Поруке: 14,504
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
Постоје многа упозорења, нека су и мени послата, да руски Кинжали нису у Хмељницком погодили само Патриот дивизију, него и ракете са нуклеарним главама. Облак кише је већ стигао до Србије, и предвече је поплављен Нови Сад и околина.
Упозорење!!!!
Многи тврде да се ради о облацима са повећаном радијацијом! Ово упозорење немојте схватити олако. Постброзовска Југославија је цензурисала недељама све вести везани за трагедију у Чернобиљу, што је многе људе коштало живота и здравља. Имао сам такве случајеве у непосредном окружењу и не би то никоме пожелео.
Будите опрезни следећих пар дана. Немојте дозволити да покиснете, добро оперите аутомобиле у којима се возите, немојте јести ово зелено поврће са отворених башта ових дана....
Моје је било да пренесем, али сви сте зрели људи па сами одлучите.
Поруке: 14,438
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Колико знам струја кишних облака у нашу земљу долазе са северозапада.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,504
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
Добили су... Сад да ли од Британаца или Американацс, сазнаћемо са историјском дистанцом.
Поруке: 14,438
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Пре неки месец сам поставио одлично толковање нашег врсног научника и радиолога у вези радијације, радиоактивних облака, нуклеарног удара и преживљавања од свега тога.
https://www.pogledi.rs/forum/thread-4799.html
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
⚛️ Спутњику потврђено: У Србији нема радијације
? Измерене вредности нивоа зрачења за сада не потврђују испуштање радиоактивних материја у животну средину, нити указују на потребу спровођења мера заштите од јонизујућег зрачења, саопштио је Директорат за радијациону и нуклеарну сигурност и безбедност Србије.
Директорат се огласио поводом информација да је приликом уништавања складишта муниције у Украјини дошло до ослобађања радиоактивних материја у животну средину.
?Најновије вести | Odysee | Twitter | TikTok?
Придружите се @sputniksrbija
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
О уништавању муниције са осиромашеним уранијумом, коју је Запад испоручио Украјини, данас је говорио секретар Савета безбедности Русије Николај Патрушев. Он је навео да је у Пољској забележен пораст радијације.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.