(02-02-2022, 01:54 AM)stefab97 Пише: (25-01-2022, 05:58 PM)Mekenzi Пише: (21-01-2022, 07:38 PM)stefab97 Пише: Познаје ли неко неку добру кафану где се могу чути четничке или родољубиве песме?
Већина мојих пријатеља су опседнути Корчагином, ал га ја избегавам колико могу због непријатног ентеријера (ако нас сместе поред бисте друга Тита, обавезно ми она послужи као чивилук).
Caвет ако мислиш спашавати српску душу и тело, бегај из комуно сатанистиког легла педера, наркомана, комуниста свега оног што је безбожнички званог Београд.
Продај ту станчугу купи неко имање у Србији,обађуј воћке, гаји овце, пиј воду из бунара и завали се поред неке пећи на дрва и одврни до даске Пожутела слика стара....
Кућа је и питању у приградском делу. Машински инжењер сам по струци, ал како је кренуло биће убрзо бежанија на село (имам нешто у Срему, па ћемо видети).
Срећно.
Прати на јутјубу канал nas salas Филип је јако добар момак и пример како треба здраво живети или Мирољуба Петровића јесте напоран али има квалитетне савете за здрав живот на селу и у вези прехране.
У кафане или ти буваре немој залазати. Тамо је гомила дебила поготово где су народњаци и патриотске песме увек избије туча кад се понапијају можеш остати без ока од срче стакла, или да ти разбију главу. На таква места се иде да се ослободи тестостерон и да постанеш инвалид. Ту паметно ништа не можеш да добијеш ни видиш сем батина или да завршиш ургентном или у станици милиције.
Ако имаш жељу да залазиш онда посећуј гусларске вечери. Ту се могу упознати изузетни људи и научити из историје доста тога.
Ако си побожан, бежи на село да спасеш душу и тело или ту ге имаш кућу у приградском насољу
Иди редовно у цркву.
Читај као инжењер квалитетну литературу, обрађуј неку башту, буди више на ваздуху, учи да гуслаш. Ко гусла зло не мисли. Изучавај неку област дубински не површно.Направи породицу. Ђецу добро васпитај.
Ako желиш квалитетну патриотску праву четничку музику то једино уз гусле јер можеш доста тога кроз слушање да научиш, поготово о јунацима, историји, биткама, четништву...
Вукојица Сандић у Београду има врхунске гусларске вечери.
Комерцијална "четничка" "баја мали книнџа" "гоци бенд" и та турбо фолк "патриотска" музика те може одвести у алкохолизам, агресију, дивљаштво.
То није за образован свет,поготово не за инг. машинства.
То ти је да одеш да се напијеш и побијеш.
Тзв :" Ниске страсти".
Такође имаш ође тему Хришћански рок брат Шуми отворио можеш наћи добре рок духовне песме.
У Р'Н'Р има добрих духовно патриотских песама.