Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ВИДЕО СНИМЦИ ЧЕТНИКА

(06-10-2021, 02:52 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(06-10-2021, 02:02 PM)Mario Пише:  
(05-10-2021, 10:40 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(04-10-2021, 10:47 PM)Шумадинац Пише:  Да, знам за коришћење у документaрним филмовима, али нисам знао да је откривено толико минута. Ваљало би их све прикупити у један видео прилог и избацити на You Tube.
Нисмо платили Кинотеци за такву врсту објављивања, већ за серију и филмове. Ако си вољан да платиш 200.000 динара, хајде. Баја

200.000 динара за 24 минута.... Безобразлук у цени од стране њих Ваистину!

За 18 мин, остало није код њих. С обзиром шта раде, у ствари није скупо. Они чувају хиљаде филмова, дигитализују, итд. Код Енглеза је нпр. 4000 евра започети минут филма, а 400 евра скен једне слике. Додуше они су најскупљи на свету.

Наравно слажем се, раде они одлично свој посао, само скуп спорт Сирома' . Енглези да Бога ми... Знам да сам на IWM( Imperial War Museums) скен фотографије из ПСР платио око 450еура... Чини ми се да сам вам послао ту фотографију, делегација српске војске.

[Слика: image.jpg]
Одговори

Мени је овај спот најлепши, а музилка позадина треба да буде шпица ослобођеног Дневника.
Штета нема више оне музике на ЈТ коју сте радили Иструли ми дуња у фијоци, снимак дроном са Равне Горе.

https://www.youtube.com/watch?v=BD5ekVM93QY
Одговори

(09-10-2021, 04:20 PM)Kaludjer Пише:  Мени је овај спот најлепши, а музилка позадина треба да буде шпица ослобођеног Дневника.
Штета нема више оне музике на ЈТ коју сте радили Иструли ми дуња у фијоци, снимак дроном са Равне Горе.

https://www.youtube.com/watch?v=BD5ekVM93QY

Ојсааааа  Хармоника

.... или хорска верзија уз видео снимак нашег бесмртног Чиче

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

У боји.... Хармоника

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним