Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Научни скуп у Бања Луци – О српском идентитету, циљевима и вођи српског народа

Научни скуп у Бања Луци – О српском идентитету, циљевима и вођи српског народа
http://www.pogledi.rs/%d0%bd%d0%b0%d1%83...%b5%d0%bd/
Одговори

.
Потем питању ми се опет и опет враћамо на ЈЕДИНИ пут за Србина, то јест на уску стазу по којој се спотичемо и коју су наши Свети Преци пртили, на једини излаз, а то је ДЕРЖАВА ВОЈСТВУЈУЈШЧЕ ЦРКВЕ и ХРИСТОЉУБИВОГ ВОЈИНСТВА са КРАЉЕМ ВОЈНИКОМ на челу, или са

МЈАСТОБЉУСТИТЕЉЕМ

Трона Сербскјаго док нам се Краљ-Војник не јави!

И, наравно, ПЕРСОНАЛНА УНИЈА СА РУСИЈОМ (никва Евроазисјка Унија), тј. директно по командној линији преко Шојгуа до Путина, а попут НЕЗАВИСНЕ КОЗАЧКЕ ДРЖАВЕ У РУСИЈИ или КРАЈИШКЕ ДРЖАВЕ унас, нажалост под командом погрешног Императора!

Не пођемо ли овим Отачким путем-НЕМА НАМ СПАСА (ал'пропасти нећемо)!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(25-07-2020, 08:11 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  И, наравно, ПЕРСОНАЛНА УНИЈА СА РУСИЈОМ (никва Евроазисјка Унија), тј. директно по командној линији преко Шојгуа до Путина, а попут НЕЗАВИСНЕ КОЗАЧКЕ ДРЖАВЕ У РУСИЈИ или КРАЈИШКЕ ДРЖАВЕ унас, нажалост под командом погрешног Императора!

Vama i Branislav Nušić bi pozavideo i šta pričate narodu. NATO je gotov, Zapad propada Ruski car sleće među Srbe i vraća Kosovo. O Bože svašta o čemu vi pričate smao što se Zapad nije raspao i NATO propao. A svuda NATO oko nas kako propada tako raste članstvo.

Vi koji idete po gradovima i selima i pričate takve priče i lažete ovaj narod treba-STRELJATI ODMAH! Gori ste od NATO!
Srbima servirate neku drugu realnost koje nema samo u vašim očima i srcu!

Je l' ste svesni da smo okruženi zemljama NATO??? Sever, Jug, Istok, Zapad, svuda NATO trupe i dvizije.

Je l' smo spremni da kao narod jedemo kosti u slučaju sankcija zapaad kao Rumuni u prodavnicima 80 tih godina??? Koliko smo spremni da se žrtvujemo???

Ne treba nam Karađorđe ni Draža nije vreme treba nam Carica Milica, Knez Ivo Ivo od Semberije, Milan Nedić.

Bolje da raspišemo konkurs za novog Milana Nedića i kažemo narodu šta nas čeka.

Mrzim NATO ratovao sam sa njima, tigar od papira, ali ni Srbi nisu ono što smo bili, mi mišića, ni mase, ni atletike, ni pameti.

Jedna generacija je skinula ponos američke avijacije 117 F, ovi danas ni jabuku na drvetu ne mogu da skinu.

Samo možemo da se molimo da Rusija i NATO ne uđu u sukob pregaziće nas kao plitak potok!

Crkva izdala!

Političari izdali!

Narod nam truo!

Mi smo Srbi na papiru!
Одговори

Капетане погледајде ти мало ово па јави шта мислиш, не ваља да ја, деда од 77 година који чак није служио у јањичаре у СФР Шугославији, тебе војника учим војним стварима.

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(27-07-2020, 09:45 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Капетане погледајде ти мало ово па јави шта мислиш, не ваља да ја, деда од 77 година који чак није служио у јањичаре у СФР Шугославији, тебе војника учим војним стварима.

EX ORIENTE LUX!

Гледамо и подржавамо...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(27-07-2020, 10:44 PM)Mekenzi Пише:  Гледамо и подржавамо...

Ти си дакле пета колона: радиш и навијаш за туђу државу?

Слобода или Смрт!
Одговори

.
Море у Кизе су од детињства развијени ти аустроугарски страхови од Руса, прво због ратних сувенира аустроугарског Цугсфирера Јосипа Броза, чија је слика код свих Војвођанерских њемчура а нарочито код дођоша, висила у кућама на почасном месту к'о Икона, а по причању старијих и због страхова Јосипа Фрање, тако да би ми, поводом тијех наслеђених страхова нашег Кизе да приложимо неколике пјесмице о војевању реченог аустроугарског Цугсфирера, којено смо сакупили од народних певача, па ка'е:

ДРУГ ТИТО НА ЦЕРУ

Друже Тито Цугсфиреру,
Теби Срби цвеће беру,

Цвеће беру, коло вију,
Ти нам дође у Србију!

Ти нам дође у Србију,
И доведе Дивизију,

Дивизију зна се чију,
Домобранску, баш „Вражију“!

Дивизија Барјак вила,
На Церу га покакила!

http://tinyurl.com/cerzhad

Ти си Тито, Цугсфиреру,
Цару Фрању дао веру,

Ал'те Мишић баш са Цера,
Са Фрањином војском ћера!

Кажи Тито Цугсфиреру,
Што Заставу да посеру?

Цугсфиреру Друже Тито,
Јеси л'с'тамо ти улит'о?

Улит'о се као стрина,
Од Војводе Живојина,

Улит'о се па и шеп'о,
Док Војвода бије Степо!

ОЈ-СААААА!

Хармоника

ДО ДАСКЕ, РАСПАМЕТИ СРБИНЕЕЕЕ!!!

Еве још једне пригодне, па ка'е:

ДРУГ ТИТО НА КАРПАТИМА

Друже Тито Цугсфиреру,
Теби Срби цвеће беру,

Цвеће беру, брину за те,
Кад нам оде на Карпате!

Толбухин је тамо био,
Руског Цара рат водио,

Друже Тито јел'истина,
Да си гађ'о Толбухина?

Јел'истина да си с'муком,
Спасавао живот трком?

Друже Тито леђа пази,
Тебе Козак пробурази,

Шта учиње мили роде,
Да те Руски Козак боде?!

УДРИ ТИТА КАЗАК, БРАТАЦ МИЛИ, КОПЉЕМ, САБЉОМ, УДРИ РУКА ТИ СЕ ПОЗЛАТИЛА!

ОЈ-СААААА!

Хармоника

Пај'сад ову:

ДЕСАНТ НА ДРВАР

Друже Тито Цугсфиреру,
Теби Срби цвеће беру,

Цвеће беру у тишини,
Јер ти спаваш у пећини,

Штаб је посл'о Даворјанку,
Да ти пева успаванку.

Да л'пећина ил'је шпиља,
Ал'од шале наста збиља,

Спуштише се падобрани,
Титу с' пишу црни дани,

Штаб избеже из пећине,
Па се мисле шта да чине,

Док гледају ку'ће, шта ће,
Титу јопет пуне гаће!

Но Жујовић Црни не да,
Цугсфиреру да се преда,

Чизмом га у дупе туче,
Узбрдо за уши вуче,

Цугсфиреру, Друже Тито,
Јопет си се ти улит'о!

Тито зове радионом,
Черчил стиже авионом,

Па покупи Друга Титу,
Партизанску сву елиту,

И док швабо топом туче,
Уђе и Титино куче!

Над Дрваром лети Тита,
А за војску кој те пита,

Док на другој тамо страни,
Бране Дрвар партизани!

Ту изгибе војска млада,
Сам да Тито не настрада,

Побеже нам Тито-Стари,
Код Енглеза чак у Бари!

ОЈ-СААААА!

http://tinyurl.com/kt695sv

Хармоника

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(28-07-2020, 05:28 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Море у Кизе су од детињства развијени ти аустроугарски страхови од Руса
Да, једино разумно објашњење што не може да разликује Русе од Совјета. А какав ће онда бити сутра кад пођу Турци ка овамо а Руси их спрече зато што им то не одговара:
https://www.zerohedge.com/geopolitical/turkey-warpath?
"Turkey is currently involved in quite a few international military conflicts -- both against its own neighbors such as Greece, Armenia, Iraq, Syria and Cyprus, and against other nations such as Libya and Yemen. These actions by Turkey suggest that Turkey's foreign policy is increasingly destabilizing not only several nations, but the region as well."

Слобода или Смрт!
Одговори

(25-07-2020, 06:32 PM)Капетан Пише:  
(25-07-2020, 08:11 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  И, наравно, ПЕРСОНАЛНА УНИЈА СА РУСИЈОМ (никва Евроазисјка Унија), тј. директно по командној линији преко Шојгуа до Путина, а попут НЕЗАВИСНЕ КОЗАЧКЕ ДРЖАВЕ У РУСИЈИ или КРАЈИШКЕ ДРЖАВЕ унас, нажалост под командом погрешног Императора!

Vama i Branislav Nušić bi pozavideo i šta pričate narodu. NATO je gotov, Zapad propada Ruski car sleće među Srbe i vraća Kosovo. O Bože svašta o čemu vi pričate smao što se Zapad nije raspao i NATO propao. A svuda NATO oko nas kako propada tako raste članstvo.

Vi koji idete po gradovima i selima i pričate takve priče i lažete ovaj narod treba-STRELJATI ODMAH! Gori ste od NATO!

Je l' ste svesni da smo okruženi zemljama NATO??? Sever, Jug, Istok, Zapad, svuda NATO trupe i dvizije.

Je l' smo spremni da kao narod jedemo kosti u slučaju sankcija zapaad kao Rumuni u prodavnicima 80 tih godina??? Koliko smo spremni da se žrtvujemo???

Ne treba nam Karađorđe ni Draža nije vreme treba nam Carica Milica, Knez Ivo Ivo od Semberije, Milan Nedić.

Mrzim NATO ratovao sam sa njima, tigar od papira, ali ni Srbi nisu ono što smo bili, mi mišića, ni mase, ni atletike, ni pameti.

Jedna generacija je skinula ponos američke avijacije 117 F, ovi danas ni jabuku na drvetu ne mogu da skinu.

Samo možemo da se molimo da Rusija i NATO ne uđu u sukob pregaziće nas kao plitak potok!

Crkva izdala!

Političari izdali!

Narod nam truo!

Mi smo Srbi na papiru!

Негоооо...да се вратимо ми на тему, погледајмо ову карту:

[Слика: devildogs-in-devisleu-overview-and-intro..._orig.jpeg]

НАТО база у Дивоселу је удаљена истоветно од Букурешта, Софије и доброг дела Мађарске али...и од Београда, Крагујевца, Ниша....!

У случају да Рус рокне ту базу атомски (а рокнуће раније или касније, намерно или грешком) све, све, све...у реченом кругу биће претворено у прах и пепео!

Дивосело је далеко од Чемерике па може и да дође до неког споразума еда би се избегао тотални атомски рат!

Међутим!

Све ће бити али...НАС неће више бити!

Из набројаних разлога сама идеја опстанка базе у Дивоселу за сваког војног аналитичара у Србији, па и у Блгарској, Мађарској па чак и за народ у Румунији је....НЕПОДНОШЉИВА!

Раније или касније НАТО мора да се чисти отале!

Ту само Србија и Мађарска могу нешто да учине, на издајничке блгаре не треба рачуњати!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(25-07-2020, 06:32 PM)Капетан Пише:  

Crkva izdala!

Političari izdali!

Narod nam truo!

Mi smo Srbi na papiru!

Надасве занимљив одговор.Баја

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

Скочи на Форум: