Поруке: 4,414
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
654
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 14,631
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
Jeziv snimak žene koju talibani bičuju, dok narod gleda
https://nova.rs/svet/jeziv-snimak-zene-k...eda-video/
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 5,716
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
654
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
654
Углед:
654
Углед:
654
У бомбашким самоубилачким нападима изведеним у близини аеродрома у Кабулу страдало је најмање 110 особа. Међу жртвама је и 13 америчких војника, али и много деце. Према последњим информацијама, повређено је најмање 140 Авганистанаца и 18 војника САД. Одговорност за напад преузела је Исламска држава.
http://www.nspm.rs/hronika/kabul-novi-bi...i-sad.html
Поруке: 14,631
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
Етнички састав Авганистана је прилично разнолик. Мапа показује подручја на којим живе одређене етничке групе.
Паштуни - 42%
Таџици - 30%
Хазарејци - 10%
Узбеки - 8%
Туркмени - 3%
Белуџи - 2%
Остали, укључујући Нуристанце, Пашаије и Киргизе, - 5%
https://i.postimg.cc/L8JxhxGr/1128695214...f-png.webp
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
654
Талибани су запленили наоружање и војну опрему у вредности од 85 милијарди америчких долара: