Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Зашто је до данас комунистима остало да затрују Србију
#1

Мислио сам да ову темо напишем у еколошкој теми али је дубља и шира.

Негде већ сада далеке 2001 године живот ме одвео у Шабац. Прво вече ка 19 годишњак када сам стигао у Шабац сачекало ме таква магла, такав затрован фаздух из Зорке да је то неописиво. Људи су носили ове маске на улици у то време када би фабрика Зорка боје, лакови и остала хемија пуштали у ваздух.

1945 године окупацијом Србије комунисти су масовно почели да граде гиганте загађиваче и уништење свог животињског и биљног света у кругу од пар километара.

Због тога Шабац, Панчево, Зрењанин, Смедерево, Нови Сад, Косовска Митровица, Бор, Ужице, Краљево, Ниш су постали најзагађенији градови у Европи. Без филтера, без икакве контроле на еко систем. Тако једна Железара трује и дан данас Смедеревце. О Панчеву као Чернобиљу не треба трошити речи.

90-их за време инфлација и санкција сви ти "гиганти су радили.

Онда је дошло НАТО бомбардовање и НАТО је све те гиганте развалио. Тако да је у ваздуху било ко зна колико тонаа отровних честица. Из разваљених и бомбама погођених танкова ко зна колико је радиокативне и отровне течности исцурело у земљу.

2000 -ихприватизацијом ти гиганти нису радили пуном- паром.

Када је Вучић дошао на власт дао је пун гас као комунисти после 1945. Само овај пут много горе.
Прво дозволио је да се све планинске реке ставе у цеви и направе мхе. Та штета је недокнадива. Уништен је биљни и животињски свет комплетно.
Такође целу тровачку индустрију је дао кинезима.(О томе касније)

Када смо се освестили и дошли к себи схватили смо да је ова бандидска власт дала дозволе преко 20 белосветских рударских компанија да копају. Буквално цела територија Србије је проглашена за копање рудника. Рио Тинто је мала беба за компаније које су добиле дозволу попут компанија из Бразила,Америке итд.

Најгореје пострадао Бор. Шта ради Зи ђин. Хрватска Олуја и Бљесак су мала ђеца какав геноцид и етничко чишћење горе него усташе Анте Павелића спроводе над селима и сељанима у околини Бора.
Чини ми се да 10 села морају бити комплет расељени а сва земља припада кинезима и Зи Ђину. Кинези 3 пута брже копају него РТБ Бор у "срећно време". Такође до 2035 град Бор мора бити комплет расељен.
У Бору сваки 4 грађанин има канцер. У Бору нема здравог човека. Кинези су из Кине довели 5хиљада кинеских  рудара. Људи мој цео тај крај од Бора ка Зајечру ће нестати.Биће огромна радиоактивна јаловишта. Живог бића неће бити.

Угрожено је Хомоље. Тамо је дошла нека Бразилска или Америчка компанија која хоће да тражи злато и да те руде испира цијанидом. Хомоље је због беде и сиромаштва напустило готово цело становништво. Сада ту планирају огроман рудник.

У Јадру, Рађевини,Азбуковачи знате какво зло их затекло. Усташе су мала ђеца какво етничко чишћење врши Рио Тинто. Како малтретира грађане и шта ради са имањима како руши куће.

Да не причамо како је ова бандитска власт отела земљу без динара надокнаде за ауто путеве и проширење моравичког аеродрома.

Чини ми се као да постоји план да се затрује комплет Србија од 1945-те а поготово данас када је ова битанга сву српску земљу распродала ко зна ком белосветском олошу и када тај олош врши етнишко чишћење и геноцид над народом те територије. Где ће срушити преко 30 цркава, гробаља,школа,домова култура, фспортских сеоских терена итд...

Нас су усташе клалидо1945-те а ови од 1945-те до данас.

Уместо да будемо земља бања, органске пољопривреде и здраве хране, ми ћемо бити земља затроване земље, загађене воде и без ваздуха. Људе ћемо раселлити, села срушити довешћемо рударске компаније из целог света да роваре по Србији.

Ако не спасемоод рударских белосветских рударских компанија ово мало парче Србијице лоше нам се пише.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#2

https://www.ebranicevo.com/poruka-sa-sku...-rudnik-ne
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним