Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Обавезна вакцинација

Корак по корак, реч по реч... Дођосмо до суштине.
У државама у којима владају демократе у САД-У, готово да је обавезна вакцинација. У онима у којима владају републиканци нису та правила, а неки од републиканаца гувернера у својим државама отворено се супротстављају централној власти из Вашингтона, по питању вакцинације и осталих правила која препоручују.
Из Брисела смо данас слушали "како је време да размишљамо о обавезној вакцинацији на нивоу целе ЕУ". С обзиром да су неке земље, попут Ирске или Португала, већ вакцинисале већину становништва, треба очекивати да ће доћи до консензуса по овом питању.
Да ли можемо очекивати да и Овај, као "најбољи студент у историји..." буде већи католик од папе, и уз помоћ свог Врховног штаба, пардон Кризног, донесе одлуку да и Србија буде "обавезно вакцинисана"?
Одговори

(01-12-2021, 08:58 PM)Бенито Пише:  Корак по корак, реч по реч... Дођосмо до суштине.
У државама у којима владају демократе у САД-У, готово да је обавезна вакцинација. У онима у којима владају републиканци нису та правила, а неки од републиканаца гувернера у својим државама отворено се супротстављају централној власти из Вашингтона, по питању вакцинације и осталих правила која препоручују.
Из Брисела смо данас слушали "како је време да размишљамо о обавезној вакцинацији на нивоу целе ЕУ". С обзиром да су неке земље, попут Ирске или Португала, већ вакцинисале већину становништва, треба очекивати да ће доћи до консензуса по овом питању.
Да ли можемо очекивати да и Овај, као "најбољи студент у историји..." буде већи католик од папе, и уз помоћ свог Врховног штаба, пардон Кризног, донесе одлуку да и Србија буде "обавезно вакцинисана"?

Пааа....ево Шумадрипац (који је у међувремену постао ђенерал на овом форуму... Кидање ) нам копи-пастује вест са његовог омиљеног сајта РТС, да је вакционисање здравих људи спасло легион, а одмах испод на истој страни то гласило балавог шипца нам јавља да Њемци постављају генерала на место које у Србији заузима ДрКон!

Да ли је Вулин виђен за генерала?!

Што....NOVOSRBU нас ништа не смије изненадити!  Тужан  

(01-12-2021, 10:24 AM)Шумадрипац Пише:  Вакцине против ковида за мање од годину дана спасле 470.000 људи старијих од 60 година
https://www.rts.rs/page/stories/ci/%D0%9...odina.html

Немачка, генерал на челу кризног штаба против короне
Будућа немачка влада формираће кризни штаб за сузбијање пандемије. Он би требало брзо да делује. Оно што је занимљиво јесте да ће на његовом челу бити један генерал Бундесвера.
https://www.rts.rs/page/stories/ci/%D0%9...rona-.html

СПАСИ ГОСПОДИ ЉУДИ ТВОЈА И БЛАГОСЛОВИ ДОСТОЈАНИЈЕ ТВОЈЕ!

А и симпатизерима добардан....шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(01-12-2021, 08:58 PM)Бенито Пише:  Корак по корак, реч по реч... Дођосмо до суштине.

Пре ће бити да је већина институција и фирми то урадила а не да је наложено на нивоу неке од држава.

Што се тиче Овога, чисто сумњам да ће то да ураде јер већ се закувало око 3-4 закона и Рио Тинта.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Могу да разумем да приватне фирме и корпорације саме, односно њихови власници или управни одбори, донесу одлуку да желе да се сви њихови запослени вакцинишу. Али, чак ни то не могу да им нареде, јер то крши сва могућа права радника, а и саме уставе тих земаља. Да не причамо о томе како те фирме не могу да траже вакцинисање од корисника њихових услуга или производа.
А, поготово, да не могу управници или директори појединих државних установа, као неки инокосни орган, доносити одлуку да се њихове колеге вакцинишу.
То не може да уради ни влада те државе. Може само парламент, као највиши орган сваке државе, па чак је и питање да ли они могу, јер је људско право да одлучује о свом телу старије, или веће чак и од права већине у демократским системима.
Али, ја уопште нисам написао да је неко нешто наредио, него је чињеница да су се Португалци и Ирци, као и Исланђани, и други неки, вакцинисали у проценту од преко 85% до 98%, са две вакцине, што се може сматрати готово потпуном вакцинацијом. 
Понављам, пошто Шумадинцу очигледно није јасно шта сам написао:
Урсула фон дер дандара, мандара данас је изјавила:"да је дошао тренутак да размислимо да треба да уведемо обавезну вакцинацију на нивоу целе ЕУ."
А сад ви, даме и господо, коментаришите у светлу њене изјаве.
Да ли је то нормално? Да ли је то изводљиво? Да ли је то законито? 
Да ли Овај сме да се супротстави таквом једном изазову?
Као што им је гувернер Флориде кратко рекао:"Fuck off!"
Одговори

(01-12-2021, 11:28 PM)Шумадрипац Пише:  

Пре ће бити да је већина институција и фирми то урадила а не да је наложено на нивоу неке од држава.

Даклем Шумадрипац се разуме у последња догађања диљем Чемерике одприлике као и zaostoje, који седи у неком селу у Џорџији и шта локални шериф каже то он преноси ође ка'е ''у Америци ово-у Америци оно...''!

Међутим!

У тој истој Џорџији пучина је толико у току да кад су чули на Тевеју да су Руси ономанде ушли у Грузију, маса тијех хипопотама у гаћама и гузатих ''хаусвајфица'' у пењоарима је изашла на улице и гледала у небо ђе су Руси!

Кидање

Зато ваља послушати шта вели ЧОВЕК КОЈИ ЗНА, јер судбина человјечества ваистину зависи од драме која се тренутно одиграва у Чемерикама, а обавезно вакционисање здравих људи је битан део те драме!

Ми дакле, који имамо наше изворе директно са терена, нисмо ни изблиза толико информисани као Вук, који, како сам потврђује, до 5 ујутро прати директно резултате избора тамо и све преноси на србском, који, узгред буди речено, напорни суботар zaostoje слабо разбираје!

Зато дакле, ваља игњорисати УБИЦЕ ФОРУМА јер обојица не знају с'које стране је то шупљо! 

СПАСИ ГОСПОДИ ЉУДИ ТВОЈА И БЛАГОСЛОВИ ДОСТОЈАНИЈЕ ТВОЈЕ!

А и симпатизерима добардан....шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Pitanje je samo trenutka kada ce propusnice za 24 sata u Srbiji. Verujem do Nove godine sigurno.
Obavezna vakcinacija ce prvo u ovim avangardnim drzavama Evrope, onda Australija i Kanada i na kraju u Americi.
Mad aje meni tesko d azamislim da s eto desi u Americi, pa i u Kanadi. Recimo nema ko da radi u Ontariju, stopirali sada obavezniu vakcinaciju lekara u Onrariju jer nece da se vakcinise puno nkjjiha a nema ko da radi ako im daju otkaz. Slicno ima i u Americi.
Pored toga treba i da se sude u Americi oko toga, tek se zahuktava:

https://nultatacka.rs/velika-vest-sudija...oriji-sad/

Ovo za ove sto bez boja ne mogu da zive, to im je sustina umnosti.

Pitanje je samo trenutka kada ce propusnice za 24 sata u Srbiji. Verujem do Nove godine sigurno.

Obavezna vakcinacija ce prvo u ovim avangardnim drzavama Evrope, onda Australija i Kanada i na kraju u Americi.
Mad aje meni tesko d azamislim da s eto desi u Americi, pa i u Kanadi. Recimo nema ko da radi u Ontariju, stopirali sada obavezniu vakcinaciju lekara u Onrariju jer nece da se vakcinise puno nkjjiha a nema ko da radi ako im daju otkaz. Slicno ima i u Americi.
Pored toga treba i da se sude u Americi oko toga, tek se zahuktava:
Одговори

Evo bas sad kazem zeni da je Tito umeo da laze sa stilom, ovo bre sirovine zive, ocigledno i detetu da lazu i mazu, samo sila i debilizam prste na sve strane.
Mene sramota n anjihovom mestu koliko ne umeju da lazu.

Evo bas sad kazem zeni da je Tito umeo da laze sa stilom, ovo bre sirovine zive, ocigledno i detetu da lazu i mazu, samo sila i debilizam prste na sve strane.
Mene sramota n anjihovom mestu koliko ne umeju da lazu.
Одговори

Питање је најактуелније у Аустрији, где је влада то тражила. Парламент је већ одбацио 30 предлога владе, као незаконите.
Пријатељ из Беча каже да трећина Аустријанаца, и нешто више, одбија да се вакцинише. Део вакцинисаних је добио једну или две дозе, а сада одустаје од даље вакцинације, јер су чули да ће тражити трећу, четврту, пету, шесту... Кажу, шта ће им остати од имуног система после свих тих вакцина. Боје се да ће их покосити неки други, заиста опасан вирус, или бактерија. Говоре о сврсисходности: Ако је погођено 0,5 посто становништва, да ли треба тако драстичну меру примењивати на све...
Углавном Аустријанци су огорчени овим и другим мерама - ковид пропуснице за скоро све, за цели дан - мањина протествује гласно, већина негодује за сада.
Одговори

Мени је највише симптоматично што министарство здравља не води статистику о онима који су прелетели ковид 19. То што нема те статистике, омогућава могућност за велике манипулације.
Недавна анализа министарства здравља владе Израела показала је да они који прележали Ковид 19 имају 36 пута јачи имунитет на корону од оних који су три пута вакцинисани. Практично, могућност да се ти људи опет разболе од ковид 19 је минимална.
Ако претпоставимо да је макар милион Срба прележало ковид 19, поставља се логично питање зашто би се вршила општа вакцинација читавог становништва против те болести.
Наравно, и у многим другим земљама у ЕУ је слична ситуација.
Одговори

135 истраживачких студија потврђују природно стечени имунитет на ковид-19: документовано, са линковима и цитирано

https://brownstone.org/articles/79-resea...nd-quoted/
Одговори

Obavezna u Nemackoj od oktobra....

https://www.novosti.rs/c/planeta/svet/10...akcinacija
Одговори

Broj umrli, broj vakcinisanih i broj zarazsenih u Juznoj Koreji: 80% vakcinisano popttuno, umiru ko zecevi. Smile

https://www.google.com/search?q=south+ko...nt=gws-wiz
Одговори

Sad nam rece jedna pacijentkinja da lekari pricaju(dodaje da ne zna koliko je tacno) ako prelezis Koronu zasticen si 17 godina.
Poenat je sto se to prica i odvraca narod od vakcine.
Одговори

(02-12-2021, 12:17 AM)Бенито Пише:  Могу да разумем да приватне фирме и корпорације саме, односно њихови власници или управни одбори, донесу одлуку да желе да се сви њихови запослени вакцинишу. Али, чак ни то не могу да им нареде, јер то крши сва могућа права радника, а и саме уставе тих земаља. Да не причамо о томе како те фирме не могу да траже вакцинисање од корисника њихових услуга или производа.
А, поготово, да не могу управници или директори појединих државних установа, као неки инокосни орган, доносити одлуку да се њихове колеге вакцинишу.
То не може да уради ни влада те државе. Може само парламент, као највиши орган сваке државе, па чак је и питање да ли они могу, јер је људско право да одлучује о свом телу старије, или веће чак и од права већине у демократским системима.
Али, ја уопште нисам написао да је неко нешто наредио, него је чињеница да су се Португалци и Ирци, као и Исланђани, и други неки, вакцинисали у проценту од преко 85% до 98%, са две вакцине, што се може сматрати готово потпуном вакцинацијом. 
Понављам, пошто Шумадинцу очигледно није јасно шта сам написао:
Урсула фон дер дандара, мандара данас је изјавила:"да је дошао тренутак да размислимо да треба да уведемо обавезну вакцинацију на нивоу целе ЕУ."
А сад ви, даме и господо, коментаришите у светлу њене изјаве.
Да ли је то нормално? Да ли је то изводљиво? Да ли је то законито? 
Да ли Овај сме да се супротстави таквом једном изазову?
Као што им је гувернер Флориде кратко рекао:"Fuck off!"

Да ли је законито не знам али знам да је законито да се болестан од туберкулозе стрпа у карантин и да кривично одговара ако то не поштује или не пријави. Уставно право на слободу и на своје тело није апсолутно јер ја могу да се својим телом залетим у дете и да га спљескам и кажем: ја сам само радио са својим телом шта хоћу јер имам ту слободу. Исто тако пун туберкулозе или вариоле могу да идем у биоскоп да кашљем јер имам право да идем у биоскоп и да кашљем и да се не лечим али ако угрожавам друге, као што је случај са туберкулозе и вариоле, онда то право мора да се ограничи због других.

Е сад да ли ће корона да добије тај статус као туберкулоза или вариолa не знам, ни како то законски иде ни како ће наши да се поставе ако то ЕУ уради.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним