Поруке: 14,503
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,042
Поздрављам, поготово што је овако здраво... Сакупили се људи и основали клуб.
ПС не мешај Раднички са овима. Што се тиче имена, мада се све то искварило у међувремену.
Поруке: 16,985
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,870
Да, Раднички су преузели комунисти много касније. Барем овај у Крагујевцу. Али скинута му петокрака одавно, баш један мој друг с факултета, кад је био директор тамо.
Поруке: 26
Теме: 1
Придружен: Feb 2019
Углед:
6
У суботу 8.маја, Краљевски фудбалски клуб Равна гора, имаће промотивни штанд на Равној гори, где ће пружити све битне информације свим заинтересованим људима око функционисања, организације, мисије и визије клуба. Сви заинтересовани моћи ће и да постану део те спортске приче попуњавањем приступнице.
Поруке: 26
Теме: 1
Придружен: Feb 2019
Углед:
6
У Суботу 14.08.2021. од 18ч, Краљевски фудбалски клуб Равна гора, одиграће прву хуманитарну утакмицу, са ФК Карађорђе Топола на терену фудбалског савеза Београда на Ади циганлији. Почетни ударац извешће Њ.К.В. Престолонаследник Александар II Карађорђевић. Добровољни прилози на улазу, намењени су обнови цркве Св. Ђорђа на Равној гори уз благослов епископа Ваљевског Исихија.
Дођи, буди део историје јединог Краљевског фудбалског клуба из Србије.
Равна гора победити мора!
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 7
Теме: 0
Придружен: Mar 2022
Углед:
8
Овог викенда наставља се првенстевна трка. У госте нам долази екипа ФК Пиносаве, са којом смо одмерили снаге у јесењем делу сезоне и остварили победу на гостујућем терену од 1:5.
Дођите да заједно подржимо наше момке како би наставили победнички низ.
Утакмица се игра у суботу од 16:30 ч. на терену ФСБ на Ади циганлији.
РАВНА ГОРА ПОБЕДИТИ МОРА!