Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Зоран Буљугић

Јуче сам случајно, пешице пролазио поред улаза у 12 београдску гимназију, у улици Војводе Степе Степановића. Испред улаза у двориште стајао је Зоран Буљугић, наставник Српског језика и књижевности, који је у спору око радних права са дотичном гимназијом већ неколико година.
Држао је натпис у рукама на коме је стајало, парафразирам "Родитељи немојте ни случајно да упишете вашу децу у ово СМЕЋЕ ОД ШКОЛЕ."
Буљугића нисам видео баш дуго и нисам знао да тај спор и даље егзистира. После краћег разговора са њим, схватио сам да је неспоразум ескалирао у различитим правцима.
Жао ми је човека. Очигледно се ради о интелектуално моћној особи и правом родољубу. Физички је драстично оронуо и пропао и није ми било јасно како уопште издржава да стоји на оном Сунцу на једном месту толико дуго.
У сваком случају, ово је велика брука Министарства просвете и министра лично, јер проблем око Буљугића и 12 гимназије траје за време читавог мандата министра Ружића, а он још није успео да реши овај случај.
Одговори

(08-09-2022, 11:56 AM)Бенито Пише:  Јуче сам случајно, пешице пролазио поред улаза у 12 београдску гимназију, у улици Војводе Степе Степановића. Испред улаза у двориште стајао је Зоран Буљугић, наставник Српског језика и књижевности, који је у спору око радних права са дотичном гимназијом већ неколико година.
Држао је натпис у рукама на коме је стајало, парафразирам "Родитељи немојте ни случајно да упишете вашу децу у ово СМЕЋЕ ОД ШКОЛЕ."
Буљугића нисам видео баш дуго и нисам знао да тај спор и даље егзистира. После краћег разговора са њим, схватио сам да је неспоразум ескалирао у различитим правцима.
Жао ми је човека. Очигледно се ради о интелектуално моћној особи и правом родољубу. Физички је драстично оронуо и пропао и није ми било јасно како уопште издржава да стоји на оном Сунцу на једном месту толико дуго.
У сваком случају, ово је велика брука Министарства просвете и министра лично, јер проблем око Буљугића и 12 гимназије траје за време читавог мандата министра Ружића, а он још није успео да реши овај случај.

Љотићевац је. Али не спорим да је вероватно у праву у случају са школом.
Одговори

Баш сам се пре неки дан запитао где је тај човек и шта ради. Гледао сам раније неке емисије на јутјубу где је гостовао.
Мени се чини да је он професор руског језика, ако мислимо на истог човека, само да не дође до неког неспоразума.
Баш је добро што си га видео и што је жив. Јер, није живот што и поље прећи...

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Одговори

(09-09-2022, 09:33 AM)Vlad Alekš Пише:  Баш сам се пре неки дан запитао где је тај човек и шта ради. Гледао сам раније неке емисије на јутјубу где је гостовао.
Мени се чини да је он професор руског језика, ако мислимо на истог човека, само да не дође до неког неспоразума.

Тако је. Руски језик је у питању, моја омашка. Хвала на исправци.
Одговори

(09-09-2022, 01:21 PM)Бенито Пише:  
(09-09-2022, 09:33 AM)Vlad Alekš Пише:  Баш сам се пре неки дан запитао где је тај човек и шта ради. Гледао сам раније неке емисије на јутјубу где је гостовао.

Тако је. Руски језик је у питању, моја омашка. Хвала на исправци.

Ма нема на чему. Кад год ти нешто није јасно или ниси сигуран, ти изволи па питај. Smile

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Стараћу се!!!
Одговори

Људи, зна ли неко шта се десило са овим човеком?
Одговори

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним