Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

Добро дошао назад.
Ово горе сам поставио да се види утицај ЈБТ и данас на политичку и културну сцену у Србији.
Одговори

(23-03-2022, 10:33 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Не излазим на изборе. Вучић их организује, то аутоматски значи да су нерегуларни, а ова квази опозиција је ту само ради личне користи.Набијем и Удбашки ПОКС и сељаке из Двери и сву осталу багру и говнарију која учествује.

Добродошао брате, нема те одавно. Ја се био забринуо.  Smile
Одговори

(23-03-2022, 10:28 PM)Бенито Пише:  Управо гледам представљање листе Двери и ПОКС на РТС-У 2. Прва реченица Милоша Парандиловића:" Ми смо овде да демонтирамо антисрпски режим од 1944. године!!!"
Одмах га прекида водитељка (не би смела уопште да учествује у представљању, јер то није интервју) Ивана Чкоњевић:"Од 1944. године вама ништа не ваља?" И подсмех.
Све је пролазно, само је титоизам у Србији вечит...

Па њој и њеним родитељима сигурно ваља и ваљао је. То што су само усташе побиле више Срба а комунци више протерали је била прихватљива цена за стицање и одржавање привилегија.
Одговори

Mеридиан избацио квоте за изборе.

Занимљиво Бошку и патриотском блоку дају 1.55% што је далеко испод цензуса од 3% а камоли од оних 5%..

[Слика: Screenshot-20220327-072713-558.png]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2022: СВИ МАРШ НА ИЗБОРЕ!

[Слика: 466.png]

ЦеСИД је изнео своје прогнозе за изборе 3.4.2022.:

Цитат:
Од излазности ће све зависити, уз Српску напредну странку и Социјалистичку партију Србије, цензус прелазе и коалиције Уједињена Србија и Морамо, док ће око цензуса бити коалиција Нада, Двери и Заветници, коалиција "Ајмо, људи" и суверенисти.
Излазност ће бити од 55 до 57 одсто, што је од 3,5 до 3,7 милиона гласача. Велико изненађење би било да излазност буде око 60 одсто или већа.

И без експертских процена ЦеСИД, сви знамо да ће се резултати кретати у таквим оквирима. Дакле, излазност ће бити десетак посто већа него на прошлим изборима, апсолутна власт остаје у истим рукама, лева опозиција узима колико-толико значајан део "колача", док ће десничарске странке, оне које личе на националну опцију, бити задовољне оглоданим костима под столом.

Парламент Србије ће извесно у целини бити профашистички и протитоистички, еурофилан и натофилан, што грубо одудара од већинског народног мњења. Такви резултати су израз окупационе ситуације у Србији, и репрезентују споразум компрадорских или квислиншких елита, однегованих у Титовој компартији и удбиним сјемеништима. Те елите, збутане у безброј квази-партија који зује око хипертрофираног СНС, исто мисле, исто раде, и вредне су само највећег презира. Та одвратна каста титоида ће и даље командовати државом уместо да жваћу лук у прдеканама, где им је једино прилично место.

Подсетићемо још једном - опозиција је потписала "Договор с народом" да под оваквим условима неће излазити на изборе. Од времена тог Договора друштвени услови и политичка ситуација су се знатно погоршали. Наша друштвена стварност је по свом карактеру једнака стању окупације или колоније. Под окупацијом нема демократских избора. Зато се треба ослободити заблуде да се ситуација може променити пуким изласком на биралишта. Свесни су тога и лидери опозиције. И то се види. У млитавој и зомбираној "предизборној кампањи", карактеристичној и по томе што се активисти по штандовима нису ни тукли како је обично ред, нити су ћелави мркокошуљаши утеривали по селима страх у народ, опозициони лидери се вуку од студија до студија и сметено износе аргументе за које знају да коликогод били тачни никога не занимају. По унезвереним очима, тиковима и нервозмом махању рукама, док им се уста суше а глас час стањује а час подебљава, општем стању атаксије, види се да су погубљени у задатој улози амбасадорског политичког драмолета. Сваки режимски новинарчић који држи до себе попишао се бар на три-четити опозиционе громаде. Ови трпе и износе аргументе, зато што им је тако наређено. Вучић их са пуним правом не удостојава свог присуства (радије је с народом док отвара пруге и мостове, и гради "нашу Србију"), а његови чауши и дегенерици из владе их са невероватном надменошћу третирају у директним контактима.

При крају, Вучић је опозицији опростио што је толико мрцварио и, ево од недеље, водитељи сажаљиво пуштају мученике да износи своје аргументе. Неће скроз да их убију у мозак, не ваља се због излазности.

Кад поново питате успаљене опозиционе реторе шта се у ствари хоће са сулудим изласком на изборе и да ли су свесни катастрофе која следи, одговарају "Да, свесни смо свега. Али, народ хоће на изборе, и шта ћемо сад?!"

Поновићемо, по ЦеСИД-у излазност ће бити десетак посто већа, односно, толико ће апстинената овај пут гласати. Очито, да је опозиција одбила да изађе на изборе и да су према томе и "Договору са народом" водили анти-кампању, бојкот би поново успео и Вучић би и даље био без ослонца за своју велеиздајничку политику у легитимном Парламенту.

Политичари су се међутим договорили у подрумима Амбасада да изађу на изборе и тако дају легитимитет Вучићу за завршне поступке историјског и, коначно, биолошког неутралисања Срба, а за узврат ће добити синекуре у Скупштини. Од договора с народом дошли су до договорних избора са режимом и окупатором. Не тврдимо да неће договорна опозиција као плезир добити и Београд. Не тврдимо ни да у следећем циклусу неће преузети власт. Сигурно је да ћемо, у свакој варијанти, потомству оставити пустош у наслеђе. Зато што нисмо дорасли историји нашој, стегнути у аутошовинизам, партизанштину, племенску сиђошку тупавост и ниску људску ускогрудост.
Одговори

Moja процена:
Излазност око 60%
Напредњаци око 50% на свим. Београд 40%.
Ђиласовци око 15%
СПС 7%
Ћута 5%
Милица3%
Суверенисти 3%
НАДА 3%

Сви остали далеко испод цензуса од 3%.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мекензи, каква бре излазност на намештеним изборима? Написао Ти је Нимбус изнад. На почетку теме сам све написао, још пре два месеца. 
Опозиција неће, опет, имати контролора на најмање 30% бирачких места. О чему ми разговарамо? Дали кози да чува купус. Овај је успео да сведе регуларност избора на Милошевићеве изборе "у оквирима Савеза комуниста Србије" из 1989. године. 
За шта смо се ми и многи који више нису са нама ломили преко две деценије?
Зар да пристанемо на овај ниво нерегуларности?
Смејемо се од муке нивоу демократије у Црној Гори, где се најгрубље прекраја воља бирача. Само зато што су Американци наредили да "српска странка" не сме у владу. А ми ћемо овде у Србији имати случај да је 80% Срба за Русију и Путина, а 80 до 90% српског парламента биће против Русије и Путина.
 ПС што се тиче самих резултата, једино право изненађење у односу на оно како је пројектовао Овај ко треба да уђе у скупштину, је да Двери пређу цензус у овом фото-финишу захваљујући ангажовању Несторовића. Али, и то Бошку зависи од Овај јер се није потрудио да контролише сва бирачка места у Србији, а без тог услова, опет све зависи од Овај да ли ће да га пусти.
Одговори

Од Тог Бошка нема ништа.
Мени је он тотално антипатичан лик.
Људи који га лично познају кажу да је јако лош човек и да је дужан бога и оца. Да је силне људе преварио.
Знам да су сваки избори намештени.
Реално заболе ме ко ће да победи ја гласати нећу јер нема ни за кога.

Ја сам ово поставио више из радозналости.
Свакако ћемо добити проевропску власт.
Србија је мала земља окружена НАТО не знам како нам Руси војно могу помоћи.

Руси у Украјини решавају њихово питање.

Срби нису успели да реше српско питање.
Србију смо буквално свели на београдски пашалук.
Од Србине остале фронцле.

Београд се пита за све и за целу територију Србије. Људи у локалним самоуправама не одлучују о капиталним инвестицијама.Све паре из локалних буџета иду у Београд и онда ти они врате мрвице...Локалну власт бира ЦК у Београду.

Једини начин да добијемо просрпску власт јесте идеја од пок.Раба Божијег да се окупе 300 еминентних Срба и да "извичу" вођу..

А 1 билмез=1 глас у ћораву кутију не доноси добро.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(30-03-2022, 06:36 PM)Mekenzi Пише:  Људи који га лично познају кажу да је јако лош човек и да је дужан бога и оца. Да је силне људе преварио.
 Сваки ознаш о сваком четнику икада  Јок
Одговори

Бошко није четник, већ социјалдемократа има његова изјава на јутјубу.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Казачок... Хармоника
Одговори

(30-03-2022, 09:19 PM)Бенито Пише:  Казачок... Хармоника

[Слика: 277225035-565153228348126-8146468519254092683-n.jpg]
https://i.postimg.cc/tJD967Tf/277225035-...2683-n.jpg

..... Управо! Само прави равногорци ће изаћи на изборе и гласати за проруски патриотски блок за обнову краљевине. Све друго је промашај.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Једина патриотска листа је НАДА од Јовановића и то озбиљна.

Бошко испушена муштикла ни 1.5,% неће имати.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним