Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Срђан ЖУНИЋ последњи герилац поробљене Србије

Срђан Жунић!
Србин! Патриота! 
Човек који је пријавио и доказао УЧК терористу.

Ухапшен!
Прогоњен!
Одузимају му дете!
Стан!
Одредили му притвор 30 дана!

Док се ови политичари баве трицанама и кучинама, геј парадом, Косовом, и осталим глупостима дотле честити Срби у казаматима...

Већ више од 25 година није ухапшен нити убијен иједан албанац. Ни ЈЕДАН!

Док озна редовно прогони и ликвидира Србе.

Милија Ћућа (Коме се гроб ни сан данас не зна)

Срђан Жунић

Владимир Цвијан

Оливер Ивановић

Проф.др. Андреј Фајгељ

Бојан Савић

Ђорђе Вишекруна. 

И многи остали..

Ово ме подсећа на 70-те године ХХ века када је озна јурила, хапсила и убијала искључиво Србе.

Занимљиво са нити једна парламентарна странка није осудила хапшење Срђана Жунића!!?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Тек је на овом случају почела да Те подсећа ова власт на удбу???
Врати поруке из периода када су дошли на власт и види да ли сам тада упозоравао да на власт у Србији долази онај последњи башибозук, доушници удбе, тастери и највећи увлакачи и достављачи и доушници удбе.
Тада нико није веровао. Ево Вам сада па гледајте...
Одговори

(16-08-2022, 09:16 PM)Бенито Пише:  Тек је на овом случају почела да Те подсећа ова власт на удбу???
Врати поруке из периода када су дошли на власт и види да ли сам тада упозоравао да на власт у Србији долази онај последњи башибозук, доушници удбе, тастери и највећи увлакачи и достављачи и доушници удбе.
Тада нико није веровао. Ево Вам сада па гледајте...

Оно што добијам инфо, а инфо су озбиљни сви ови у скупштини "лажна опозиција" су удбини и"лажни".

Највећи удбаш је Бошко. Нећу даље са откривам шта и како тај лик је великааа огромнаа превара. Класичан манипулатор сарадник удбе. Шта ради није за јавност. Како руши свако патриотску здраву причу није за јавност.

Занимљиво да је Бошко једини "опозиционар" кога нису никада не хапсили него нису привели ни на саслушање..

Такође и гомила ван парламента који глуме патриоте раде за власт Дамнјан Кнежевић и други...

Срђан Жунић иде сам срцем и то ће га коштати или дуге робије или смрти као Милију Ћућу или Вишекруну који морао убјежати у Холандију.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-08-2022, 08:15 PM)Mekenzi Пише:  Срђан Жунић!
Србин! Патриота! 

Ухапшен!
Прогоњен!
Одузимају му дете!
Стан!

Док се ови политичари баве трицанама и кучинама, геј парадом, Косовом, и осталим глупостима дотле честити Срби у казаматима...

Срђан Жунић

Владимир Цвијан

Оливер Ивановић

Проф.др. Андреј Фајгељ

Бојан Савић

Ђорђе Вишекруна. 

И многи остали..

Ово ме подсећа на 70-те године ХХ века када је озна јурила, хапсила и убијала искључиво Србе.

Занимљиво са нити једна парламентарна странка није осудила хапшење Срђана Жунића!!?

Чуди ме Кизо да се ниси сетио покојног Милорада из Црвенке који је страдао на правди Бога.

Иначе, ово што пише Бенито јасно је као дан. ОЗНА - удба, име је небитно, ради непрекидно од 1944 - те до данашњих дана.
Одговори

(16-08-2022, 10:22 PM)Јеремија Пише:  
(16-08-2022, 08:15 PM)Mekenzi Пише:  Срђан Жунић!
Србин! Патриота! 

Ухапшен!
Прогоњен!
Одузимају му дете!
Стан!

Срђан Жунић

Владимир Цвијан

Оливер Ивановић

Проф.др. Андреј Фајгељ

Бојан Савић

Ђорђе Вишекруна. 

