Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"Највећи кољачи у Јасеновцу били су Срби"

Миломир Марић управо је изговорио ову реченицу у јавном програму на телевизији са националном фреквенцијом.
Присутни Војислав Шешељ хладно је прећутао ову најгору бљувотину коју сам ја чуо у свом животу.
Има ли краја дивљању доушника удбе????!!!!!
Одговори

Нема краја. Тако су ти ликови научени, тако ће и причати.

За промену, Марић може да направи емисију у којој ће бити одржан прави час историје, а гости би били у следећем саставу

Гдин Милослав
Бенито
Александар Динчић
пуковник Крсмановић
Перун
Мића Адмирал

За фотографије би био задужен Милош Шарац

ПС Има још форумаша за емисију Smile
Одговори

Ситуација уопште није за шалу. Одавно постоји та агенда да се жртва окриви за сопствено страдање, али до сада нико није рекао да су Срби убијали сами себе.
Бокан је, додуше, реаговао и добацио:"Бивши Срби..."
Али то није ни близу довољног.
Повезати именицу кољачи и именицу Срби увек је била омиљена комбинација за комунисте.
Али, чак ни они нису смислили да ту комбинацију користе на примеру логора Јасеновац.
То је толико покварено да речи немам.
Одговори

За Марића је новинар Данко Васовић рекао коју улогу игра, а то је чуо од Дедијера.

Марић наставља да ради свој посао. А то се види како презентује српску историју
Одговори

Нисам гледао шта је било. Је ли истина да је Бокан извријеђао Чедомира Јовановића и да је овај напустио студио?
Одговори

Чеда Јовановић каже Бокану: Сецикесо!
Бокан узвраћа: Ђубре једно!
Одговори

Тема емисије је додела НИН-ове награде за роман године коју је ове године добио Светислав Басара за Контраефедрин, тако се, ваљда, зове тај роман.
Није уопште битно ни шта су причали, ни свађа, ни што је тај неспоменик напустио студио.... Све је то фолклор...
Али, када овај геније БАПНУ!!!!
Значи, минимум минимума да има закона у овој земљи, тај несрећни човек видео јавног простора не би више никад. Ако не би фасовао и Забелу.
Одговори

Да поставим због форумаша, ово је 10-оминутни прилог о томе како Чеда Јовановић напушта емисију

Линк целе емисије

Одговори

Ма ово у студију су сви Вучићеви људи и врте Чеду, Шешеља,Бокана и остале са хепија на пинк и обратно јер су прошлост и "испушене муштикле".. Ко верује још било шта Шешељу и Чеди који су згрнули милијарде и обезбедили унучад када је српском народу било најтеже.

Дај Радуловића, Ђиласа, Маринику, Грбовића они који озбиљно дрмају режим...

Ја не знам ко још гледа хепи, пинк, прву и остале режимске медије.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ви очигледно нисте прочитали наслов ове теме. Баш ме брига шта прича Шешељ, и да ли неспоменик напушта студио...
Из ове емисије једино је битно шта је дословце изговорио Миломир Марић.
Одговори

Видели смо како иде наслов теме, али Марић наставља по своме да тумачи српску историју. А чини ми се да је и раније говорио како су "највећи кољачи у НДХ били Срби" или тако некако је говорио.

Свашта човек прича, али сигурно је са овим речима достигао врхунац.

Бенито је одговорио јасно, али да видимо ко ће да изађе од државних историчара да одговори Марићу.

Пошто овде у земљи се слуша само глас једног који је оличење власти, полиција неће реаговати
Одговори

(02-02-2021, 02:24 PM)Бенито Пише:  Ви очигледно нисте прочитали наслов ове теме. Баш ме брига шта прича Шешељ, и да ли неспоменик напушта студио...
Из ове емисије једино је битно шта је дословце изговорио Миломир Марић.

Марић би у свакој нормалној држави заглавио робију а студио би могао сам да сања.
Најпре, погрешне госте је довео да причају о веома озбиљној теми... Басару и његово скрибоманство не бих коментарисао јер ме највише подсећа на de la Bretonnea који је за длаку измакао ломачи.

Што се тиче Марићеве тврдње или опаске како су Срби клали Србе (усташки наратив), веома је прљаво подметање а највише су га рабили комунисти хрватске.
Тачно је да су били неки "срби" у павелићевим усташким легијама, као и неколико министара у влади НДХ.
"Срби" како их називају загребачки политичари и историчари исто су што и муслимани у БиХ... преверили су, неки добровољно, неки под присилом, али су временом себе доживљавали као Хрвате.
Тако да, више је него подло то што се из београдских кругова терцира проусташкој политици Загреба која би да подметне кукавичије јаје и прикаже Србе као народ који у себи носи исконско зло.

Цитат:На катедрала у Магдебургу пред чијим је улазом до другог светског рата (тада је катедрала тешко била настрадала и касније су је реновирали) било уклесано „Gott, behutte uns von Pesten, Krieger und Kroaten!“ што у преводу значи „Боже сачувај нас од куге, рата и Хрвата„
Цитирани текст из немачког града (има их више) довољно говори ко су и какви Хрвати били кроз векове.
Одговори

До сада је више светских историчара и публициста пружило доказе да је низ највиших функционера нацистичке Немачке имало директно јеврејско порекло.
Може ли неко да замисли да на некој локалној радио-станици у Израелу, а камоли на телевизији са националном фреквенцијом, изјави нешто типа: "Највеће убице Јевреја су Јевреји."
После вишевековне владавине Османске Турске над Ерменијом, велики број Јермена прешао је у ислам и потурчио се. Велики број официра Турске војскекоји су наредили покољ над Јерменима, 1915 и 1916. године, били су пореклом Јермени. Може ли неко да замисли да неко у данашњој Јерменији изјави: " Геноцид над Јерменима учинили су Јермени."
А то је у Вучићевој Србији дозвољено.
У истој оној земљи у којој је забрањено приказивање документарног филма о Јасеновцу,а на основу тајног билатералног споразума између Вучића и Колинде Грабар-Китаровић.
Одговори

Курди су на терену таманили Јермене. Читава источна Турска је била Јерменска и дио Сирије. Сада су ту Курди.

Треба им набијати да су бивши Срби и да изворних Хрвата и нема.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним