16-04-2021, 10:31 AM
(15-04-2021, 12:13 PM)Јеремија Пише: Vlad Alekš
Цитат:Да ли постоји нешто шта ти се не свиђа у Данској? Да ли им нешто замераш?
Има. Не свиђа ми се што сматрају да су најпаметнији на свету, што су феминисткиње изгурале да је жена увек у праву (ако дође до развода мушко лети из куће, а старатељство над децом по правилу добија мајка), што су права педера, лезбоса и осталих транџи изједначена са нормалним светом.
Да не заборавим, сваки Данац је васпитан да негде иза ћошка вреба опаки Рус који хоће да окупира Данску.
Оно најважније сам оставио за крај... ни једног тренутка Данци нису покушали да изразе протесте против учешћа њихових авиона и војника у агресији на Србију већ су једноставно аминовали званичан став државе а који је био пуки копи-пејст Немачког или Енглеског наратива.
По овоме како си написао, Данска је једна обична вазална држава са системом постмодерне демократије.
Та женска права, очигледно је већ, воде у биолошко изумирање нације. Претпостављам да је природни прираштај правих етничких Данаца негативан. А "обојених" има све више и више. Све Арапи, црнци и Кинези?
Та права сексуалних изопаченика не желим ни да нешто посебно коментаришем. То је тек болесно.
Ово за руску окупацију је посебно идиотски. Ја не знам да ли су Руси икада напали територије Данске? Али, очигледно је да и католици и протестанти имају ту исконску мржњу према православним Словенима.
А ово што су нас напали као и све остале НАТО државе, то бележимо и памтимо.
Све у свему, из твог текста може се закључити да је то једна болесна држава. На први поглед уређена, али дубоко декадентна и болесна.
Тако да мој коначни одговор гласи: све је труло у држави Данској!
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!