Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ВИТЕЗОВИ ЗМАЈА / Др. Бранимир Несторовић и Саша Боројевић

Давно је познато и да је Др. Несторовић окултиста, следбеник идеја антропософије Рудолфа Штајнера. Ево шта вели у једном интервјуу: „Верујем у моћ позитивних мисли, љубави и победе светла над тамом. Како је рекао Рудолф Штајнер, тама не постоји, то је само недостатак светла. Када упалиш светло, тама нестаје. И ово ће проћи, људски карактер је неуништив.“

Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
Одговори

(29-12-2021, 11:36 PM)Шумадинац Пише:  Давно је познато и да је Др. Несторовић окултиста, следбеник идеја антропософије Рудолфа Штајнера. Ево шта вели у једном интервјуу: „Верујем у моћ позитивних мисли, љубави и победе светла над тамом. Како је рекао Рудолф Штајнер, тама не постоји, то је само недостатак светла. Када упалиш светло, тама нестаје. И ово ће проћи, људски карактер је неуништив.“

Uvek ima svetlosti, samo je pitanje koliko. 
Kad tebi sve crno ti to zoves tamom, al sova kaze, kakva bre tama, sve se vidi.

Pozitivne misli ne bi vama u Srbiji skodile, a ne namrsetni ceo zivot, u autobiusu, u parku, kad cekam ulaz u Grcku,k izlaz iz Srbije, ulaz u Srbiju, ....
Veseli samo kad pricaju viceve ili gledaju komediju.

Znas sta su zakljucili? Kazu da u zemljama gde je veliak kkorupciaj narod se manej smeje. I to stvarno ima veze, al kakve....niej mi bas jasno.
Verovatno podsvest te koci da se opsutis jer moras da muckas posto svi muckaju.....i znas da to niej moralno i znas da to niej dobro....

Nestorovic je jedan od vrlo rekih koji cesto nabaci osmeh na lice.
Одговори

Nestorovic: „Izvinite, mi se bavimo naučno-istraživačkim radom, imam pravo da zovem koga hoću, kako god hoću – nije više vreme druga Tita, bar po meni!“ E, problem je što se u glavama mnogih ljudi vraća ideja da mi sada treba da gledamo šta Centralni komitet kaže – bilo domaći bilo Svetska zdravstvena organizacija ili ko god već. Dok sam ja ovde, ova kuća će se truditi da se bori za slobodu mišljenja, govora – naravno, uz puno poštovanje ljudi i kulture dijaloga.
Одговори

Nestorovic: Kao što je rekao Ljubiša Ristić: virus nije jako opasan, ali sve oko virusa je jako opasno
Одговори

IZA BRAVE - Sara Vidak - ep 40 - (TV Happy 08.11.2021)
252,770 views
Nov 8, 2021

INTERVJU: Bojan Terzić - Moje robije i bekstva su filmska, jurili su me helikopterima! (29.10.2021)
156,948 views
Oct 29, 2021
Ovde pogledaj komenatre: Jadan covek....

Goli Zivot: Zoran Robija Milosavljevic (09.06.2017.)
1,401,024 views
Jun 11, 2017

IZAŠAO JE IZ PODZEMLJA SA PRIČAMA OD KOJIH STAJE DAH Nebojša Tubić Žabac u Sceniranju 07.02.2021.
1,078,355 views
Feb 8, 2021

IZA BRAVE - Svetlana i Ana Popadic - ep 24 - (TV Happy 26.06.2021)
168,762 views
Jun 26, 2021

IZA BRAVE - Ivan Stevanovic - ep 9 - (TV Happy 13.03.2021)
254,835 views
Mar 13, 2021

Kristijan Golubović - Sceniranje 11.07.2021. Cela emisija
374,033 views
Premiered Jul 11, 2021

ČOVEK KOJI JE UBIO ARKANA NA SLOBODI: Gavrić dobio nanogicu!
1,300,504 views
Jan 4, 2017

Mafiajski narod.
Al ti to ne smeta, smeta ti Nestorovic. Smile
Nista se ne sekiraj, za takve kao Nestorovic Srbi se dugo ne ldrze. Imaju oni bolje.

Sto ja reko zeni: Za Ameriku smo pametni, za Srbiju nismo, ima mnogo pametnijih.
Одговори

NESTOROVIĆ: DECA SU NA UDARU PEDOFILA, TO JE POSLEDICA ZAPADNJAČKOG SISTEMA
pre 2 сата- Ljudmila Veneditkova
NESTOROVIĆ: DECA SU NA UDARU PEDOFILA, TO JE POSLEDICA ZAPADNJAČKOG SISTEMA

Pulmolog dr Branimir Nestorović je odgovarao na pitanja o svom udruženju “Vitezovi reda zmaja” čiji je osnivač.

Nestorović je pojasnio zašto je osnovao taj pokret i zašto je izabrao zmaja.

„Zmaj ima u srpskoj mitologiji važnu ulogu. Zmaj nije aždaja, koja je zla. Zmaj je jako pozitivno stvorenje. Zmaj čuva selo i od njega se rađaju junaci“, ispričao je on.

Nestorović je u priču o svom udruženju ubacio i smiboliku vlastele, naročito kod Nemanjića.

„Grb Nemanjića je imao zmaja. Imali su i kopču sa zmajem. Imali su zmaja i na prstenu.“

On je takođe istakao da je Red zmaja postojao u srednjem veku.

„Ne znam koliko ljudi znaju, postojao je Red zmaja. Elitni srpski vitezevi. Naš najveći junak, MIloš Obilić, je bio vitez Reda zmaja. Miloš Obilić je imao red vitezova 12 vitezova. Skoro svi sui izginili osim jednog koji je obuičavao despota Stefana Lazarevića. I bili su zaštitnici dece“, kazao je on.

Na pitanje koji su ciljevi modernog Reda zmaja, dr Nestrović ističe da je prevashodni cilj zaštita dece.

„Deca su pod raznoraznim udarima, pedofilskim aferama raznim, i kod nas i u svetu. Opšti atak na decu, vršnjačko nasilje“, kazao je.

Za njega je to posledica zapadnjačkog sistema vrednosti.

„I to je posledica pogrešnog sistema vrednosti. Lakomisleno smo uveli zakone koji su štetni za nas.“

On je rekao da im je cilj da utiču na javnost.

„Želimo da zatalasamo javnost, da vidimo možemo li promeniti nešto“, pojasnio je Nestorović.

On je sa ponosom rekao da već imaju 100. 000 članova.

„Za dve nedelje smo stekli već 100.000 vitezova i vitezica, takođe.“
Одговори

Jel znas intelektualna velicino da znam coveka ciji brat u jednoj evropskoj zemlji, pere pare tako sto mu otac, majka, brat, bratanac...prenose pare u Srbiju(on im plati da odu tamo), onda oni ponesu maksimum para sto mogu da unesu, pa mu preko banke poslaju u tu zemlju. OPRANO.
I otac, majka, brat zive dosta i od njega. jer im da pare. Pazi, ladno...to je normalno...

To ti prvi put cujes, verovatno,. ali ti to ne smeta, ali ti smeta Nestorovic.

I to jer je neki antihrist. Pored vas takvih hristovih mozda i bolje da bude antihrist.

Znas li da je Miskovic davao donacije crkvi za hram Svetog Save, ali ga nikad niej pomenula crkva, jer mora da bude uz vlast,. a vlast je protiv Miskovica, ali daje 10.000 evra po radniku STRANIM firmama.
Sve to tebi ne smeta.

Ne smeat ti sto ona copina od oca Bake praseta njega podrzava. To ti NE SMETA.

Ovo ti isto ne smeta:

SPC odlikovala Milorada Vučelića

https://politicki.rs/komentar/spc-odliko...o-tudjman/
Одговори

Вели да је Вучелићћћћ окићен орденом зато што је 1986 године неђе у неким дневним новинама типа борба,полииитика у три речи похвалио неког попа зато је оооодддлииикооованнн..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(31-12-2021, 07:06 PM)Mekenzi Пише:  Вели да је Вучелићћћћ окићен орденом зато што је 1986 године неђе у неким дневним новинама типа борба,полииитика у три речи похвалио неког попа зато је оооодддлииикооованнн..

Па де знам, нико нема појма што. Ако није то мора да је дао неке паре цркви. Да им дам и ја неке паре да носим ореол на глави кад идем кроз Кнеза.
Одговори

Nisam znao Nestorovic je clan akademije nauka:

https://www.youtube.com/watch?v=tBqsHgR4Mug
Одговори

Несторовић је пре свега режимски човек. Скоро сваки дан је по режимским медијима где глумата неког мудраца. На страну то што припада окултном удружењу "Енергетско-духовна медицина".

Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
Одговори

Niksam bas sioguran da je rezimski covek jer hoce da promeni zakone o pravima dece koje podrzava ova vlast.
Pa i Tesla je tu negde u okultnbom udruzenju jer preko struje lecio i verovao u energiju kao i nestorovic. A i Nestorovic se poziva na njega.

Po tebi izgleda samo ti nisi okultista. Mozda i patrijarh Pavle, a i nisam siguran za Nikolaja Velimirovica.
Одговори

Тренутно један од Витезова Змаја Др. Несторовић гостује на Пинку код оног блесавог Амиџићa са Ивицом Дачићем и др. A пре неки дан је учествовао на реклами на Тв Првa. Прави Витез, нема шта!

Одговори

Onda jedino da razumem da i vlast jeste za to da se promene zakoni o pravima deteta, kad vec toliko forisras povezanost sa vlascu.
A ja nemam nista protiv, ako je vlast za to, podrzavam i vloast za tu stvar.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним