Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Oтимање српске деце из српских сиромашних сеоских кућа
#1

Вековима су српску чељад и нејач отимали и у своје редове пребацивали разни окупатори од Турака, аустроугара, комуниста и других а усташе су имале логоре за децу.

Данас то раде гестапо СНС "социјалне раднице" из Центара за социјални рад.

Ако живите у Србији и у сеоском домаћинству и нема те велика примања, примате социјалну помоћ, дечије додатке итд, а наравно немате ни за адвокате нити познајете правне акте гестапо госпоје из центра за социјални рад, пикирају Вашу децу отимају без икаквог решења их и стављају у "хранитељску породицу".

То раде, јер имају % од хранитељских породица а + једна хранитељска породица месечно из буџета државе Србије по детету добије цца 50 хиљада динара.

Углавном модус операнди им је да када грађани дођу да поднесу захтев за дечији додатак или социјалну помоћ у Центру за Социјални рад морају да попуне оне силне захтеве.
Оне виде " финансијски статус породице" и онда процене и крећу да отимају децу сиромашним породицама из села широм Србије које се налазе далеко од градова за које поуздано и сигурно знају да не могу да узнемире јавност, које немају пара за адвоката и за које знају да не познају никако правничку материју.

Упадну Вам ко Турци у кућу, отму децу и одведу без икакавог решења или правног акта.


Имали смо пример оног Ђорђа коме су одузеле три ћеркице и човек који је обезбедио све све све услове за живот да их врате и они не желе.

Јуче смо имали страшне сцене из Блаца. Где су гестапо "социјалне раднице" буквално хтеле да отму децу из њихове куће. Али буквално. Без иједног правничког решења. При томе им наносиле повреде, чупале, вукле свашта радиле деци. Срећа па комшија снимао телефоном и "узнемиро јавност" па је то изашло на видело.

Овоме се мора стати на пут.https://www.kurir.rs/vesti/srbija/364911...du-od-mene

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним