Поруке: 14,527
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
Има их небројено, али одлучите се...
Правило је да је у његов спин поверовала већина грађана Србије. Имао је он, наравно, и неуспелих спинова где су га грађани Србије, чак и његови гласачи, тихо искулирали. Пример је, рецимо, вакцинација коју је он силно протежирао, али је ипак мали број људи уопште примио вакцину против ковида 19, а поготово се "ревакцинисао".
Дакле, у спинове убрајамо само оне који су се примили код широких народних маса.
Сваки форумаш по један Овај спин. Немој сад неко да ми постави овде читав списак.
Идемо један по један...
Поруке: 5,860
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,534
Спин о томе колике су нам плате и да живимо у златном добу, а да пре тога нисмо имали ништа. Просто речено: тзв. економски тигар.
И најава формирања Народног покрета за државу.
Поруке: 1,472
Теме: 8
Углед:
309
Ово задње на кад је довео војску у Рашку, да, као брани сјевер Космета...
Поруке: 14,527
Теме: 307
Углед:
3,065
Прво да објасним зашто сам се сетио ове теме. Од када сам био дете научио сам да себи спремам храну. Доцније сам успео да мало нешто и научим, па кувам и спремам храну и за укућане. Свратих јутрос у једну добро снабдевену продавницу, која има релативно пристојне цене, да узмем нешто залеђеног поврћа, пошто је понестало. Пронађем буранију "оловку" што се не нађе баш често. И сетим се...
"АКО ЈА МОГУ ДА ЈЕДЕМ БУРАНИЈУ, ОНДА И ОВИ ШТО СЕ ХРАНЕ САМО МЕСОМ...."
Истом приликом рекао је да поседује возило марке Шкода типа Фелиција.
Дакле, буранија и Фелиција су његове две непревазиђене лудорије!!!!
Поруке: 1,274
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
301
Пијани пилот који је оборио војни хеликоптер.
Највећи спин је, ипак, онај да се ради о "браниоцу Косова". Тај спин је толико велик да је заправо онај темељни, на коме и заснива своју диктаторску власт.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
Да је незаменљив....
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 2,490
Теме: 19
Придружен: Jul 2013
Углед:
950
Дефинитивно "летећи аутомобили".
Поруке: 9,126
Теме: 234
Углед:
373
Издаја националних интереса и ресурса.
Изјаве типа:
"Ја нисам ништа потписао"
А сваки наредни.споразум водио ка Косово Репубљик.
Ал да издвојимо неколико:
Омер Мехић је био пијан.
Цвијан се убио.
Не знамо ко је убио Оливера.
Комплентни идиоти.
Син је добро и фино дете.
Бата није изгубио личну карту.
Није педер.
Два минута са Рампе у Дољевцу су небитни.
Цмиздрење кад су Кинези послали помоћ за време Ковида.
Грађење популизма око Путинових посета.
Да је ОН изградио Храм Св.Саве.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,490
Теме: 19
Углед:
950
Па рекао је колега - само по један пример.
Поруке: 9,126
Теме: 234
Углед:
373
(12-03-2023, 11:18 AM)Александар Динчић Пише: Па рекао је колега - само по један пример.
Паа госн. Динчићу, врли радо би издвојили један да не влада десет година и да није сваки дан у медијима...
Колега је требао бар 10 да стави... Мало један..Зар не?
Кукууу ђе један а он сваки дан има гафове. Јесте га слушали јуче...могли би ми роман да напишемооо...
Имамо ми још у резерви 40-50 само чекамо да други чланови форума напишу..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.