Поруке: 14,502
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
Преминуо од Ковида и Марко Радосављевић, некадашњи епископ Артемије рашко-призренски
Бог да му душу прости!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 21-11-2020, 05:55 PM од
Шумадинац.)
Поруке: 1,478
Теме: 8
Придружен: Aug 2013
Углед:
309
Како год гледали, изгубисмо у кратком року великане наше цркве... Остао је жив још само владика Атанасије...
Нек је покој души и чака црна земља владици Артемију.
Поруке: 14,841
Теме: 310
Углед:
3,491
Шта спаја владику Милутина, Митрополита Амфилохија, патријарха Иринеја и владику Артемија?
Поруке: 502
Теме: 0
Придружен: Mar 2020
Углед:
9
Нек' му је лака црна земља. Неки кажу да није умро од короне.
Поруке: 568
Теме: 17
Углед:
62
Prvo sam pomislio da je Justin Popovic u pitanju što ih vezuje mada ne znam da je njegov učenik bio patarijarh Irinej.
Поруке: 8,883
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
Ово ко темплари када су пострадали у кратком периоду...
Врши се неко "чишћење" у цркви.
Слава му.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 8,883
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
Ko прецизно прати хронологију догађаја са Амфилохијем и Иринејом видеће многе нелогичности који говоре да су убијени. Ни један није умро од ковида.
Амфилохије је прележао корону а Иринеј је није није ни имао.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,502
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
(21-11-2020, 07:57 PM)Јеремија Пише: Остаје ми само да кажем:
Бог да прости душе страдалих епископа Амфилохија, Иринеја и Артемија.
https://i.postimg.cc/rpKbcCgM/IMG-217c2d...8103-V.jpg
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 4,061
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
464
Нисмо достојни да судимо о њима и њиховим делима.
Бог да им душу прости.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."