Поруке: 8,881
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
Kaд Цар позове, нема кмее, кмее Само тетки да однесме лек, нис, енергенти, гас... шу кур*ц
Кад Цар позове: Ало, Киме, јел може??
Ким , ко из топа: Може! Само реци колико!
Одликовани храбри Севернокорејски војници у одбрани Царске Велике Беле Русије у славној бици за ослобађање Курска!
Једног дана (кад наши дођу на влас') ми ћемо све пале српске добровољце у одбрани Велике Царске Русије од четничког комаданта Братислава Живковића па надаље одликовати постухумно најјвећим ордењима и датим титулу хероја!
А кад Цар позове: Јел, може??
Наш одговор: Зови, Само Зови, сви ће соколови! Oj, Русијо Мати!
Српски пали добровољци у Великој Царској Русији у Србији се третирају као терористи!
То ми мењамо!
Амин, Боже дај!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
378
Цар: Ало Кадиров, јел може??
Кадиров: Реци само, колико и кад!
Ахмат сила !!
И наш будушчи Војвода за Санџак за обожење муслимана изнутра и наш Ђенерал Војвода који ће предводити ослобођење Косова и Метохије Херој Рамзан Кадиров!
Жив био!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 14-12-2025, 12:03 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 14,499
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
А откад си то уз Русе и Цара Путина?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
378
(14-12-2025, 01:17 PM)Шумадинац Пише: А откад си то уз Русе и Цара Путина?
Види синовац, таква питања се не постављају.
Мани ме тих анархо фора, ријалити шоу, жуте штампе и радикалско-жутог менталитета од чега се прави спрдња и шега у "демоНкратији.
Ми нисмо за то препуцавање у "демоНкратији"
Ми смо за озбиљну националну, белу, хришћанску државу у саставу Велике Царске Руске Федерације на челу са руским мјастобљуститељом! Док ми не извикамо Србина, јер Србина нашег калибра и каквог тражимо нема!
Када Цар позове: Ало Краљево, ујутру све што је мушко пунолетно на полигон касарне Рибнице, Ахмат сила постројава, нема кмее студенти, опозиција, ћаци, ћациленд, пленуми ку*ци пал*и...
Него Збогом први нерођени сине, збогом ружо рузмарине!
ПРОСВЕТАР.