17-10-2018, 04:13 PM
(17-10-2018, 03:08 PM)Прст_у_ока_латиници Пише: Британац ако не можеш да се уздржиш од слања безброј линкова бар избегавај Вучићеве ( "Информер", "Србија Данас", "Српски телграф", "Курир", "Ало", "ТВ Пинк"...). Please.
Са ник имена као ултрадесничар, није ни случајно да било које вести што нису по твојом укусом, ти неодговара.........што у суштини само доказе и потрвђује свој КОМНУСТИЧКИ ауторефлекс, што сам ниси ни свестан да га имаш!
Требаш сватити оно што осећаш да вам не одговора немораш да читаш, али намећујеш своју вољу на другима је ПРИМИТИВИЗАМ, НЕОБРАЗОВАЊЕ и мало НАСИЛНО. Што није толико Православно, чак тотално супротно!
Па није ни чудно зашто најобразованијих напуштају државу, а то само убрзава ваш пропаст!
Мислим да сам довољно образовам да сватим ко је ко у Српским медијама..........чак си могао да додаш још неколико у тај твој лист, ко се рачунају као националне, али по имање нису!
Али ви буквално немате новинарство......она абсолутно непостојих!
Па да не заборавимо те извора вести ко су толико лењи да било што напишу, па само ставе вести из друге изворе!
Али тема је хроника двена дешавање, а монопол на томе држу баш твз СРПСКЕ СТРАНЕ МЕДИЈЕ.
За мене те вести служе као један одличан успомен, што ви као грађани сте дозволили да својих људи пишу и стампају, и сервирају грађани. Она је двевна слика ВАША ПРОПАСТ! И ви као особе ће пропадати све док оних то пишу.
Тако ова тема и те линкове, стоје као један индиректан опомена свој пропаст!
Је ли што ти стално пишеш ви , ваши...ти ниси Србин ?