Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Народна скупштина Републике Србије

Чича Јеремија, камо среће да је наша трагедија овако једноставно пројектована као што нам представља Александар Павић.
Ми никако да се ослободимо наметнутог наратива, а то је тзв сукоб "левице и деснице", "либерала и конзервативаца", "напредних и назадних елемената", и сличне глупости, које нам је наметнуо СК Србије још седамдесетих година прошлог века, а све да политика у Србији остала искључиво унутар партијских структура, под контролом невидљиве или видљиве тајне политичке полиције, која и данас контролише мејн-стрим политичку сцену и власти и пројектоване опозиције.
Утицај Запада на овај простор је вишесмеран и свака прича о томе да је Запад нанео Србима само зло је прича за коју и они који је протежирају знају да није тачна. И у већини случајева, надам се не и код Павића, условљена је ухлебљем и комфорним ленчарењем у систему који плаћају све малобројнији Срби.... Који, узгред буди речено, све више беже од те лепоте коју је смислио ДЋ и друштво око њега, већином управо на тај Запад...
Другим речима, своје двориште ми треба да рашчистимо, и то "великим спремањем", а онда ћемо лако ми са геј браковима и другим чудима...
Одговори

.
Мене само стра' да (неминовни) ВОЈНИ УДАР-ПУЧ не дође као реакција на тај Закон јер...срамота бре за нове генерације да остане у историји као ПЕДЕРСКИ ПРЕВРАТ, дај неки други разлог да смислимо...хитно је!

Ево рецимо одличан 'Casus belli' би била стална промоција сумануте идеје 'Vojvodina republjak-vojvođanerski novci u vojvođanersku lisnicu, vojvođanerska puška o vojvođanersko ramo' или 'Srijem Hrvatskoj' као и убацивање војвођанерског Ш у новокомпоновани војвођанерски језик и писмо а по угледу на црногоско шј, или како већ!

Знамо да ће Киза да закука ама зар није боље ВОЈВОЂАНЕРСКИ ПРЕВРАТ од ПЕДЕРСКИ ПРЕВРАТ?

Морамо да мислимо на историју Кизо бре!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Која смо ми банана од демократске државе.

Прседник Републике се у Парламенту састаје са непарламентаеном опозицијом јер немамо парламентсрну опозицију.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Вратио се вишестраначки парламент.

Имаћемо Бошка, Ћуту, Милоша, Милицу,  Монархисте једне и друге и треће, Зукорлићевог сина, Суљу Угљанина, Камберија, оног Хрвата, Пастора и тако даље и тако ближе

Него, кога прогнозирате за премијера?

Чаршија бруји, да је Синиша Мали најближи тој функцији.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(05-04-2022, 11:50 AM)Mekenzi Пише:  Вратио се вишестраначки парламент.

Имаћемо Бошка, Ћуту, Милоша, Милицу,  Монархисте једне и друге и треће, Зукорлићевог сина, Суљу Угљанина, Камберија, оног Хрвата, Пастора и тако даље и тако ближе

Него, кога прогнозирате за премијера?

Чаршија бруји, да је Синиша Мали најближи тој функцији.

Одговори

У понедељак првог августа биће конституисана Народна  Скупштина Републике Србије.

За председника Народне Скупштине Републике Србије предложен је кандидат владајуће коалиције Владимир Орлић.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

После ове "кнежеве вечере" дан први у Дому Народне Скупштине Републике Србије какви су утисци ?

Ја сам без утиска, тотално ошамућен да један народ падне овако ниско...

Педери шетајте, и праштајте.  бар сте Ви поштени и јасни ово у Скупштини туга и жал...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Само један посланик, и то женског пола, ова жена из Народне странке истински се супротставила овом силовању комплетног сазива посланика народне скупштине које је данас извео Овај.
Зато си у праву да је ово велика брука.
Да не говоримо о томе колико му је допуштено да лаже и пренемаже се.
Мени је, ипак, једна чињеница из овог дана била и остала занимљива, јер сам само због тога и гледао данашње заседање скупштине.
Знао сам да ће Овај покушати да правда издају Космета, јер је то била тема седнице. Причао је потпуно исте приче, користио идентичне флоскуле какве су и у прошлости користили издајници Србије и Срба, а то је:
"Никада боље нисмо стајали у међународним оквирима." 
"Ви демагози када би преузели власт, нестало би Србије за 10 дана."
"Мали нам је, премали маневарски простор у преговорима."
"Наша економија никада боље није стајала у историји."
(ОВО ОБАВЕЗНО НАГЛАСИ СВАКИ ИЗДАЈНИК)
"Ја бринем о овом народу да има да се прехрани,да се огреје, да преживи тешку зиму..." (ОВО ЈЕ ВРХУНАЦ ТЕ КЛАСИЧНЕ ДЕМАГОГИЈЕ) "...., лако је из лагодне опозиције, која нема никакву одговорност, да критикује..."
"Много радимо, много... Готово је несхватљиво да толико радимо. Па, можда и погрешимо, али не могу да се сетим да смо икада погрешили...."

Зашто ми је битно било да ово видим, када сам знао шта ће рећи?
Због реакције на те речи.
Сви знају да лаже, зато је сада битно сазнати ко како реагује на те лажи. Да ли ћути и пристаје на издају, или реагује како доликује човеку и Србину са иоле достојанства и родољубних осећаја.
Можда ће се неком учинити чудно, али моје мишљење је да је данас сам себи дао гол. Убеђен сам да је, осим ових његових јадника, који су му аплаудирали, очекивао и од "опозиције" да га контролисано критикује. То се, углавном, и десило.
Али, на терену ван скупштине се преиграо. Лоше је изгледао за скупштинском говорницом док се пренемагао, кукумавчио и хвалио самог себе. Говорница у Скупштини, ипак, није телевизијски студио. Ту се преварио много. Ништа се то народу није свидело. И поред тога што се опозиција понела срамно, осим часних изузетака, народу се није свидео наступ Овај. Он одише несигурношћу, уплашен је, чак и паничан, и народу то увек много смета. Уноси немир и несигурност.
И то је једино добро из овог скупштинског дана.
Одговори

Без неког новог Аписа нема нама спаса.
Одговори

Али када је млада госпоја из Заветника поредила ОВОГ  са херојством  и ликом Цара Лазара... Rolleyes Rolleyes Rolleyes

Онда ови из опозиције "Господине председниче" туга...

Једино ко мало и стидљиво удара су из Народне Странке...

Бошко мршаво...

ТРАЖИ СЕ

У Ј Е Д И Н И Т Е Љ

Ч Е Т Н И К

С Р Б И Н ИЗ СРБИЈЕ.
НЕ ИЗ БОСНЕ ПОРЕКЛОМ.

ОДМАХ
САДА
ТУ.

Мене су педери обрадовали. Извиждалии испљували Брнабићку. А, Не поштована премијерка...

Најгоре је што су оне литје за породицу удба литије..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Данас је дан за вађење за оно јучерашње бламирање.
Овај делује много "одлучније", "опасније" и "родољубивоје".
Али, и "опозиција" је отишла корак даље.
Јасно је да се већи део опозиције понаша тако да Овај појача легитимитет.
Све је апсолутно превазишао онај удбаш Милош Јовановић. Његово увлачење Овај је апсолутно непревазиђено.
Одговори

Одговори

Одговори

(23-12-2022, 11:49 PM)Mitic Пише:  

Ма какву сјајну реторику против Овога износио не треба им веровати ни 0,000001%. Народна Странка је заједнички пројекат УДБ-е и Запада с циљем да придобије што више незадовољног живља и одузме снагу оно мало патриотске опозиције.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним