gotov, Zapad propada Ruski car sleće među Srbe i vraća Kosovo. O Bože svašta o čemu vi pričate smao što se Zapad nije raspao i NATO propao. A svuda NATO oko nas kako propada tako raste članstvo.
Vi koji idete po gradovima i selima i pričate takve priče i lažete ovaj narod treba-STRELJATI ODMAH! Gori ste od NATO!
Srbima servirate neku drugu realnost koje nema samo u vašim očima i srcu!
Je l' ste svesni da smo okruženi zemljama NATO??? Sever, Jug, Istok, Zapad, svuda NATO trupe i dvizije.
Je l' smo spremni da kao narod jedemo kosti u slučaju sankcija zapaad kao Rumuni u prodavnicima 80 tih godina??? Koliko smo spremni da se žrtvujemo???
Ne treba nam Karađorđe ni Draža nije vreme treba nam Carica Milica, Knez Ivo Ivo od Semberije, Milan Nedić.
Bolje da raspišemo konkurs za novog Milana Nedića i kažemo narodu šta nas čeka.
Mrzim NATO ratovao sam sa njima, tigar od papira, ali ni Srbi nisu ono što smo bili, mi mišića, ni mase, ni atletike, ni pameti.
Jedna generacija je skinula ponos američke avijacije 117 F, ovi danas ni jabuku na drvetu ne mogu da skinu.
Samo možemo da se molimo da Rusija i NATO ne uđu u sukob pregaziće nas kao plitak potok!
Crkva izdala!
Političari izdali!
Narod nam truo!
Mi smo Srbi na papiru!