Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ФЕМА логори у Америци за противнике Новог Свјетског Поретка

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Имаш на старом форуму доста тога испраћеног на ту тему. Воја се истакао на тој дискусији.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

На западу ништа ново.

Сад се као људи ишчуђавају некој тамо феми?
У демократијама, а поготову у САД-у, одувек је човек био НИШТА. Ко год је сметао демократији, једноставно га прогута мрак, без ИЗУЗЕТКА и ПРОМАШАЈА. Права људи и грађана, слобода и слободе, су увек биле једно велико мачку о реп. Да не идемо даље, али шта су резервати за Индијанце у САД-у? Шта је побуна у њу орлеансу из 2000 и неке, где је званично ПОБИЈЕНО 10.000 грађана? Званично, а по амерички значи БАР 10х мање...?

Ђе је амнеЗија интернешнл да протествује за права људи?
Где је УН и остале демократске спрдачине, да (само рецимо то) испита?

Било пре 10 година, а већ се тога нико и не сећа, али се сећају да је СССР био тамница! Поготову под Стаљином, са 450.000 осуђених и од тога 150.000 побијених?
То није демократији ни за закуску, за закуску ужине...

Али, демократија је најбољи систем, јер бољега НЕИМА!
(знамо мантру...)

Скојевац
Одговори

(05-12-2013, 07:29 PM)Лепи Бора Пише:  Али, демократија је најбољи систем, јер бољега НЕИМА!
(знамо мантру...)

Скојевац

Би ли био љубазан да нам објасниш што је онда у примени у РФ? Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(05-12-2013, 08:00 PM)Громовник Пише:  ...
Би ли био љубазан да нам објасниш што је онда у примени у РФ? Јок

У РФ је у примени власт мафије, као и у свакој демократији. Али та мафија је војног порекла. Даљи одговор је доста мистичан и ја га нећу пружити. Све у своје време.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним