Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Зашто се нити један Београђанин није попео на бину?
#1

ЗАШТО ПРОВИНЦИЈА БУЧИ У БЕОГРАДУ?


Од како пратимо политику и од када читамо схватили смо да се  НИТИ ЈЕДАН БЕОГРАЂАНИН ЧИЈИ СУ БАР ЗАДЊЕ ТРИ ГЕНЕРАЦИЈЕ ЖИВЕЛЕ У Београду никада, али никада до дана данашњег није одржао говор на политичком скупу тачније митингу од 1945-те па до дана данашњег.

Углавном су се за реч јаваљали људи из других градова. Зашто ти људи не буче у својим градовима и зашто београђани староседоци не буче у Београду.

Староседеоци београђани су господа. Људи са манирима. Достојанствени. Честити и Поштени. Давно пре више  од 20 година када смо били студентарија упознали смо једног Вељка Симића. Београђанин. Господин. Три генерације Симића су живели у Београду. Имали су своју посластичарницу, били вредни и поштени Срби. Били су за Краља. Православни. Двојица од браће Симић (ђедови од овог Вељка су преживели Албанску голготу) када су комунисти окупирали Београд Симићима су отели буквално све. Оставили их у неком подруму да живе а разним људима из Босне, Црне Горе, Хрватске су поклонили сву покретну и непокретну имовину.

Касније су се Симићи уздигли. Постали су богата породица. Са Вељком не знам шта се десило.Изгубио се сваки контакт.

Елем, Доласком комунистичких окупатора, ђеца елиташа комуниста добијају привилегије. Студирају еминентне факултете, а касније ће се испоставити да они постају екстремни љевичари гори него њихове ћаће.  Касније то јест данас ће се испоставити да су унуци и прауници београдских комуниста естремни љевичари и комунисти но што су им били ђедови.

Сви политички прваци који су се 90-их пењали на бину и бучали били су искључиво и једино комунисти и љевичари. Једино се гледало колико је ко љево и да ли је конзервативни комуниста попут Шешеља, Вука и Слобе, Коштунице или је прогресивни љевичар да не кажемо екстремни љевичар какав је био Ђинђић, Весна Пешић и тај неолиберални евроатлатнски савез попут Заједно, ДЕПОС, ДОС, и тако даље...

Србија се од љевичарства и комунизма од 45-те није макла. Мало се помакло то што су  национални љевичари, шугословени почели да иду по Црквама и да је Црква постала слободнија и да су манастири крцати ходочасницима.

Е, сад да се макнемо од Европских и атлантских америчко демократских љевичарских прогресивинх интеграција просто је немогуће.

Зашто ??

Зато што су цео систем школство, судство, здравство, безбедност устројили и води Америчка Амбасада преко америчких невладиних организација.

Постоји устројен систем који им је прекинут 4.маја у "Рибникару" и који је изазвао екстреман бес код њих јер Коста Кецмановић није пуцао у ђецу већ је пуцао у америчку француску невладин систем вредности који су устројили.


Не заборавите у Рибникару  се стварају "љевичари" који ће водити државу. Они максимално се у тој школу труде а сада и већина елитних Гимназија у Београду су дуалне и настава се одвија на америчком енглеском језику и на српском језику. Тамо се промовишу геј права и европске вредности које нису у традицији и моралу са вредностима српског народа..

"Видела жаба да се коњ поткива па и она дигла ногу" Људи из провинције попут Миливојевића, Зеленовића, Ћуте, Маринике, Бошка,  и осталих е и они желе да буду граџанисти. Пошто није баш популарно у мањем месту ђе се негују још увек традиционалне вредности где на једном поседу живе и 4 кољена и где се тачно зна како и шта функционише, пошто их опседну демони или их родитељи пошаљу на студиј у Београд да их не гледају више и када их демони "обоже" изнутра и када их врбује амерички или британски невладини сектор кроз организације које делују готово на свим факултетима Универзитета у Београду.

Невладини амерички сектор студентима даје неку сићу да би постали лидери студентских организација а касније и студентиских протеста..

И гле чуда из комунистичке екстремно љевичарске Ужичке породице Цицваревић, син Павле превенац Припадник левог центра, зелени активиста, члан неколико НВО постаје вођа студентских протеста "Студенти против насиља". Неби било ништа чудно да ђед од овог Цицваревића није био комуниста који је радио у комитету а његовом ћаћи оставио три фирме и где живе ултра богато...


Павле Цицваревић, Студент друге године политичких наука на "ФОНУ" је екстремни љевичар, и припадник ћутине љеве студентске дивизије.

Занимљиво да су ти "љевичари студенти" у раним двадесетим телесно разваљени (О томе ћемо у посебној теми, знамо да госн Бенито мучи муку да чита дуге постове па да га не замарамо пуно) од различитих дрога, алкохола, нездравог живота итд...

О пропасти женског српског тела од 1943 на овамо припремамо једну озбиљну тему, са којом ћете се суочити да видите како су изгледале српкиње у 20-им година пре другога светског рата а како изгледају 80 година касније у 20-им. Куку и лелее.... Шта уради комунизам и љевичарство од Срба и Српкиња...

Да се вратимо теми, разваљени љевичар демонско "обожени" изнутра, луциферов левел про који су на различитим врста психоактивних супстанци ако нису на дрогама онда су сигурно на лековима.  Е, тако и љевичар, из партизанске породице 23 годишњи Павле Цицварић је вођа и будушчи неки функционер у Влади Србије.

Али Павле не бучи у Ужицу већ бучи по Београду ?

Зашто Павле Цицварић бучи по Београду а не по Ужицу?


Зато што је Београд демонизован град и зато што Луцифер, Сатана ( То Шумадиниац боље познајед демонологију јер се учи у Цркви) делују преко њих да вриште, скиче да се отимају, да пишу оно анархично А у кругу и тако даље. Демонологија левел про...

Јер не можеш у сред Ужица да се демонски понашаш. Тамо када би се Павле Цицварић овако понашао ко по Београду људи би му се смејали а родитељи би га вероватно морали послати на Ужичку психијатрију.


Тако да ....Ево списка Ко се све пео на бину:

Милошевић-Пожаревац
Драшковић-Херцеговина
Ђинђић-Босна
Тадић-Босна
Коштуница-Коштунићи
Мићуновић-Црна Гора
Шешељ-Босна
Веља Илић-Чачак
Вучић-Чипуљићи Босна
Тома Николић-Крагујевац
Чеда Јовановић-Црна Гора


Ови данас

Миливојевић-Крушевац
Зеленовић-Шабац
Ћута- Пирот село испод Старе Планине
Бошко-Чачак
Мариника-Панчево.
Мики Алексић-Трстеник
Цицваревић-Ужице
Вук Јеремић-Босна
Ђилас-Црна Гора

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#2

Добро запажање.
Одговори
#3

„И изађе оданде, и дође на своју постојбину; и за њим идоше ученици Његови. И кад дође субота, поче учити у зборници. И многи који слушаху, дивљаху се говорећи: Откуд овоме то? И каква му је премудрост дана? И чудеса таква рукама његовим чине се? Није ли ово дрводеља, син Маријин, а брат Јаковљев и Јосијин и Јудин и Симонов? И нису ли сестре његове овде међу нама? И саблажњаваху се о њега. А Исус рече им: Нигде није пророк без части до на постојбини својој и у роду и у дому свом. И не могаше онде ни једно чудо да учини, осим што мало болесника исцели метнувши на њих руке. И чудио се неверству њиховом."

Јеванђелист Марко 6:1-6

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним