Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Кизина Коноба- кутак за политички тренутак
#1

ДОРЧОЛ ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ!

ВРАЧАР НЕ СМЕ ПАСТИ!

СТАРИ ГРАД-НЕМА ПРЕДАЈЕ!

ОЈ ЗВЕЗДАРО, ЗВЕЗДАРО, ЗЕМЉО МОЈА ВОЉЕНА!сећања давних једини 
  
Пролазе векови, сећања  давних једини лекови,
Куд год да кренем теби се враћам поново,
Ко да ми отме из моје душе КРУГ ДВОЈКЕ!

Када сте задњи пут чули било ког политичара да је отишао са Врачара и круга двојке међ народ...

Не може бајо мој!Како да се напусти врачарски и староградски макијато, еспресо, са цеџењним лимуном или витаминским миксом или воћни чај. 
К'о да прља салонске ципеле оно тебра треба у неки Мајданпек да идем. Брате знаш где је Мајданпек и Бор?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#2

ЈУБИЛЕЈ!

Народно Позориште "Стерија" у Вршцу је јуче обежило 78 година постојања. То је велики Јубилеј за тако малу Варош као што је Вршац и тако "велику" културни институцију од националног значаја. 

Зграда Позоришта у Вршцу као и само Позориште проглашено је од стране Републике Србије за споменик културе и објекат од културног значаја.

Кроз вршачко Позориште Стерија одиграно је више хиљада домаћих, међународних, гостујућих представа и позоришних асамбла...

И све би било лепо и "бајно" да за Јубилеј није игран Дон Жуан. Дон Жуан на слави рођендана Стеријног Позоришта!
Кукууу и леле!

Човек који је основао САНУ, Народно позориште у Београду. Отац српске комедије и драме. Човек чија су се дела играју широм света..А Дела на свим позоришним "даскама" Родољупци, Покондирена тиква, Тврдица, Лажа и Паралажа, Даворје, који засмејавају публику да доживи у рођеној кући на дан од оснивања свог позоришта да му играју Дон Жуана.

Извини Стерија.

Поштујмо и баштинимо своје културне вредности.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#3

ПУЦЊИ КОСТЕ КЕЦМАНОВИЋА- У КОГА ЈЕ ПУЦАО КОСТА КЕЦМАНОВИЋ

Званична верзија гласи:


Цитат:Вишеструко убиство у Основној школи „Владислав Рибникар” догодило се 3. маја 2023. године када је ученик те школе Кoста Кецмановић пуцао на ученике и запослене у Основној школи „Владислав Рибникар” у београдској општини Врачар. Убио је десет (девет ученика и радника обезбеђења) и ранио шест особа (пет ученика и наставницу). Полиција је убрзо потом ухапсила починиоца за кога се касније сазнало да је тринаестогодишњи ученик седмог разреда те школе, означен иницијалима као К. К. Према важећем Кривичном закону Републике Србије, К. К. не може кривично одговарати јер нема навршених четрнаест година. Починилац је био наоружан са два пиштоља, која су била у легалном власништву његовог оца, као и четири Молотовљева коктела које је сам направио.


Пуцњава је почела око 8.36 сати по локалном времену 3. маја 2023. године. Како је саопштило Министарство унутрашњих послова Србије, након што је ушао у Основну школу „Владислав Рибникар”, ученик седмог разреда те школе Коста Кецмановић (рођ. 2009) одмах је из торбе извадио пиштољ и пуцао у чувара, а потом на дежурне ученице. У ходнику је потом променио оквир и упутио се у учионицу где се држао час историје. Када је ушао у учионицу, починилац је прво пуцао у наставницу, а затим на друге ученике. Коста Кецмановић је онда изашао из учионице и отишао до школског дворишта где је извадио оквир из оружја и позвао полицију у 8.42 часа. Након доласка полицајци су га ухапсили.

Коста Кецмановић је био наоружан с два пиштоља — једним калибра девет милиметара, с три оквира, као и једним малокалибарским пиштољем. Такође је поседовао четири молотовљева коктела, која није искористио.


Коста Кецмановић, дете родитеља доктора специјалисте медицине и мајке универзитетског професора. Ушао је у историју као најмлађи масовни убица у Европи а и у самом је врху у свету.

Коста Кецмановић је рођен 2009 године. У строгом центру Београда из елитне београдске буржујске породице из круга двоје.

Коста Кецмановић је рођен у мирнодопским условима. 2009 година није далеко од данашњости.

Коста Кецмановић је своје недовршено детињство фактички одрастао и целу своју деценију је одрастао уз Ову власт. Од када га је мајка донела на свет је одрастао уз ову власт.

Шта је мали Коста могао да види у Србији у свом детињству. Ријалити, Бака Прасе, бахаћење, скупу гардеробу, јурење оцена каријере, доказивање родитељима, друштву, доказивање статутсних симбола + га отац водио на аир крафт и на паинт бол.


Као таква личност које га је друштво са простаклуком и агресијом као и притисак родитеља који није могао да исконтролише, малени Коста је узео пиштољ и упуцао своје другаре и чувара са којим је 13 година одрастао, дружио ишао на рођендане итсл.Пуцњи Косте Кецмановића нису били само физички хици у децу и чувара, пуцњи Косте Кецмановића су били пуцњи у труо, нефункционалан комунистички, скоројевћки систем где се једино гледало и једино огледало било колико материјално вредиш. Костам није побио другаре, "побио је" и "тешко ранио" цео систем државе.

Од 2009 године, тачније од овог "прворођеног" када су уведене приватне клинике доктори су постали као мафијаши. Згрћу огромне паре јер државне болнице ничему не служе. Данас доктори возе џипове, имају силне некретнине, имају апартмане по Златибору и "Копу" имају "лудило" мозга.

Такође и свештенство СПЦ од владике до свештеника и вероучитеља живе као "мафијашки босови" све позлата, скупе лимузине, мантије од суве свиле, браде ниђе, попадије урбане жене...


Када видимо колико смо духовно посрнули и колико нам је битно материјално у односу на живу твар доћи ћемо до закључка зашто је Коста Кецмановић пуцао. Коста је био дете којег у реалном свету нико га није познавао. Није попричао. Отац и мајка га нису видели од посла, док су га уписивали на разне курсеве, јер је то данас у моди да детету што више накарикати обавеза како неби смарао родитеље који имају гомилу обавеза.

Систем "Бака Прасе" агресија, бес, јурење новца, курве, старлете, сепареи, скуп живот, лудило мозга. Девојчице од 13 година изгледају као порнићарке са порнхаба.

Систем "Бака Прасе" или "Џала Брат" који се екстремно форсира у Беоограду, сплавови, бахаћење, курве, криминал, скупи аути, дрскост.

Момци истетовирани набилдовани копије "Веље Невеоље" Принципи гробари"  и тај намрштени "стајл"


Дете у комуносатанистичком Београду не можеш ДУХОВНО ДА ОБОЖИШ! НЕ МОЖЕШ! ТАЧКА. То дете од када се роди усваја менталитет "краја".Менталитет краја је менталитет Богдана Илића "Бака Прасе". Менталитет "Бака Прасе" не може ми нико ништа ја сам "Бог и батина" доводи до "нејаког" Косте Кецмановића коме родитељи нису усадили емпатију, љубав, литургију, молитву, славу, и све што иде редом. Духовни човек, духовно дете на селу не можем да побије своје другаре са којима у аутобусу дели кекс, воду, колач и то седам година. НЕ МОЖЕ!


Коста Кецмановић је одрастао у систему "Бака Прасе и Џала брат". Систем "Бака Прасе" у коме су убачени и Костини родитељ са целом српском нацијом и целим садашњим системом јесте да се испред свих свих приоритета на прво место ставља "материјално" у односу на духовно. Цео систем функционише по систему "Бака Прасе" вулгарност, примитивазам, агресивност у таквом "сиромашном" мору, језику, систему  Коста Кецмановић је био приморан као Гаврило Принцип да "пуца" у систем.  Само што је Принцип пуцао у зликовца и као терориста постао Херој, тако је Коста пуцао у "систем" и постао наЈмлађи масовни убица у Европи. Кога ће психијатри годинама, деценијама изучавати овај случај.

Систем "Бака Прасе" није комунизам, ма колико ми комунизам мрзак. Систем "Бака Прасе" у кога је "пуцао" Коста Кецмановић је монструозан систем. Демонски. Сад тај систем "Бака Прасе" у сваку школу чувају снаге безбедности. Школе су од данас буквално касарне, затвори, дворишта затворена, кд-е врата, камере, још само фале решетке и метална врата под кључем и да се деца цео дан не пуштају из учионица једино један круг по терену, уз два полицајца, два радника обезбеђења и наставнике.

Систем "Бака Прасе" је направљен да вам децу апсолутно "рзавали". Тај монструозни систем не учи децу како да поштују родитеље, учитеље, наставнике, професоре итсл. Тај систем Вас учи "анархији" у коме у 99% случајева постајете јако опасни за себе и околину немали број деце заврши на психијатрији збо система "Бака Прасе".

Систем "Бака Прасе" који разваљује умове и који ништа добро не доноси нити је то "зајебанција". То је једно лудило, један јако опасан и угражавајући систем за дечију психу где од малих ногу децу сами родитељи који им уместо бајки и басни да им читају у руке им туре "таблет" упале таблет...Где Вам је син? Ено га на таблету гледа "цртаће" е са цртаћа се већ брзо прелази на систем "Бака Прасе" када Ваше дете пређе на Систем "Бака Прасе" и када почне да имитира своје идоле оличене у "јутјуб звездама" где неће разликовати да "јутјуб" звезда то ради због прегледа, шера, лајка итд већ ће схватити да је то нормално "понашање" јутјуб звезде".

Мали Коста Кецмановић је пуцао у систем "Бака Прасе". Интензиван систем "Бака Прасе" је први успоставио уз подршку система Богдан Илић, да би се то касније пребацило на телевизије са националном фреквенцијом попут Пинка, Хепија, где два криминалца једанн Жељко Митровић други Пецони су џиберски, примитивни, вулгарни, празан систем београдских улица, мафијашких босова, курви са моста пребацили на телевизије са националном фреквенцијом. Нешто што је било брука, срамота, стид, нешто због чега се завршавало на робији или на психијатрији су донели без санкција и без казне иако имају и убиства и кривичне пријаве Богдан Илић, Жељко Митровић уз помоћ наравно ОВОГ и целе ове владајуће гарнитуре.

Мали Коста Кецмановић је "пуцао" у њих. Коста Кецмановић је пуцајући у Систем "Бака Прасе"  је био трзај и звук пиштоља је био крик и "молитва" коју он није могао да пронађе у систему "Бака Прасе" Родитељи нису обраћали пажњу на њега, родитељима су биле најважније петице у школи и наставне активности. Коста је једино "утеху" и "разумевање" могао да пронађе на тик току, где је пун беса и горчине, која је расла сваког дана видео свог омиљеног "тик-токера" како "убија" снајпером људе. Ту се "родила" идеја код малог Косте Кецмановића који је био огрочен и "притиснут" са свих страна и који није имао коме да се пожали нити да се исповеди нити да поприча узео два пиштоља отишао у школу и извршио највећи масакр и постао најмлађи убица у Европи а како се прича и у свету.

Пуцњи Косте Кецмановића као и пуцњи Гаврилиа Принципа, као и пуцњи на Зорана Ђинђића као пуцњи на Николу Гардовића у Сарајеву,као пуцњи у Марсеју на краља Александра су били "пуцњи" који су увек мењали токове ове државе.

Коста Кецмановић је масакром у Огледној Основној Школи "Владислав Рибникар" променио ток ове земље. Пробудио и побунио је многе спаваче који се надам да ће ускоро сменити "Систем Бака Прасе", Жељко Митровић, Пецони, Аца Босанац, старлете, сплавове, курве, примитивизам, агресивност, вулгарност и да ће уместо "Бака Прасе" у школе па и на интернет вратити кроз неку нормалност и неки нов здрав систем вредности људи који ће причати о Достојевском, Андрићу, Селимовићу, Стерији, Нушићу, ДИС-у и где ће се водити дебата о ликовима из њихових романа а не ко у Систему "Бака Прасе" где се дебатује о неком Буби, Џали, Расти, Урошу Панићу, неким певачицама полуголим и осталим безмозговићима.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#4

МИТИНЗИ И ШЕТЊЕ:

КО ТО ШЕТА БЕОГРАДОМ ?

Као што знате ове недеље су заказана два скупа један прорежимиски за 26 мај а други опозициони за 27 мај.

Коста Кецмановић (13 година) анти-херој, пуцњима трећег маја у најелитнијој школи преокренуо ток историје, као што увек бива у Србији да се пуцњима мења ток Историје...

До тог трећег маја све је било стабилно и мирно да би одмах после маскра у "Рибникару" цела Србија устала, да протестује шета, ређале су се дијагнозе за Косту, ређала и рађала се мржња према свему живом у Србији од Ријалитија па до Патријарха све оно што се од 1945-те "гурало под тепих" изашло је на видело.

Е сад, које Србије шетају ?

Постоје две Србије и обе су КОМУНИСТИЧКЕ!


Прва је "патриотска" то су некадашњи "радикали" "шугословени". Срби из Крајине, сиромашан слој друштва који верује да ће тамо неки Путин и нека Русија да их спасе од трулежног Запада. Они искључиво верују "вођи" ко шт'о су веровали Брозу.
Они само сматрају Тито-партија или Вођа-партија. Пошто их је Слобо навукао, они су антизападно орјентисани и антинато. Имају привилегије у друштву посао у Јавним Предузећима и томе слично.Они су одани и верни вођи и партији.

"Тито Партија"

"Слобо Слободо".

"Ацо Србине".


Други који шетају су левичари исто ко и ови први. Само ови други су атеисти, анархисти, љубитељи маркса, симпатизер геј популације. Ови други долазе из Западних нво који их финансирају. То су углавном студентарија која се вуче по канцеларијама западних НВО и зарад шаке евра/долара. Праве летке. Баве се шпијунирањем и активностима која свака нормална држава забрањује. Они су студенти београдских факултета попут ФОН-а, ФИЛОЗОФСКОГ, ПРАВНОГ и томе слично. Они глуме елиту, они су арогантни, агресивни и дрски. Са њима нема приче о дугховности. То су анархисти и атеисити, уживаоци психоактивних супстанци, рејв музике, офарбани, тај  неки хипи вајб. Они не поштују традицију, вредности морала, подржавају хомосексуалце и геј права. Они се налазе у свакој институцији у Србији данас. Буквално свуда у свакој институцији Србије од Владе Републике Србије до локалних и месни самоуправа седе припадници нво прозападног сектора од УСАИД, ЕССС, и многих других европских а поготово америчких фондова и фондација које више ни са Бог не зна колико све НВО у Србији има а има их сигурно више хиљада и сигурно највише у овом делу Балкана.

Искрено нисам подржавалац нити првих СПС-Радикалских комуниста нити ових анархо левичарско атеистичких зелених агресиваца који промовишу све аномалије Западних атеистичких вредности.

Не ложимо се на тај "Хипи" вајб "гив пис д ченс".

Такође Србија данас оваква каква је осакаћена без подршке ЕУ и НАТО не може. 80% извоза, привреде и финансија зависи од ЕУ Фондова из Брисела. 

Такође Србија данас оваква каква је осакаћена  не може да развије у пуном капацитету Традиционалне вредности, да врати Краља, да уведе Парламентарну Монархију и све што иде уз то. Не може. Замислите да школа на Врачару "Рибникар" промени име у Основну Школу "Никола Калабић"! То је данас апсолутно не замисливо.

По мени не треба се "ложити" на ове протесте. Оба протеста су по задатку. Оба протеста су комунистичка и оба протеста су дебело плаћена из ко зна којих фондова. Ође нико не шета џаба.

Тако да Браћо Срби, гледајте себе. Молите се богу, обавезно икона, тамјан, електрошокери јаче волтаже, и расну кучад већу и крупнију и обавезан живот на селу што већем дворишту. Никако немој те у градове. Има ође доста људи из централне и Јужне Србије што више убјежавајте на села. Демони ће ударати јако. Једини начин да се одбраните физички јесу електрошокери. Друго ништа не смете да користите у самоодбрани. А демони комуносатанисти из државног система и нво упадаће Вам у куће.

Зато браћо Срби, усе и своје кљусе.и само "Ја ништа не знам" правите се луди, не таласајте пуно јер су ови сада јако разљућени полиција, центри за социјални рад и остале "службе" јер служба ради пуном паром и лако можете најебати због дугачког језика. Зато само у самоодбрани реагујте никако другачије и обавезно се обезбедите.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#5

Ми ође у вршачким Шумама полако оснивамо горску четничку гарду. Додуше за сада смо на нивоу патрола око наших имања јер нам озбиљно прети дивљач.

Нa слици је наш сапатник први комшија до нас. Цивилни пилот у АИР Србија. Жена му. Верник Српске Православне Цркве. 

[Слика: Screenshot-20230802-214718-541.png]

Иза је јако битна кота. На врх брда, Тамо ђе видите три цркве, Налази се манастир Свете Тројеручице. 

Ми ћемо због угрожености и промовисања Западних вредности које и еуропљанин Бошко почео промовисати кроз неке "конзервативне" вредности морати убјежати ође у ове планинске љепоте.


Како радили тако нам Бог помог'о..


СЛОБОДА ЗА МИЛОВАНА БРКИЋА!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним