Поруке: 9,119
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Преко две године 24 часа смо били затрпани разним информацијама о корона вирусу. Били смо затварани. Присилно вакцинисаи...итд..
Мене занима који је по вама највећи блам гаф, изјава која је обележила период короне... Шта је то по Вама што се косило са здравим разумом и људском свешћу...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 5,822
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,520
Афера током корона кризе:
Хируршке (медицинске) маске - цена им се кретала око 100 динара током ванредног стања 2020. године.
Данас коштају 5-10 динара.
Углед:
373
По мени она затварања од петка у 17ч до недеље у 6 ујутро...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Има их много али ја ћу поменути ону са пензионерима...
Замисли какав монстроум мора да будеш и смислиш као заштиту најстаријих и препоручиш да иду у трговину од 04 - 08, јер побогу, тако се штите од заразе.
Углед:
373
(11-09-2022, 11:26 PM)Јеремија Пише: Има их много али ја ћу поменути ону са пензионерима...
Замисли какав монстроум мора да будеш и смислиш као заштиту најстаријих и препоручиш да иду у трговину од 04 - 08, јер побогу, тако се штите од заразе.
Да није било Путина да је покренуо рат у Украјини, Шумадрипчеви идоли би нас и данас држали затворене...
Удари Цар и разби корону лаж...
Мени је још горе било кад су говорили да шприцање штити...
Неке државе су присилно шприцале и до 90% популације,
Сад имају повећану изненадну смртност за 30% и за 40% повећану смртност од тромбозе...
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Још један гаф:
Када су стизали "отрови" тзв. Вакцине па су се Срби делили и по томе патриоте и десничари се боцкали кинезима и руском а евро фанатици, зелени либерали фајзром и модерном....
Који је то циркус био..
ПРОСВЕТАР.