Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ССП Кина

После мукотрпних преговора са ЕУ (АУ) о слободној трговини са "нашим западним партнерима", који су примењени одмах после 2000. године, али само за увоз у Србију, а знатно доцније, скоро две деценије, и за извоз из Србије, дочекасмо нови ССП.
Овог пута са Кином.
ЕУ (АУ) која се налази у великој кризи због рата у Украјини, САД, чак и Русија и остале земље у БРИКС-у, поготово Индија, бране се како знају и умеју од кинеске јефтиније робе, али зато је ту несаломива Србија. 
Желим срећно доба које следи....
Рекао сам када је Овај дошао на власт да је стара изрека - Само је памет ограничена.
И то је све очигледније....
Одговори

(08-05-2024, 04:36 PM)Бенито Пише:  После мукотрпних преговора са ЕУ (АУ) о слободној трговини са "нашим западним партнерима", који су примењени одмах после 2000. године, али само за увоз у Србију, а знатно доцније, скоро две деценије, и за извоз из Србије, дочекасмо нови ССП.
Овог пута са Кином.
ЕУ (АУ) која се налази у великој кризи због рата у Украјини, САД, чак и Русија и остале земље у БРИКС-у, поготово Индија, бране се како знају и умеју од кинеске јефтиније робе, али зато је ту несаломива Србија. 
Желим срећно доба које следи....
Рекао сам када је Овај дошао на власт да је стара изрека - Само је памет ограничена.
И то је све очигледније....

Гледао сам пре, колико само кредита има Србија према Кини.Ово се зове неоколонијализам.
Одговори

Кинези добра никоме неће донети. Не чуди огромна фасцинација Кином међу Новосрбима, с обзиром да у Србији, о Кини и Кинезима нешто више зна можда тек двоцифрен број људи.
Одговори

(22-05-2024, 10:21 PM)Ђорђе Пише:  Кинези добра никоме неће донети.

CIA likes this.
Одговори

Шта то воли Циа? То што су Чајнези неоколонијалисти венецијанског типа? Верујем да им ту карактеристику помно проучавају и да им се диве.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним