Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gori u paklu...

(01-12-2018, 12:38 PM)Сиви Вук Пише:  Е, такви сте ви православци ГОРИ У ПАКЛУ! То вам је та ваша хришћанска љубав.! Треба да се молите за спас његове душе ако сте прави хришћани.

Разумем.Буш је био гад, али није правослано хришћански радовати се што је мртав, али то сте ви љигави одвратни лицемери. Повраћа ми се од вас!

Ма јес'то ти Мујо!

Шућур Алаху....помишљех да се то неки одавле, љубитељ Онкл Адолфа и арлаукања сивијех кучади, премаскир'о!

Зна и он који је, са'ће се јави!

Иначе постављач теме Киз*а није неки Хришћанин, то је Свештеникиа видело пошљедњи пут на Крштењу (ако је и било)!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(01-12-2018, 01:47 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(01-12-2018, 12:38 PM)Сиви Вук Пише:  Е, такви сте ви православци ГОРИ У ПАКЛУ! То вам је та ваша хришћанска љубав.! Треба да се молите за спас његове душе ако сте прави хришћани.

Разумем.Буш је био гад, али није правослано хришћански радовати се што је мртав, али то сте ви љигави одвратни лицемери. Повраћа ми се од вас!

Ма јес'то ти Мујо!

Шућур Алаху....помишљех да се то неки одавле, љубитељ Онкл Адолфа и арлаукања сивијех кучади, премаскир'о!

Зна и он који је, са'ће се јави!

Иначе постављач теме Киз*а није неки Хришћанин, то је Свештеникиа видело пошљедњи пут на Крштењу (ако је и било)!

А ти си ми баш Србин. На ком то језику пишеш?
Одговори

(01-12-2018, 12:32 PM)Ултрадесничар Пише:  Бивши председник САД Џорџ Буш Старији умро јуче у 94.години.

https://www.slobodnaevropa.org/a/29631706.html

[img][Слика: princ-Carls-Taci.jpg][/img]
На сахрани Буша Старијег - принц Чарлс и Хашим Тачи
Одговори

.
УМРО ПЕДИ ЕШДАУН....ЖАО МЕ ПЕДИЈА СТВАРНО....ПОГОДИЛО МЕ КАД ЧУ ДА ЈЕ ЛИПС'О!

[Слика: old-man-crying.gif]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним