Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Избори у САД 2020

(08-01-2021, 08:07 PM)Шумадинац Пише:  Коначно се назире крај Трампове проруске диктатуре и почетак Бата Бајдена.

Rolleyes Бре не лупај глупости, каква црна диктатура која не покреће ратове по Свету, која спушта незапосленост а посебно афро-американаца на историјски ниску стопу, која има привредни раст већи од све државе Европе упркос кризи?

Све то на супрот Трампу, али нас пре свега занима то што црвени бајден би газио Србе, исто као комунисти:
https://twitter.com/i/status/1320516103366451200

Слобода или Смрт!
Одговори

[Слика: IMG-9ada39aa0d1a078ab832d228769aea0b-V.jpg]
https://i.postimg.cc/9QwDN9nQ/IMG-9ada39...ea0b-V.jpg

ој доналде лице ти је бијело
кришом носиш бољшевичко одијело

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Историја ће га упамтити као америчког председника који није повео ни један рат (осим пар бачених ракета).
Хвала му на томе.

Када је укапирао позадину 2020. године већ је било касно. Догађаји су га престигли и био је један корак иза њих. Поручник пита да ли има америчких црнорукаца? Немају они такав менталитет као што га имају Срби.

П.С
Шумадинац се радује по неком другом основу (3x10), мада можда је и исхитрио. Но сачекајмо.

Просвето, мало више повезуј дешавања и веруј ми, биће ти коментари и читанији и тачнији. Не ваља навијачки.
Одговори

(10-01-2021, 04:39 PM)Александар Динчић Пише:  Шумадинац се радује по неком другом основу (3x10)

Шта је то?
Узгред, хтео сам додати "плус" твом коментару али ми избацило да сам данас "дао највећи могући број оцена", јел то ограничено и на колико? Не сећам се да сам данас одредио више од пар оцена.

Слобода или Смрт!
Одговори

Свака власт код нас орочена је на период од једне деценије.
Одговори

(10-01-2021, 05:49 PM)Александар Динчић Пише:  Свака власт код нас орочена је на период од једне деценије.

Не разумем везу са САД? И колико се сећам није баш тачно 10 година:
ћопави комунисти: 1945-1980
разни комунисти до Милошевића 7 година
комуниста Милошевић 1989-2000
комунисти "Демократе" 2000-2012
комунисти "неокомунисти" 2012-202?
А иначе ако заиста буде Бајден у САД, неће бити препрека да овај обори рекорд ћопавог.

Слобода или Смрт!
Одговори

Срби су луд народ, клањали се вазда својим џелатима. Ништа више не може да изненади, и да овај остане дуже од тих 10, али и да оде ускоро и да дођу још гори... Нека нам је Бог у помоћи.

П.С. Америчка власт свака је безбожничка.
Одговори

(10-01-2021, 07:38 PM)Коста Пише:  
(10-01-2021, 05:49 PM)Александар Динчић Пише:  Свака власт код нас орочена је на период од једне деценије.

Не разумем везу са САД? И колико се сећам није баш тачно 10 година:
ћопави комунисти: 1945-1980
разни комунисти до Милошевића 7 година
комуниста Милошевић 1989-2000
комунисти "Демократе" 2000-2012
комунисти "неокомунисти" 2012-202?
А иначе ако заиста буде Бајден у САД, неће бити препрека да овај обори рекорд ћопавог.

То си у праву. Овде је власт изашла из Слобиног а опозиција из Стамболићевог шињела а Милошевић и Стамболић су изашли из Јосиповог шињела.

Сећам се како је Вучка тапшао по рамену Били Питон а с обзиром да сада на власт у САД долазе пајтоси Билија Питона, нама дефинитивно нема спаса. Ова банда ће још дуго да јаше.
Одговори

Оде Бата Доналд у непознатом правцу.
Изгледа и да је Просветар отишао... у Русију или Белорусију. Сирома'
Одговори

(20-01-2021, 06:43 PM)Бенито Пише:  Оде Бата Доналд у непознатом правцу.
Изгледа и да је Просветар отишао... у Русију или Белорусију. Сирома'

Просветар да оде у Русију или Белорусију?
Пре ћу ја да одем тамо него он.
Он је велики љубитељ Русије из Канаде али му ни у лудилу не пада на памет да оде за Русију.
Одговори

После Трампа
Рекао бих да је процес урушавања Империје сада узео још више маха. Режим који се крије иза Бајдена моћи ће да врати ствари на status quo ante таман колико и француски ancien regime после Наполеона, за које се тада говорило да „ништа нису заборавили, и ништа нису научили“. У међувремену, не брините како ће они да се односе према нама. То већ знамо. Оно што још није записано је како ћемо ми да на то одговоримо. Њихова будућност већ је извесна. Нашу судбину још можемо да променимо. Па како радили, тако нам и Бог дао.
ЦЕЛИ ЧЛАНАК:

http://www.pogledi.rs/%d0%bf%d0%be%d1%81...%bf%d0%b0/
Одговори

Овај мој пост могао би да добије наслов „Бајден воли Тита“.
Прошле суботе је уз италијански дневни лист „Ил Ђорнале“ изашла је једна књигица о партизанским злочинима на источној граници крајем Другог светског рата.
Наслов је “Verità infoibate”, то јест „Убачене у јаме истине“, поднаслов „Жртве, џелати, тишина политике“. Написали су је новинар тог листа Фаусто Билославо и друг аутор по имену Матео Карниелето.
У поглављу зашто се о тим злочинима углавном ћутало толико година, аутори помењују то да је у међувремену Титов режим постао користан против утицаја Совјетског Савеза.
Посебно причају о посети младог Џоа Бајдена 1979. године у Југославији приликом сахране Кардеља, када је тадашњи амерички сенатор чак примљен од Броза у његовој резиденцији у Сплиту. Бајден је изгледа ту посету поменуо у својој књизи из 2007. „Обећања за подржавати“, у којој је написао да за владање једне компликоване мултиетничке државе попут Југославије требао је велик гениј и да је тај гениј био Тито.
Аутори су написали и о Бајденовој званичној посети у Београду 2016. у улози Обаминог вице-председника, када је још једном поменуо свој сусрет са југословенским диктатором и то што му је Тито тада причао о Стаљину, Рузвелту и колико је био импресиониран од тог разговора.

Чуо сам пре неки дан како је Билославо исто поновио уживо на телевизији.
Тај новинар сам потиче из породице истарских прогнаних од комуниста.
Као војни репортер јављао је из Босне, а као такав, чини ми се, није добар. У самој тој књигици пише саму исту причу о Сребреници.
Одговори

Трамп ослобођен оптужби у процесу импичмента. Пред Сенатом је оптужба наишла на недовољну подршку (57 против 43 гласа; потребна је 2/3 гласова "за" како би до импичмента дошло).
Одговори

Јавио ми се наш човек из једне јужне државе САД и каже ми да је пукла граница према Мексику, онај зид који је изградио Трамп још на почетку мандата. Куљају Латиноси на све стране. Нарочито из Средње Америке.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним