Поруке: 13,757
Теме: 335
Придружен: Feb 2015
Углед:
769
(06-05-2023, 08:27 PM)Djoleat Пише: Јел нас изгрдио Вучић, нисам гледо обраћање, сигурно је био љут на нас опет, сигурно сам крив ја опет, који их водим сваке недеље цркву на Свету тајну причешћа, а он у ЕУ демоНкратску секту.
Ајмо, и ови сви четници који су за демократски запад под исту сатанску лупу и одговорност, ви западњаци сте пуцали, дете је само повукло ороз. Оно ће одговарати за свој малолетнички ПРЕСТУП, тако се и зове по закону, а ко ће за масакр ?
Какве везе имају љотићевске тлапње о демократији са темом?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 155
Теме: 0
Придружен: Apr 2022
(07-05-2023, 11:19 AM)Шумадинац Пише: (06-05-2023, 08:27 PM)Djoleat Пише: Јел нас изгрдио Вучић, нисам гледо обраћање, сигурно је био љут на нас опет, сигурно сам крив ја опет, који их водим сваке недеље цркву на Свету тајну причешћа, а он у ЕУ демоНкратску секту.
Ајмо, и ови сви четници који су за демократски запад под исту сатанску лупу и одговорност, ви западњаци сте пуцали, дете је само повукло ороз. Оно ће одговарати за свој малолетнички ПРЕСТУП, тако се и зове по закону, а ко ће за масакр ?
Нису љотићевске, нормалне су, здраворазумске, ни десне ни леве, у центар.
И ко има везе, да није дете од 13година направило масакр, да видим ко ће доказати да мали није малолетнички преступник, већ монструм. Вучић са својим европско-сатанистичким путем, покојни Лаврентије који је после бомбордавања ишо да захвали за бомбардовање и узме кључеве раја, да објасни србима да је то милосрдни анђео, да оде на гроб Степинца. Можеш се лупати гузицом у дупе, дете је дете, има свој малолетнички приступ и биће третиран тако, као што ћете и ви који изкедначавате Христа Бога и папу, запад и исток, релативизујете жртве и злочинце, што вам је све свеједно и исто живот и смрт, бити исто одговорни за своје. Попу да је поп, бобу да је боб, Богу Божје, еКумуњистима своје
Поруке: 13,757
Теме: 335
Придружен: Feb 2015
Углед:
769
(07-05-2023, 12:35 PM)Djoleat Пише: (07-05-2023, 11:19 AM)Шумадинац Пише: (06-05-2023, 08:27 PM)Djoleat Пише: Јел нас изгрдио Вучић, нисам гледо обраћање, сигурно је био љут на нас опет, сигурно сам крив ја опет, који их водим сваке недеље цркву на Свету тајну причешћа, а он у ЕУ демоНкратску секту.
Нису љотићевске, нормалне су, здраворазумске, ни десне ни леве, у центар.
И ко има везе, да није дете од 13година направило масакр, да видим ко ће доказати да мали није малолетнички преступник, већ монструм. Вучић са својим европско-сатанистичким путем, покојни Лаврентије који је после бомбордавања ишо да захвали за бомбардовање и узме кључеве раја, да објасни србима да је то милосрдни анђео, да оде на гроб Степинца. Можеш се лупати гузицом у дупе, дете је дете, има свој малолетнички приступ и биће третиран тако, као што ћете и ви који изкедначавате Христа Бога и папу, запад и исток, релативизујете жртве и злочинце, што вам је све свеједно и исто живот и смрт, бити исто одговорни за своје. Попу да је поп, бобу да је боб, Богу Божје, еКумуњистима своје
Може ли се без тог љотићевско-секташког приступа сагледати конкретне ствари?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 07-05-2023, 02:57 PM од
Шумадинац.)
Поруке: 155
Теме: 0
Придружен: Apr 2022
Моје виђење
Гаврило Принцип је са 17и по пуцо у гнездо нацизма, а овај мали са 13и по у легло сатанизма. Бунт достојан младића увлаченог у секту београдског усташо-комунизма, са снагом арикулисан али не још у праву мету. Вапај младе душе кој хоће да се чупа из тог окреченог престоничког Белог гроба у подмукло упакованом сатанизму је највећа сила и даје снагу већу нег што 13огодишњак може да има не завиривши у душу. Одговор је да ће од целог Београда, пуцањем му у срце, мали једини ако га Крст не сломи и научи где да усмери бунт, можда спасити душу и побећи из тог змијиног гнезда у кога га гурају и увлаче родитељи, наставници, европске катедре, АНУС чланови, ђавољи професори.. "Јер ја нисам дошао да донесем мир но мач, да раздвојим Истину од лажи и доћи ћу са мачем оштрим са обе стране, и хаљине ће Ми бити црвене од крви, а ви што нисте ни хладни ни врели но млаки, бићете избљувани"
Наравно, мали, ко и сви, треба да изнесе свој Крст, наравно да није крив за масакр, наравно да ће му институције навући ипак преступ и гонити као малолетничког преступника, иако је каже мали проверио и по закону по ком је он чинио не би требало да му се суди и да се мењају закони од случаја до случаја за потребе власти, јер то тад не би можда ни починио, али ако је са 13г. детенце, а таквијеих је Царство Небеско каже Христос Спаситељ, и ако детенце нема још своју личност и своје ЈА, чије речи, за чије грехе, личност и душу мали преузима на себе и на своја плећа и чији Крст носи изговарајући при хапшењу речи: "Јер сам ја психопата" ?
Поруке: 1,367
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
131
Пиштољ???
Осим за професионалну (безбједносне службе) и спортску употребу, пиштољ се може користити и за личну безбједност.
Питања:
Шта ће једној те истој особи два или више пиштоља?
Да ли се у том случају ради о ненормалној особи, односно комлексашу ?
Поруке: 362
Теме: 2
Придружен: Nov 2022
Углед:
40
Двојица осумњичених су деца естаблишмента.Овај лудак из Младеновца чак дете војног лица(по свој прилици бабо му ради у ВБА).Мислите о томе.Масакр у школи ми је сувише замагљен да бих поверовао да је то урадио 13-годишњак,за Младеновац не сумњам али ме занима докле мисле да крију онога ко је лудак чувао од бајбока до сада.Починио је врло озбиљна кривична дела раније и није био у затвору.
Поруке: 8,727
Теме: 232
Придружен: Jul 2013
Углед:
366
Овај што је убио у Младеновцу јесте у убица и отац му је контраобавештајац у Војсци Србије.
У Основној Школи Рибникар десио се терористички акт. Ко је побио ту децу никада нећемо сазнати нити ћемо икада видети слику "Косте Кецмановића.
Јуче сам шетао поред моје Основне школе ође у Вршцу. Сад их сваких дан чува 4 полицајаца. Два пре подне два поподне + обезбеђење. Куку и леле.
Гледао сам седми-осми разред дечаке на терену како играју фудбал, теоретске шансе нема да дете од 13-14 година побије своје другаре са којим се игра, дружи. Теоретске шансе нема. Поготово не у Србији. Јер се у Србији од малих ногу учи на заједништво ортак из краја, "брат", друг ту се стварају контакти и пријатељства за цео живот.
Да дете од 13 година "Коста Кецмановић" узме пиштољ побије професионално чувара и упадне у разеред и прецизно погађа мете гађајући у главу девојчице мени није логично.
Прво дете у том добу нема шансе, теоретске шансе да поднесе урлике, крикове, и све остало теорије нема.
Друго:
Особа коју хапсе у дворишту одузимају Узи или хеклер оно пиштољ није.
Особу коју хапсе у дворишту има камелеон браон патике особу коју изводе са јакном преко главе има једнобојне беле патике.
Особу коју изводе са јакном преко главе је висока 1.80 цм и носи број патика 45.
Треће. Српска деца теорије нема да изврше масовно убиство па чак ни деца у америци не врше масовна убиства већ у средњој школи или на факултету.
Српска деца врше покушаје самоубиства.
Када се сагледа шира слика ја тврдим да су терористички чин у Рибникару извршиле Западне агентуре.
Прво у Бриселу су дефинитивно пропали преговори о Косову што су американци болно прихватили.
Када су то схватили они су овде извршили терористички акт.
Свако ко зна када Амери у некој земљи хоће да промене власт и изврше државни удар или агресију они пред тога морају имати неки велики инцидент као окидач. Попут "Сребренице" "Рачка", петог октобра, убиства Ђинђића и тако даље. У свету знате шта раде попут пада Чаушескуа.
Ударили су нас у стомак, јако и болно, песницом, тачно су гађали слабу тачку "режима". Знали су ту у школу сваки кутак.
Памет у главу Срби!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 8,727
Теме: 232
Придружен: Jul 2013
Углед:
366
Професор Емир Кустурица лепо све објаснио о убиствима
https://odysee.com/@Sputnjik.Srbija:7/na...usturica:6
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 5,779
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.