(16-11-2024, 01:48 PM)Николај Пише: Је л' се ти то полако претвараш у Просветара?
Пок. Просветар, је на нас оставио велики траг и утисак и многоо тога смо научили и тек сад разумемо шта је овде он писао..
Можемо слободно рећи да је он био један учитељ за нас овде.
Велики човек је био Просветар...
Захвални смо што смо имали част да га упознамо и причамо овде са њиме.
Просветар је био обожени изнутра Србин.
Ово све данас тешка "боранија" у Срба ућод народа..
Много смо "прост" "небразован" "духовно сиромашан" "болес'ан" народ.
Народ на лековима, на седативима, народ који пуши, лоче алкохол, народ коме су психијстрије и интерне болнице крцате. Народ који у дневно гута по 20-30 таблета. Кога су сваког Србина фармацеутска мафија у сарадњи са лекарима ставила на огромне количине седатива. Бромазрпани се гутају к'о бомбонице.
Ми улаазимо у 5-ту деценију ни један једини лек не пијемо. Здрави ко дрен. Наша генерација која ради по тим снс јавним пресузећима увелико пију шаке лекова, а један по један одлазе Св. Петру на исповест углавном од инфаркта који производе вакцине.
Ми нити смо вакцини нити ћемо. Нити ћемо вакцинисати наше три мачке. Вели ветеринар ваљало би вакцинисати мачке. Моје три мачке бре здраве к'о дрен. Потаманиле све мишеве. Пењу се по таванима. Веселе и паметне и тако веселе и паметне ја да их бидем неком не познатом течношћу, још веле то је троооовалллллееееннтнаа...куку и лелее..Јадне животиње а тек људи које до 15 године пркмиш 30-40 обббббаааааввввееезззнииххх вакцинаа.
Чим излетиш из вагине ни не заплачеш већ ти ушприцају вакцину...тууга
Они од фамилије што су нам продали и којима је припала ђедовина из Јошаничке Бање ђе су купили стан у Новом Саду, ено их кукају како дишу на "шкрге" ваздух јако загађен.
Ође у Вршцу ваздух чист, Брег. Три Већа брда, као плућа града...Нема ни грам загађења.
Тако да...
Народ који спрема и кисели по 200-300 кг хране, а кисела храна је главни проузроковач канцера и као слана оштећује бубреге и јетру, о свињоједима, где за Божић на астале турамо цело свињче..А свињче најјпрљавија и најјодвратнија животиња..
Где се на прославама и ресторанима крка мешчина, а после се мешчина залива алкохолом...шта очекивати...
Тако да, ми у неке касне сате када сте ви по седативима спавате а ми будни јер имамо кућне љубимце које хранимо у 4 ујутро ође уђемо и читамо шта је ВЕЛИКИ ПРОСВЕТАР писао, а писао је многоо тога паметнооо .
Просветар је све лепо хирушки јасно, кроз лакрдију и доскочицу све лепо објаснио...
Читајте Просветара овде, гледајте брата Мирољуба Петровића.
Брат Мирољуб све што каже кроз шегу и лакрдију је тачно, поготово о здрљвљу и исхрани,животу ван система...
Чист ваздух, рад у природи, изворска, лековито биље, пчелињи произвоси итд...
Не кока кола, крканлук, ријалити, све то демони разарају...
И избегавајте киселооо, зимницу и та ср*а то је убица здравог организма.