Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Најбогатији Србин на свету

У нашој дугој и славној историји, готово увек се знало ко је у датом историјском моменту најбогатији Србин.
Од када су комунисти силом увели републиканско државно уређење, о најбогатијем Србину се увек говорило као о неком Србину у далекој Америци или Аустралији. Комунисти, који су живели и владали у Југославији, морали су у јавности остати скромни људи који раде за плату. 
Први пут је та фама стидљиво почела да се начиње почетком ратова у бившој Југославији. Тада су неки, одавно покојни људи, имали храбрости да упере прстом на генерале ЈНА и оптуже их за трговину оружјем и за приватне рачуне у Швајцарској. Временом, доста споро, почела се пробијати и прича о шефовима ДБ и око трговине дрогом, убиствима због непоштовања договора и слично....
Данас знамо, ко иоле нешто зна, да најбогатији Србин на свету живи у Београду (на непознатој локацији).
Али, ако изузмемо Овај, питање гласи:
Где живи најбогатији Србин на свету данас?
Одговори

(17-11-2022, 07:50 PM)Бенито Пише:  У нашој дугој и славној историји, готово увек се знало ко је у датом историјском моменту најбогатији Србин.
Од када су комунисти силом увели републиканско државно уређење, о најбогатијем Србину се увек говорило као о неком Србину у далекој Америци или Аустралији. Комунисти, који су живели и владали у Југославији, морали су у јавности остати скромни људи који раде за плату. 
Први пут је та фама стидљиво почела да се начиње почетком ратова у бившој Југославији. Тада су неки, одавно покојни људи, имали храбрости да упере прстом на генерале ЈНА и оптуже их за трговину оружјем и за приватне рачуне у Швајцарској. Временом, доста споро, почела се пробијати и прича о шефовима ДБ и око трговине дрогом, убиствима због непоштовања договора и слично....
Данас знамо, ко иоле нешто зна, да најбогатији Србин на свету живи у Београду (на непознатој локацији).

Где другде него у Београду.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Милан Панић.
Одговори

Умро је Милан Панић.
А и није он.
Нисам питао ко је, него где живи.
Одговори

Е онда не знам.
Одговори

(17-11-2022, 08:04 PM)Бенито Пише:  Умро је Милан Панић.
А и није он.

Београд

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-11-2022, 09:07 PM)Mekenzi Пише:  
(17-11-2022, 08:04 PM)Бенито Пише:  Умро је Милан Панић.
А и није он.

Београд

Па, по свој логици је Београд, али сам написао да се не рачуна Овај... А нису ни Овај брат, Овај кум, а ни Роминг...
Према томе, није Београд.
Одговори

(17-11-2022, 07:50 PM)Бенито Пише:  У нашој дугој и славној историји, готово увек се знало ко је у датом историјском моменту најбогатији Србин.

Живи у Будимпешти.
Сазнаћете можда, једног лепог дана, његово име и чиме се бави.
Одговори

Што се тиче Милана Панића, пустили су вест да је преминуо, па је после демантовано

https://www.b92.net/info/vesti/index.php...id=1754602
Одговори

(17-11-2022, 10:27 PM)Бенито Пише:  

Живи у Будимпешти.
Сазнаћете можда, једног лепог дана, његово име и чиме се бави.

Бенито, да већ годинама не читам твоје коментаре, ја бих те нешто пито. Да ли знаш шта бих те пито, Бенито? Питао бих те "који си разред?". Али нећу, јер, као што већ нагласих, годинама читам твоје коментаре.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Платни разред нисам ниједан, јер ме нико не плаћа.
А у образовном смислу, боље да се неко други запита који је разред.
У српској историји увек се знало ко је најбогатији Србин и од чега се обогатио. 
Овом темом сам хтео да вам свима покажем да данас не знамо ко је најбогатији Србин и од ког посла је зарадио новац.
А то што нисам хтео то и да напишем сведочи да то не мора да се сазна на овом форуму. Ионако га тајно читају многи који то воле да злоупотребе.
А форумаши ће, ваљда, схватити. Неважно је који су разред завршили. Битно је да ли имају нешто у глави и да ли могу да схвате разлог зашто сам покренуо ову тему.
Одговори

(18-11-2022, 12:49 PM)Бенито Пише:  Платни разред нисам ниједан, јер ме нико не плаћа.
А у образовном смислу, боље да се неко други запита који је разред.
У српској историји увек се знало ко је најбогатији Србин и од чега се обогатио. 
Овом темом сам хтео да вам свима покажем да данас не знамо ко је најбогатији Србин и од ког посла је зарадио новац.
А то што нисам хтео то и да напишем сведочи да то не мора да се сазна на овом форуму. Ионако га тајно читају многи који то воле да злоупотребе.
А форумаши ће, ваљда, схватити. Неважно је који су разред завршили. Битно је да ли имају нешто у глави и да ли могу да схвате разлог зашто сам покренуо ову тему.

Ко је тај други који би требало да се запита који је разред?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Као и увек, онај ко се осети прозваним.
Одговори

Је ли то вишегенерацијско стицано богатство или новијег порекла? Заиста ми Будимпешта не би никад пала на памет.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним