Поруке: 14,437
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
https://i.postimg.cc/9QwDN9nQ/IMG-9ada39...ea0b-V.jpg
ој доналде лице ти је бијело
кришом носиш бољшевичко одијело
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 2,490
Теме: 19
Придружен: Jul 2013
Углед:
950
Историја ће га упамтити као америчког председника који није повео ни један рат (осим пар бачених ракета).
Хвала му на томе.
Када је укапирао позадину 2020. године већ је било касно. Догађаји су га престигли и био је један корак иза њих. Поручник пита да ли има америчких црнорукаца? Немају они такав менталитет као што га имају Срби.
П.С
Шумадинац се радује по неком другом основу (3x10), мада можда је и исхитрио. Но сачекајмо.
Просвето, мало више повезуј дешавања и веруј ми, биће ти коментари и читанији и тачнији. Не ваља навијачки.
Поруке: 2,490
Теме: 19
Углед:
950
Свака власт код нас орочена је на период од једне деценије.
Поруке: 26
Теме: 1
Придружен: Feb 2019
Углед:
6
Срби су луд народ, клањали се вазда својим џелатима. Ништа више не може да изненади, и да овај остане дуже од тих 10, али и да оде ускоро и да дођу још гори... Нека нам је Бог у помоћи.
П.С. Америчка власт свака је безбожничка.
Поруке: 837
Теме: 6
Углед:
148
Овај мој пост могао би да добије наслов „Бајден воли Тита“.
Прошле суботе је уз италијански дневни лист „Ил Ђорнале“ изашла је једна књигица о партизанским злочинима на источној граници крајем Другог светског рата.
Наслов је “Verità infoibate”, то јест „Убачене у јаме истине“, поднаслов „Жртве, џелати, тишина политике“. Написали су је новинар тог листа Фаусто Билославо и друг аутор по имену Матео Карниелето.
У поглављу зашто се о тим злочинима углавном ћутало толико година, аутори помењују то да је у међувремену Титов режим постао користан против утицаја Совјетског Савеза.
Посебно причају о посети младог Џоа Бајдена 1979. године у Југославији приликом сахране Кардеља, када је тадашњи амерички сенатор чак примљен од Броза у његовој резиденцији у Сплиту. Бајден је изгледа ту посету поменуо у својој књизи из 2007. „Обећања за подржавати“, у којој је написао да за владање једне компликоване мултиетничке државе попут Југославије требао је велик гениј и да је тај гениј био Тито.
Аутори су написали и о Бајденовој званичној посети у Београду 2016. у улози Обаминог вице-председника, када је још једном поменуо свој сусрет са југословенским диктатором и то што му је Тито тада причао о Стаљину, Рузвелту и колико је био импресиониран од тог разговора.
Чуо сам пре неки дан како је Билославо исто поновио уживо на телевизији.
Тај новинар сам потиче из породице истарских прогнаних од комуниста.
Као војни репортер јављао је из Босне, а као такав, чини ми се, није добар. У самој тој књигици пише саму исту причу о Сребреници.
(Последња измена: 13-02-2021, 01:23 PM од
ЛукаЛоко.)
Поруке: 1,273
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
299
Трамп ослобођен оптужби у процесу импичмента. Пред Сенатом је оптужба наишла на недовољну подршку (57 против 43 гласа; потребна је 2/3 гласова "за" како би до импичмента дошло).
(Последња измена: 14-02-2021, 01:37 AM од
Ђорђе.)
Поруке: 14,504
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,042
Јавио ми се наш човек из једне јужне државе САД и каже ми да је пукла граница према Мексику, онај зид који је изградио Трамп још на почетку мандата. Куљају Латиноси на све стране. Нарочито из Средње Америке.