Поруке: 14,504
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
Добро дошао назад.
Ово горе сам поставио да се види утицај ЈБТ и данас на политичку и културну сцену у Србији.
Поруке: 9,122
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Mеридиан избацио квоте за изборе.
Занимљиво Бошку и патриотском блоку дају 1.55% што је далеко испод цензуса од 3% а камоли од оних 5%..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,439
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
373
Moja процена:
Излазност око 60%
Напредњаци око 50% на свим. Београд 40%.
Ђиласовци око 15%
СПС 7%
Ћута 5%
Милица3%
Суверенисти 3%
НАДА 3%
Сви остали далеко испод цензуса од 3%.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 30-03-2022, 11:33 AM од
Mekenzi.)
Поруке: 14,504
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
Мекензи, каква бре излазност на намештеним изборима? Написао Ти је Нимбус изнад. На почетку теме сам све написао, још пре два месеца.
Опозиција неће, опет, имати контролора на најмање 30% бирачких места. О чему ми разговарамо? Дали кози да чува купус. Овај је успео да сведе регуларност избора на Милошевићеве изборе "у оквирима Савеза комуниста Србије" из 1989. године.
За шта смо се ми и многи који више нису са нама ломили преко две деценије?
Зар да пристанемо на овај ниво нерегуларности?
Смејемо се од муке нивоу демократије у Црној Гори, где се најгрубље прекраја воља бирача. Само зато што су Американци наредили да "српска странка" не сме у владу. А ми ћемо овде у Србији имати случај да је 80% Срба за Русију и Путина, а 80 до 90% српског парламента биће против Русије и Путина.
ПС што се тиче самих резултата, једино право изненађење у односу на оно како је пројектовао Овај ко треба да уђе у скупштину, је да Двери пређу цензус у овом фото-финишу захваљујући ангажовању Несторовића. Али, и то Бошку зависи од Овај јер се није потрудио да контролише сва бирачка места у Србији, а без тог услова, опет све зависи од Овај да ли ће да га пусти.
Углед:
373
Од Тог Бошка нема ништа.
Мени је он тотално антипатичан лик.
Људи који га лично познају кажу да је јако лош човек и да је дужан бога и оца. Да је силне људе преварио.
Знам да су сваки избори намештени.
Реално заболе ме ко ће да победи ја гласати нећу јер нема ни за кога.
Ја сам ово поставио више из радозналости.
Свакако ћемо добити проевропску власт.
Србија је мала земља окружена НАТО не знам како нам Руси војно могу помоћи.
Руси у Украјини решавају њихово питање.
Срби нису успели да реше српско питање.
Србију смо буквално свели на београдски пашалук.
Од Србине остале фронцле.
Београд се пита за све и за целу територију Србије. Људи у локалним самоуправама не одлучују о капиталним инвестицијама.Све паре из локалних буџета иду у Београд и онда ти они врате мрвице...Локалну власт бира ЦК у Београду.
Једини начин да добијемо просрпску власт јесте идеја од пок.Раба Божијег да се окупе 300 еминентних Срба и да "извичу" вођу..
А 1 билмез=1 глас у ћораву кутију не доноси добро.
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Бошко није четник, већ социјалдемократа има његова изјава на јутјубу.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,439
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
(30-03-2022, 09:19 PM)Бенито Пише: Казачок... 
https://i.postimg.cc/tJD967Tf/277225035-...2683-n.jpg
..... Управо! Само прави равногорци ће изаћи на изборе и гласати за проруски патриотски блок за обнову краљевине. Све друго је промашај.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
373
Једина патриотска листа је НАДА од Јовановића и то озбиљна.
Бошко испушена муштикла ни 1.5,% неће имати.
ПРОСВЕТАР.