И многи остали..

Чуди ме Кизо да се ниси сетио покојног Милорада из Црвенке који је страдао на правди Бога.

Иначе, ово што пише Бенито јасно је као дан. ОЗНА - удба, име је небитно, ради непрекидно од 1944 - те до данашњих дана.

Cлажем се.
Има их још пуно..

Један од њих је Патријарх Иринеј ког су брзо завршили.
Ту је и Митрополит Амфилохије, Атанасије...

Писао сам о томе да је једна невидљива рука очистила цркву од "тврде" струје.

Сад имаш Патријарха који обилази тренинг баскет Репрезентације у Пиониру...итд..

Хтео сам нову тему отворити али овде ћу написати.

Од 1945-те до дана дана данашњег озна је искључиво јурила халсила, прогонила и ликвидирала Србе!

За време Тадића и данас није ликвидиран нити један једини Албанац, усташа, балија а зна се шта они раде.

Да имамо службу као нормалне државе Тачи, Харадинај, Курти, Чеку би били ликвидирани од стране службе.

На пример често се сетим а и био сам пријатељ на друштвеним мрежама са честитим Милијом Ћућом. Србином. Патриотом, кога је пред сам пад Тадићевог режима "појео" мрак ни дан данас се том Србину не зна гроб.

Док на пример удба не јури Бошка који глумата, у скупом оделу Србина, Патриоту, Како ће он вратити Косово, забранити педере, јовањица, крушик...

Бошко је увек био близак удби. Бошко је правио коалицију са удба опозицијом. 

Бошко никада нније подржао нити једног Србина који нема контакт са удбом. Због сарадње и кокетирања са удбом су многи напустили ДВЕРИ. Бошков заокрет почиње оног тренутка када одлази у ЦИА седиште код Јасмине. Од тада су Бошку прихватљиви само људи који су већ били на власти или кокетиеају са власти. Бошко од тог момента улази у коалицију са Демократском странком и њеним дериватима потписујући коалициони споразум "Савез за Србију".
Сви знамо да је Демократска странка и њени деривати Ђилас, Јеремић и остали зштићени у Србији ко бели медведи.

Режим не сме саса да хапси представнике опозиције јер су им дали легалитет и легимитет. 

Које дао легалитет и легитимитет овој власти он је дао и сагласност служви да неће насилно рушити овај режим.

Занимљиво је то да од опозиције која је дала легалитет и легигимитет овом режиму никада нико са улици није подржао оне људе који су истински борци пеотив режима међу живима су још једино Жунић који је угрожен озбиљно и Вишекруна који је морао побећу из земље ко Чича Јеремија 70-неке. 

Е, сад... Да неби на улици створили критичну масу удба узима под своје одређене људе. То су пре свих Дамнјан Кнежевић и Павле Бихали, Антоније ..

Дамнјан Кнежевић и народне патроле би увелико по закону Србије били на робијама. Људи легално и легитимно хапсе мигранте на улицама. Само замисли Жунића да хапси неког. 

Такође ко се сећа оног великог митинга " Народних патрола" када се окупила велика маса људи и када смо се приближавали оном кордону полиције која је ставила ограду и када су ка полицији полетеке каменице и бакље како су Дамнјан и Павле поскакли и викли "станите" станите" "прекини"... Имаш на јутјубу..

Све у свему ако ниси у " дилу" са удбом у билој којој опцији да ли у вертикалној или хоризонталној лоше ти се пише...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-08-2022, 05:10 AM)Mekenzi Пише:  ...
Дамнјан Кнежевић и народне патроле би увелико по закону Србије били на робијама. Људи легално и легитимно хапсе мигранте на улицама. Само замисли Жунића да хапси неког. 

Такође ко се сећа оног великог митинга " Народних патрола" када се окупила велика маса људи и када смо се приближавали оном кордону полиције која је ставила ограду и када су ка полицији полетеке каменице и бакље како су Дамнјан и Павле поскакли и викли "станите" станите" "прекини"... Имаш на јутјубу..
...

Да ли мислиш да си у праву када на основу ових показатеља процењујеш које на удбаш. Постоји грађанско хапшење које се спроводи по правилима (по закону) и гледао сам пар снимака о којим говориш где је све спроведено по закону.

Осим ако ти мислиш да мигранти могу да вршљају по Србији како хоће, да противзаконито запоседају зграде и бораве у њима непријављени (може ли неки Србин то тако да ради..па не може ухапсила би га полиција).

И ово што наводиш да су спречавали бацање камења на полицију. Зашто би неко из масе бацао камење на полицију док полиција није прешла неке мере? Да ли мислиш да је то безразложни напад на службена лица и кривично дело и да су тиме спречили да неко буде ухапшен (и могуће, малтретиран).

ПС

То су вероватно вас тако учили да рушите државу и изазивате нереде...и када треба и када не треба.
Одговори

(17-08-2022, 02:58 PM)Авакс Пише:  

...

Да ли мислиш да си у праву када на основу ових показатеља процењујеш које на удбаш. Постоји грађанско хапшење које се спроводи по правилима (по закону) и гледао сам пар снимака о којим говориш где је све спроведено по закону.

Осим ако ти мислиш да мигранти могу да вршљају по Србији како хоће, да противзаконито запоседају зграде и бораве у њима непријављени (може ли неки Србин то тако да ради..па не може ухапсила би га полиција).

И ово што наводиш да су спречавали бацање камења на полицију. Зашто би неко из масе бацао камење на полицију док полиција није прешла неке мере? Да ли мислиш да је то безразложни напад на службена лица и кривично дело и да су тиме спречили да неко буде ухапшен (и могуће, малтретиран).

ПС

То су вероватно вас тако учили да рушите државу и изазивате нереде...и када треба и када не тре
Погледај видео

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-08-2022, 03:17 PM)Mekenzi Пише:  

...

ПС

То су вероватно вас тако учили да рушите државу и изазивате нереде...и када треба и када не тре
Погледај видео

Гледам ја снимак и човек износи своје мишљење. Дај снимак тога о чему причаш а не препричавање.

Моја примедба се односила на твоје произвољности и написао сам зашто. Невоља је када необразован човек шири "истину" (кажем необразован јер може прочитати на интернету, а није прочитао...значи, не зна и нема навику да прочита). И после та „истина“ кружи као неопозива и говори се о нечем противзаконитом, што није тачно.

О томе је реч јер износиш неистину на основу недостатка опште културе.
Одговори

(18-08-2022, 03:10 PM)Авакс Пише:  
(17-08-2022, 03:17 PM)Mekenzi Пише:  

...

ПС

Погледај видео

Гледам ја снимак и човек износи своје мишљење. Дај снимак тога о чему причаш а не препричавање.

Моја примедба се односила на твоје произвољности и написао сам зашто. Невоља је када необразован човек шири "истину" (кажем необразован јер може прочитати на интернету, а није прочитао...значи, не зна и нема навику да прочита). И после та „истина“ кружи као неопозива и говори се о нечем противзаконитом, што није тачно.

О томе је реч јер износиш неистину на основу недостатка опште културе.

Имаш на јутјубу колико хоћеш снимака..

Запитај се Зашто Кнежевић и Бихали не да нису ухапшени него против њих нема кривичних пријава.

Да ја и ти упадамо у парламент, пребијамо мигранте и хапсимо их... Увелико би били на робији...

Кнежевић нема нити једну једину прекршајну пријаву.

Запитај се зашто?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

И очекивано, јер је комуњара и СНС играч.  Скојевац

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Жунић објаснио целу суштину...

Видео који треба погледати

ПРОСВЕТАР.
Одговори

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(29-08-2022, 06:38 PM)Mekenzi Пише:  

Стари удбаш и жутаћ

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

За Мјастобљуститетља!

ОДМАХ

САДА

ТУ!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним